Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
inşallah toparlarsa benim hala beklentim var enginden rize süresi çok önemli kariyeri için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 14 e bile alamayiz. Ben Bruma ya nasil 10 verdik ona gercekten sasiyorum hala. Baksana simdi ki transferler de yine cingene pazarliklari geciyor.
inşallah toparlarsa benim hala beklentim var enginden rize süresi çok önemli kariyeri için
sir derken ? Sigir mi demek istedin

adam bastan dedi GALATASARAY diye demekki para her adami bozmuyor
![]()
Antalya kampından..
Hazard'in PSG'ye gitmesi muthis olur. Bence oscar ile chelsea'nin en onemli silahi. Zaten chelsea'nin finansal sorunlari var deniliyordu. Yerine onun kalitesinde topcu da alamazlar. Schurrle de iyi ama bir hazard degil![]()
Ne rezilliği vardı enginin
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hasan @hsnyldrm19791m
Umut Gündoğan izleyebildiğim kadarıyla; hızlı, çabuk, dikine ve çabuk şekilde rakip kaleye gidebilen, çalım atabilen, teknik bir futbolcu.
Yok bjk yöneticileri açıklama yapmıştı ya aileden bjk'li tarık diye, bu çocuk Galatasaray diye ısrar etti helal olsun bu sezon olmaz gibi çünkü eskişehir yöneticileri fiyatı 2 katına çıkarır ama önümüzde ki sezon bedavaya alalım bu çocuğu.
![]()
Antalya kampından..
Başkanın elindeki defteri mi istersin yoksa sayısal sonuçlarını mı deseler sayısal derim tabi ki .