- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
brumayla fischerı kıyaslamak da neyin nesi...fischer aslen forvet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayda yendik mi yenmedik mi kardeşim neyiniz var sizin.
Realde hem fikir değilseniz Ajax Porto da hemfikir olmayın bi zahmet sonuçta onların da bi değeri yok
Realden 6 yedik uyanın
ilerde telafi edicez
Cunku reali tutuyorum . Biz onlari 1 kere onlar bizi 3 kere yendi kardesim . Ve onlar daha farkli yendi .
Realden 6 yedik uyanın
Anlamayan yada zoruna gidenler için tekrar ;
Galatasaray'ımızın 14 ay içerisinde devirdiği rakiplerden bazıları: Manchester United, Schalke, Real Madrid, Porto, Arsenal, Juventus, Ajax.
biz onları 3 kere onlar bizi 4 kere yendi yanılmıyorsam çok normal birşey
Realden 6 yedik uyanın
Adam ligde 18,şl de macta oynamis.Bruma da oynasa o kadar onun da pozisyon bilgisi gelisir,kendini gelistirir.
Ayni kategoride degil reali yendik ama turu onlar gecti . Porto ile Ajax dunyanin en buyuk 20 klubu arasinda o yuzden yazdiklarinin arasinda siritmadi .
Bu forumda bir cok üyeye futbol cahili/fakiri dedim.
Ama en fazla bunu Emre Inan hakediyor, net.
Bu forumda bir cok üyeye futbol cahili/fakiri dedim.
Ama en fazla bunu Emre Inan hakediyor, net.
Ayni kategoride degil reali yendik ama turu onlar gecti . Porto ile Ajax dunyanin en buyuk 20 klubu arasinda o yuzden yazdiklarinin arasinda siritmadi .
Son 14 ay icerisinde mi Gurkan ?
abi yeediysek yedik saçmalamayın artık be ne yani bu sene 6 yedik diye geçen sene emeği olan adamların galibiyetini gölgedemi bırakalım kafa yapınızı hiç anlamıyorum boş beleş düşünüyorsunuz
sadece Juventus ile Ajaxı kabul ediyoruz hocam diğerleri tesadüfen galibiyetlerdi ve leş takımlardı![]()