Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Galatasaray ile çekiştiği Tarık Çamdal’dan da vazgeçti. Görüşmeler yoğun bir şekilde sürerken genç oyuncunun farklı bir ortamda “G.Saray’da oynamak istiyorum ama…” şeklinde bir ifadesinin öğrenilmesi üzerine, siyah-beyazlı yöneticilerin, “Bu nasıl iş bizimle pazarlıkta ama böyle laflar ediyor” dediği ve imza aşamasından döndüğü öğrenildi. Futbol Direktörü Önder Özen ise “Tarık artık gündemimizde yok. Allah herkesin gönlüne göre versin” ifadesini kullandı.

Görüşmede öyle bir laf etti ki! | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi

Helal olsun bu cocuga, burda kac kisi Alperi koruyordu ve Yönetime salliyordu, Alper bi O.uspu gibi bacaklarini acip hemen evet demisti fenere, isler zora girince

Dany çedudan daha iyi bir oyuncuydu hiç değilse iyi ya da kötü birşeyler yapıyordu.çeduda hiçbir numara yok.yer dolduruyor sadece.

Öyle ama bizim artık daha boylu poslu, belki biraz ağır ama bir lidere ihtiyacımız var Semih'in yanına.Yoksa Avrupa Semih-Dany tandemiyle yürümez.

Ben Dany'e ihtiyacımız var demiyorum. Hatta mümkünse bi daha Afrikalı defans oyuncusu almayalım. Ama illa Dany mi? Chedjou mu? derseniz ben Dany derim.

BdoH97GCQAAuaIQ.jpg

İçimden bir his bugünkü maçtan önce veya sonra bir kap bildirimi olacak diyor hadi hayırlısı.

Dany hızlıymış abi adam hızlı olsa ne olur bakın adam şöyle oynuyor.

X------X-------- -----X

--------Melo---Dany------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt