Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BdoZrM6CAAEcoo_.jpg:large

:D

inşallah toparlarsa benim hala beklentim var enginden rize süresi çok önemli kariyeri için

Bence 14 e bile alamayiz. Ben Bruma ya nasil 10 verdik ona gercekten sasiyorum hala. Baksana simdi ki transferler de yine cingene pazarliklari geciyor.

veririz reis bu başkan başka başkan ben öyle çingene pazarlıgı yaptıgını sanmıyorum ki özetlersek zamanından 3 4 m lere forvetler alınırken şimdi stopere 6.5m ve sol beke 7m veren bir başkan hiç kimse vermezdi bu paraları

Ne Rezilliğini Gördünüz Enginin ? 2 Sene Öncesini Ne Çabuk Unuttunuz. Allah Bilir Baros Ve Elmanderide silmişsinizdir. Muslera-Eboue-Semih-Ujfa-Hakan-Engin-Melo-Selçuk-Emre-Elmander-Baros(Necati) 11ini ne çabuk unuttunuz ?

Hazard'in PSG'ye gitmesi muthis olur. Bence oscar ile chelsea'nin en onemli silahi. Zaten chelsea'nin finansal sorunlari var deniliyordu. Yerine onun kalitesinde topcu da alamazlar. Schurrle de iyi ama bir hazard degil :D

adam bastan dedi GALATASARAY diye demekki para her adami bozmuyor

Yok bjk yöneticileri açıklama yapmıştı ya aileden bjk'li tarık diye, bu çocuk Galatasaray diye ısrar etti helal olsun bu sezon olmaz gibi çünkü eskişehir yöneticileri fiyatı 2 katına çıkarır ama önümüzde ki sezon bedavaya alalım bu çocuğu.

Ne rezilliği vardı enginin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

disiplinsiz herifin tekiydi 1 sene performansa 2.5 sene maas verdik

ft sagolsun bitmis adamla yeni kontrat yapti

gecen seneden beri o göbekle geziyor ortalikta.. 1.5 senedir o göbegini eritmeyen adamin lisansini yirtacaksin.

Başkanın elindeki defteri mi istersin yoksa sayısal sonuçlarını mı deseler sayısal derim tabi ki .

Cech*-İvanoviç-Terry-D.Luiz(Cahill)-Azpilicueta(Cole)*-Ramires-Mikel*-Willian-Oscar-Schürrle*-Eto'o.

Adamların Hazardsız muhtemel kadroları bile şahane. İşimiz çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt