Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan ‏@hsnyldrm19791m

Umut Gündoğan izleyebildiğim kadarıyla; hızlı, çabuk, dikine ve çabuk şekilde rakip kaleye gidebilen, çalım atabilen, teknik bir futbolcu.

ben açıkçası videolarda izlediğim kadarıyla umut gündoğanı çok beğendim. dikine inanılmaz gidiyor,hızı sayesinde kolayca adam geçebiliyor,tekniği de iyi bence. ama tabi full maçlarını izleyip komple özelliklerine bakmak lazım

@uAKoray_SK: SELÇUK İNAN : "Bruma çok saygılı birisi. Antrenmanda bana 22'den fazla çalım atmıyor." :)

Vidic konusu kapanmalı. İnanılmaz bir defans oyuncusu harika bir lider. ama bizim için en önemli Kulvarda yararlanamayacağımız bir oyuncuya bu kadar para vermemeliyiz. sene sonu iyi olur.

Engin icin cok üzüldüm ya. Kalmasini isterdim.

Ama yinede su oyunculari bedelsiz göndermemiz beni inanilmaz sekilde rahatsiz ediyor.

naptın allah askına renktaş 7 hiç bişey değil tarık 4 lira ya yakınken bnce cok normal ayrıca dunya piyasasında 5 den asa ıyı topcu cok az bence ıllaakı vardır ama nadirdir bence

valla hiçte çok para değil normal bi miktar

Beyler tamam adami hic izlemedikde oyle ahim sahim adam degilmis okudugumuz kadariyla ayrica multi yetenek olsa bize kalmaz diye dusuyorum kazik yiyor gibiyiz ama hayirlisi

ooo Tarik Besiktas'i istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt