Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany'nin en büyük şanssızlığı Chedjou oldu. Chedjou gelmeden önce iyi kötü bir çizgisi vardı. Ve birçok maçta katkı yapıyordu. Chedjou büyük umutlara ve büyük paralara geldiği için mecbur Dany'i feda ettik. Ama bence Dany Chedjou'dan daha iyi oyuncu. En azından adamın hızı var.

Ohh hadi İnşallah İnşallah şu Telles işi yatmasın, neden bilmiyorum ama çok pis kafayı taktım bu adama mükemmel çıkcakmış gibi bir his var içimde ...

Ishak , Salih , Umut , Telles transferleriyle biter transfer donemi . Belki baskan + 1 cilek daha ekler :p

Anadolu takımlarından bir Veyseli bir de Emrah Başsanı alırım bu arada A.Telles bitmiş...

Dany'nin en büyük şanssızlığı Chedjou oldu. Chedjou gelmeden önce iyi kötü bir çizgisi vardı. Ve birçok maçta katkı yapıyordu. Chedjou büyük umutlara ve büyük paralara geldiği için mecbur Dany'i feda ettik. Ama bence Dany Chedjou'dan daha iyi oyuncu. En azından adamın hızı var.

Danny antepten gelmese Lille den gelse farklı olurdu.

Ben maliyet performans acisindan Danny i tercih ederim.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Bence çok iyi bir sol bek geliyor telles o yüzden durdu

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sözleşme imzalanmamış biri için bitmiş, transfer kesin falan denmez, sonra hayal kırıklığı ve ona buna sallama oluyo.

twitter duyumcularının lafı ile nasıl ki transferin olmayacağına inanmamak lazımsa olacağına da inanmamak lazım. en iyisi oraya hiç inanmamak, kafa rahat oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt