Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al işte. nasıl bir zihniyet bu arkadaşım. adamın eski kulubünden onun için gelen bu yorumu paylaşamazmıyım. Sanki bir dünya yıldızını yerden yere vuruyorum. eleştirmek benim hakkım renkdaş ben taraftarım.

Neyini eleştirdiğini sanıyosun sen ? Adam 45 dakika oynadı 450 dakika değil. Senin gibiler yüzünden kaybettik Ardaları veya bir başkalarını. Bu adam senin istediğin gibi biri olsa daha ilk maçında çalımlar atıp goller atsa bu yaşta bize yar etmezlerdi zaten merak etme.. Akşam maçı izlediğim fanatik fenerli arkadaşım bile beğendi burdakiler nerden vursam diye fırsat bekliyor. Utanıyorum sizin gibilerle aynı takımı tuttuğum için !

Al işte. nasıl bir zihniyet bu arkadaşım. adamın eski kulubünden onun için gelen bu yorumu paylaşamazmıyım. Sanki bir dünya yıldızını yerden yere vuruyorum. eleştirmek benim hakkım renkdaş ben taraftarım.

Daha nasıl performans vereceğini bilmediğin, tanımadığın adam eleştirilmez. İlk önce çıkar 8-10 maç oynar ondan sonra gikir belirtirsin. Yoksa " ulas buhununh adhı hqyrvch pş barha etmsh" diyemezsin.

Birakin asmayi kesmeyi de, surda bi anlasalim. Kesin tespit sonra yapilir illaki.

Hajrovic´in yabanci olarak alinmasini kimse cok anlamadi, ben dahil. Ünal Aysal transferine benzemiyor. Özellikle Terim yokken.

Hadi Terim olsaydi, begenmistir, takmistir, israr etmistir derdik de, öyle birsey yok. Mancini´nin de cok tanidigina inanmiyorum.

Hajrovic transferinde bir is var. Ilerde ortaya cikar insallah. Avukatlarimiz iyidir, bi püf nokta gördüler ki aldilar.

Bu kontenjan sisteminde bi yabanci alinacaksa, bu oyuncunun direk katki verecek, CL´de katki saglayacak bir isim olmasini beklerdik.

Hajrovic gelecek sezon icin Türk olursa, transfer hamlesini alkislarim. Su anda katki vermesini beklemekten baska caremiz yok.

Neyini eleştirdiğini sanıyosun sen ? Adam 45 dakika oynadı 450 dakika değil. Senin gibiler yüzünden kaybettik Ardaları veya bir başkalarını. Bu adam senin istediğin gibi biri olsa daha ilk maçında çalımlar atıp goller atsa bu yaşta bize yar etmezlerdi zaten merak etme.. Akşam maçı izlediğim fanatik fenerli arkadaşım bile beğendi burdakiler nerden vursam diye fırsat bekliyor. Utanıyorum sizin gibilerle aynı takımı tuttuğum için !

Benim fenerli arkadasta amrabat varken hajroyu alanlar diye dalga gecti :D

Benim fenerli arkadasta amrabat varken hajroyu alanlar diye dalga gecti :D

Sen zaten 1-2 aydır batıyon gözüme Amrabat konusunda. Futbol bilginin zayıf olduğu çok belli daha fazla belli etme kardeşim. Bak ne güzel kendine kafadar arkadaşlar bulmuşun onlarla takıl işte. Selçuk Şahinin falan iyi yönlerini bulun siz fenerli arkadaşınla öyle takılın. Hajroviç sana düşmez şuan :)

Çünkü sakatlık geçirmişti ve son 1-2 aydırperformansında da düşüş vardı. Bekleneni tam olarak veremiyordu.

Bu ne demek arkadaşım benim dediğimden farklımı ?

Sen zaten 1-2 aydır batıyon gözüme Amrabat konusunda. Futbol bilginin zayıf olduğu çok belli daha fazla belli etme kardeşim. Bak ne güzel kendine kafadar arkadaşlar bulmuşun onlarla takıl işte. Selçuk Şahinin falan iyi yönlerini bulun siz fenerli arkadaşınla öyle takılın. Hajroviç sana düşmez şuan :)

Allah allah . Gorende hajrovic calimlar verkaclarlar sagdan atip soldan gecmeler asistler goller yapti sanacak . Gordugumuzu soyluyoruz arkadasim

yine yeniden her zaman olduğu gibi kampın ilk gününe tüm transferler yetişmedi. hiç ders almıyoruz..

Allah allah . Gorende hajrovic calimlar verkaclarlar sagdan atip soldan gecmeler asistler goller yapti sanacak . Gordugumuzu soyluyoruz arkadasim

Senin Ronaldo sandığın Amrabatın Hajroviçin önüne bırakamadığı bi pas vardı hatırladın mı ? Daha uzak mesafeden senin tosuna nasıl pas attı Hajroviç aç bi izle bakalım ;) Yanımdaki herkes pozisyona gol dedi ben dedim atamaz bu kazma diye yine yanıltmadı beni sağolsun :) Gerçi Amrabat,Brumadan daha iyi diyen birine bunu niye anlatıyorsam..

Ben Hajrovici ilk macinda begenmedim ama isik verdi bana,bazi beginsizler isik verdi,umut verdi demekle begendim arasindaki farki anlamiyorlarsa yapacak bisey yok.

Eskiden trollugunde bi tadi vardi arkadas ,simdi ergenlerin eline dusunce iyice irrite eder hale geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt