Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar dünkü macin tümünü nerden izliyebilirim? link.. tv arsivi felan varmi?

Mancininin maçtan sonra yaptığı açıklamalar güzel ve önemli umarım birileri duymuştur.

Günaydın...

İbrahim Coşkun dün iyiydi ama güçsüz...o attığı golde topü üst ağlara da gömebilirdi veya daha hızlı gidebilirdi..

Stoper deki Emre ise çok beğendim...Sıfır risk , çevik ve hızlı..Bülent Korkmaz'ı andırdı.

[attachment=6597:uploadfromtaptalk1389431137892.jpg]

Nambir van direksyon

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1389431137892.webp
    uploadfromtaptalk1389431137892.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 242
azicik bizim turk topcularda dua etse cenabet cenabet oyuna giriyorlar sonradan bir halt olmuyor :

Bdr5FdZCYAAUBPY.jpg

o değilde biz acaba selçuğa fazla mı yüz verdik..performans düşüklüğü kendini kral sanmasından biraz da...ama artık pek krallığı kalmayacak.

umut gündoğan ve yekta da en az onun kadar oynar.dahası sezon sonu mancininin alex songu isteyeceğinden eminim.

Günaydın...

İbrahim Coşkun dün iyiydi ama güçsüz...o attığı golde topü üst ağlara da gömebilirdi veya daha hızlı gidebilirdi..

Stoper deki Emre ise çok beğendim...Sıfır risk , çevik ve hızlı..Bülent Korkmaz'ı andırdı.

İki yıl sonra ilk11 oynamaya başlayınca beğenmezsiniz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cz6yeIY6s0A[/media]

Mancini ile iyi yoldayız. Belki hala çok etkili bir futbol oynamıyoruz, ancak maçı Mancini ile kazanacağımıza dair bir güven oluştu taraftarlarda. Bu güven duygusu Galatasaray için önemlidir. Biz camia olarak inanmadıkça başarılı olamıyoruz. Mancini kendi tarzında Reis bi kişilik olduğunu ispat etti.

Artık istediği kadroyu eline verip, destek olmalı yönetim ve taraftar. Maçlarda Mancini'nin adının anons edilmediğini duydum ve çok üzüldüm. Derhal değişmeli bu durum

hajrovicin dün yapmak isteyipte heycandan yapamadığı o 2 vuruş kaleyi bulsa ne olacağını bilyosunuz.2 müthiş gol izleyecektik.ama daha iyi böyle.heycanını kontrol etmeli.daha yeni geldi,yol uzun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt