Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fischer'in Bruma'ya gore ustun oldugu yani taktik bilgisi ve son tercihleri, buna sutlari dahil edebiliriz.

Bruma'nin top surusu ve hizlanmasi cok daha iyi. Bunu Fischer'in ilk macindan beri izleyen biri olarak diyorum. Bruma umarim taktik bilgisini, pozisyon olmasini ve son tercihlerini gelistirir..

bu arada fischer kaç yaşında acaba ?

top sürüş hızlanma çalım yeneteği çok iyi brumanın dediğin gibi son vuruşları özel olarak çalışıyor öğreneceği çok şey var ama sağ beksiz takımda fishırı övmelerine kızdım ben

Ne demek istedigini anladim ama Fischer cok iyi bir oyuncu :d. sadece saha disinda biraz sikinti yaratiyor.

Forumda bir kesim arkadaşlarımız var oyuncuyu alana kadar ooo süper oyuncu öyle böyle anlatıyorlar sonra adamı alıyoruz bundan cacık olmaz diyorlar. Kanatlı mahlukatsanız kıvırmayın değilseniz sabredin alınan ve alınıcak oyuncuların hepsi genç ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Anlamayan yada zoruna gidenler için tekrar ;

Galatasaray'ımızın 14 ay içerisinde devirdiği rakiplerden bazıları: Manchester United, Schalke, Real Madrid, Porto, Arsenal, Juventus, Ajax.

bu arada fischer kaç yaşında acaba ?

Bruma ile ayni yasinda galiba. 19? fakat 1.5-2 senedir duzenli olarak forma giyiyor.. Bizim eksigimiz burada iste. Adamlar(Eredivisie, Hollanda ligi) potansiyeli olan her oyuncuda sonuna kadar israr edip eksiklerine fazla takilmiyorlar. O oyuncu kendini gelistirmeyipte ne yapacak? Biz daha 1 sene bile forma giymeyen Bruma icin ''cop'' diyebiliyoruz..

oynadıkları maç sayısıda önemli mesela bruma öyle ahım şahım profesyönel maça çıkmışta değil

9 haziran 1994 (19)

aynı yaştalarmış ancak brumanın potansiyeli bence daha fazla hız ve çeviklik sonradan kazanılabilecek yetenekler değil ancak bruma bunlara doğuştan sahip 1-2 sene içerisinde şut ve pas tekniğinide geliştirirse fischer dan çok daha büyük bir yıldız olması kaçınılmaz

Kesinlikle Bruma Fischerden daha iyi.

Adamın son vuruşları berbat

Fischer bizde olsa Bruma Ajaxda olsa yine aynı şeyleri söylerdiniz

valla kimler olduğu belli gerçekten inanıp mı yazıyorlar yoksa başka biryerlerden sırf eglencesine mi geldiler bilemem defalarca raporlamama ragmen modların birşey yapmamasıda ilginç 1 2 mesajları abuk subuk olsa hadi neyse ama her mesajlarında bir saçmalık var

Al benden de o kadar renktaş.:mad::mad::mad:

Forumun kara liste özelliği var , tavsiye ederim.Gereksiz kişileri listeye ekle , mesajlarını görmek durumunda kalma.;)

Galatasaray transfer haberleri 11 Ocak 2014 son dakika Telles'te sorun yok

Brezilyalı bir gazeteci, Twitter hesabından iki kulübün anlaşmaya vardığını Galatasaray'ın banka teminatını yolladığını, Gremio kaynaklı haber siteleri de, Galatasaray'ın Alex Telles için 7 milyon Euro bonservis bedeli ödediğini belirterek, Alex Telles'in önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceğini iddia etti. Brezilyalı oyuncunun bugün, kişisel Instagram hesabından Melo, Muslera, Sneijder, Burak ve bir Galatasaray taraftar hesabını takibe alması önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekti.

Realden 6 yedik uyanın

aynı yaştalarmış ancak brumanın potansiyeli bence daha fazla hız ve çeviklik sonradan kazanılabilecek yetenekler değil ancak bruma bunlara doğuştan sahip 1-2 sene içerisinde şut ve pas tekniğinide geliştirirse fischer dan çok daha büyük bir yıldız olması kaçınılmaz

Adam ligde 18,şl de macta oynamis.Bruma da oynasa o kadar onun da pozisyon bilgisi gelisir,kendini gelistirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt