Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep real maçını izledin demi karşim,o maçın hakkı 6 gol yemekmiydi, burak ikinici yarının başındaki golü atsa o maç öyle mi biterdi,iki tane bireysel hatadan saçma sapan gol yedik amatör kümede yapılmaz o hatalar

Gol atsak alırdık belki o macı. Ama paldır kültür saldırdık atamadıkca acık verdik

Emre iyi biridir ya. Severim aslinda. Ama laf sokmak icin demiyorum. Cidden futboldan anlamiyor.

Messi, Bruma ve özellikle Amrabat ve Ceyhun hakkinda yorumlarini ancak futboldan anlamayan biri yapabilir zaten.

Tabi herkesin futbol konusunda belli bir seviyesi vardir, ama Emre Inan'in seviyesi en altta degil, eksilerde.

İyi olacağız iyi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya ne tartışıyonuz her konuda farklı görüşlerin olması niye zorunuza gidiyo adamların amrabatı beğenmesi hajrovici beğenmemesi gayet normal hemen kuş demeler,ffutbol bilgisi 0 demeler.Noluyoruz ya ne bu gerginlik

Transfer hakkinda konusalim renktaslar birbirimizi incitmeye gerek yok.

Sezon sonu bu oyuncular alinmali lazim bence:

- Eger Hajrovic Türk statüsü alamazsa; yerli kanat oyuncu

- Yerli stoper

- Chedjounun yerine kaliteli yabanci defansci

- Kaliteli sag bek.

- Yerli orta saha oyuncusu

OUT:

Engin

Riera

Eboue

Sabri

Dany

Aydin

Emre

neden bilmiyorum ama ben nedense rieranın gitmesini istemiyorum :) adam iyimi oynuyor ne

Aklinca beni kus gosterip banlattirmaya calisiyor kus kafali . Ahahaha . Gece gece agzı bozuk gencler beni gulduruyor :D

Ajax bugün becerikli olsa 5 tane atardı net hiç ayağımız da top tutamadık oyunun kontrolü hep ajax daydı ...

Temizleme işlemi tamam, lütfen birbirinize biraz daha anlayışlı olun kimse ceza almasın.

3 senedir kombine aliyorum gs storeun neredeyse butun urunlerini aliyorum adam bana kus damgasi koymaya calisiyor . Sebebi de GS oyuncusunu savunmam . Belki o adam hayatinda deplasmana bile gitmemistir ama burda tek sevdasi GALATASARAY olanlara yaptigi yakistirmalara bak

Ajax bugün becerikli olsa 5 tane atardı net hiç ayağımız da top tutamadık oyunun kontrolü hep ajax daydı ...

Ajax'in özelligi bu; oyunculari bu futbol anlayışıyla yetistirdikleri için böyle oynuyorlar.

Bizim onlar gibi iyi bir altyapi olsaydi simdik yerli oyuncu sıkıntısı çekmezdik.

3 senedir kombine aliyorum gs storeun neredeyse butun urunlerini aliyorum adam bana kus damgasi koymaya calisiyor . Sebebi de GS oyuncusunu savunmam . Belki o adam hayatinda deplasmana bile gitmemistir ama burda tek sevdasi GALATASARAY olanlara yaptigi yakistirmalara bak

Bu konuda sonuna kadar arkandayim.

Kimseye kalmamis tanimadigi birine kus damgasini vurmak. En rahatsiz edici olay. Birde üstüne cahil gibi seyler söylüyor. Futbol cahili dersin tamam, cünkü bu belirtli bi sinir icerisinde kullanilan bi terim olarak algilanilir.

Ama sende az salla kombine fln aldigin yoktur be Emre :) Birde futbol hakkinda yaptigin yorumlar cok kötü ya.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. İnşallah güzel vakit geçiririz bu güzel forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt