Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu Telles konusunu kim neden bu kadar uzatıyor? Para da anlaşılmış, hoca çok istiyor. Dün menajeri de açıklama yapmış, aksaklıklar giderilmiş önümüzdeki hafta resmi imzalar atılıyor dendi.

Hayır kim neden kaşıyor milleti çözebilmiş değilim

Bu açıklamayı yalanladılar diye haberlerde var.

Ya bu Telles konusunu kim neden bu kadar uzatıyor? Para da anlaşılmış, hoca çok istiyor. Dün menajeri de açıklama yapmış, aksaklıklar giderilmiş önümüzdeki hafta resmi imzalar atılıyor dendi.

Hayır kim neden kaşıyor milleti çözebilmiş değilim

Biz uzattikca böyle haberlerin yapilmasi normal. Hangi isi zamaninda hallettik ki biz?

Aldik dedigimiz adamda pürüz cikiyor, 1 hafta 10 gün sarkiyor, olan planlamaya oluyor.

Sözde kurumsallasiyoruz. Cok zaman varmis gibi rahat davraniyorlar. Surda 10 gün sonra maclar baslayacak.

Gelecek de, antrenman yapacak da, alisacak da, oynayacak da. Galatasaray´in dandik isleri iste

Yabanciyi gectim, yerli transferi de uzuyor. Yahu Umut Gündogan transferi bile aciklanmiyor.

Ya siz Umut Gündogan´i 30 dakikada transfer edemiyorsaniz, gidin sokakta dilencilik yapin.

Böyle seyler sinirlendiriyor taraftari iste. Ondan sonra "Elestirmeyin, yapmayin, etmeyin".

Farkındamısınız bilmiyorum ama Hajrodan kıllanan bir ben değilim. Sen her böyle düşünene futbol bilgin zayıf diyeceksen işimiz var.

Bu forum polyanacı forum.

Senelerdir yapılan transfer hatalarından sonra gene akıllanmadılar.

Her yapılan iş doğru en büyük başkan benim başkanım, benim futbolcum benim teknik adamım. Yani burada Galatasarayın menfeati falan önemli değil. Burada benlikcilik var.Benimki en iyisi gibi..Bu taraftarın tutumunu başka türlü açıklayamıyorum.Çünkü Galatasarayın menfeatini düşünen insan aşrırı polyanacı olmamalı.

Bu forum polyanacı forum.

Senelerdir yapılan transfer hatalarından sonra gene akıllanmadılar.

Her yapılan iş doğru en büyük başkan benim başkanım, benim futbolcum benim teknik adamım. Yani burada Galatasarayın menfeati falan önemli değil. Burada benlikcilik var.Benimki en iyisi gibi..Bu taraftarın tutumunu başka türlü açıklayamıyorum.Çünkü Galatasarayın menfeatini düşünen insan aşrırı polyanacı olmamalı.

İlk maçından sallayalım yani adama. :encouragement:

Bakın kaliteli bir futbolcu ile çapsız bir futbolcu arasındaki farkı daha iyi anlayabilmemiz için..

Malumunuz Alex fb'li şahsen takdir ettiğim futbolcudan öte sporcu kişiliği olan biriydi.. futbolunu beğenen çoktur..

Malumunuz Baroni.. Fb'li.. klasik yabancı tipi parayı alıp yatan bir iki gol bir iki hareketle taraftarın gazını alan çapsız futbolcu tipi..

Açıklamalara bir bakalım..

Alex : Telles Brezilya'nın en iyi solbeki.. ( Adam demekki futboldan kopmamış takip ediyor ülkesinin liglerini )

Baroni : Telles ve Rdolfho isimlerini hiç duymadım..

Şuna kanaat getirdim eziklik giyilen o sarı lacivert forma ile alakalı herhalde... Çünkü doğruyu söylemek için o şikeci kul hakkı yiyenlerin formasını giymemek gerek..

O formayı giyerken doğru söylemek yasak malum mafya babası tarafından..

Ersun Yanal : Yabancı sayısı daha da düşürülsün :)

Alex Telles - Galatasaray - Gremio - Futbol Son gelişmeler biraz sıkıntılı renkdaş.

Bu haberi kimin yaptığını ya da gerçek olduğunu biliyomusunuz?

Renktaş varsayalım ki bu haber doğru, ya birazcık mantık çalıştıralım. Bu adamlar bu oyuncuyu bize vermek için çırpınıyolar zaten. Hatta bazen bu benim aklımda bir soru işareti doğuruyor ama Mancini istiyosa bu adamı benim için sorun yok.

Klüp de birşey yapıyorsa illa ki, Galatasarayımızın çıkarı için yapıyodur. Eminim adamların istediği bütün şartları kabul edip oyuncuyu transfer etmek Ünal Aysal için en kolay şey olsa gerek.

Ama ben zor olanı, Galatasarayın menfaatlerini düşünüp dikkatli adım atanı seviyorum. Sonuçta Galatasaray 3günlük takım değil insanlık var oldukça varlığını sürdürecek bir takım. Ve geleceği düşünelerek adım atılmak zorunda....

3gün önce gelmiş 5 gün sonra gelmiş dürüstcesi beni çok da fazla entrese etmiyor. Klasikleşmiş bir cümle var kampa yetişsin. Dürüstcesi ben kampa yetişmesini de önemsemiyorum. Yetişse iyi olur tabiki ama yetişmeyince de ölüm yok sonuçta. Ne olur 1-2 maç daha kullanamayız yükleme yapılır. 4-5 senedir sol beksiz oynuyoruz 1-2 maçla mı ölücez.

Dediğim gibi fırtına kopralıcak birşey yok bence, haber doğru olsa bile Gremio son kozlarını oynamaya çalışıyor. Zaten bizden fazla para veren olsa kara kaşımıza kara gözümüze aşık değiller anında satarlardı. Ne koparırsam kardır hesabı.... Bizimkinler de havanı alırsın hesabında...

Nasılsın bu arada? Son zamanlarda daha az giriyorsun. Yoğunsun herhalde. Transferlerden umutlu musun?

Hamd olsun kardeşim seni sormalı.Çok yoğunum be kardeşim son 2 aydır.Akşam 9-10 da eve geliyorum.Transferlere gelirsek ben ilk ismi çıktığında da söylemiştim,Hajroviç oyun içinde pek yok gibi.Pres konusunda eksik.2 hatta 3 eski maçını izledim.Ama şut çekme konusunda çok iyi.Ayağına top gelince hızlanıyor.Biraz daha çalışması lazım.Alex Telles'i ise hiç izlemedim.Ben Hakan Ç. bekliyordum ama olmayacak gibi.Diğer yerlilere gelirsek sağ bek olarak Tarık'ı alırsak Sabri leşinden kurtuluruz.Veysel,Salih Dursun nasıl olur bilmiyorum.Bana kalırsa Almanya dan Koray ve Tolgay'ın peşibe düşerim ne olursa olsun alırım.Tabi bide Kurt Zouma var.Tam bizlik topçu.Ama peşinde elit takımlar var.

Hajrovic için hem ölçü hem de değil bu tarz maçlar.

Ölçü ne?

Genellikle genç diye tabir ettiğimiz oyuncular ilk oynadıkları maçta her şeyi ben yapayım derdine düşerek normalinden fazla hata yaparlar. Onda da bu gözlendi. Ama işte aması var.

Birincisi topsuz oyunda Hajrovic yok. Yani sadece ayağına veya koşu yoluna pas gözlüyor. Teknik olarak üst düzey değil gibi ama daha yorum yapmak için de erken sayılır bu konu da.

Şutları için ise eğer dünkü gibi her maç 4-5 şut deneyip sene de bu tarz 3-4 gol atan bir isim ise onu kariyerinin başında ilk 1-2 sene Sabri bile yapmıştı. Ama ben iyi şut çektiğini sadece bu maçlık heyecan olduğunu düşünüyorum yine de.

Bunlar dışında saha duruşu olarak bana 2.5 sene önce gelip 6 ay sonra gönderdiğimiz Stancu gibi olacak geldi. Yani potansiyel olarak Anadolu kulüplerinde oynayabilecek standartta gibi.

Bruma ile kıyaslayanlar olmuş. Bruma çok daha haraketli ve hızlı bir oyuncu. Koordinasyon sorunu yüzünden istediklerini yapamıyor ama potansiyel olarak bana kalırsa arada en az 2 gömlek fark var.

Türk olursa ve biraz üst seviyeye çıkabilirse rotasyonda iş yapabilir. Ama yabancı olarak kalırsa en geç sezon sonu kiralanır. Ve hatta bana göre eğer Amrabat-Riera gitmezse (ki Riera umarım gitmez), o zaman bu sene bile yeni almışken kiralayabiliriz süpriz yaparak.

Bak adam analiz yapmış.

Hayroyu eleştiren bir kişiye çok bilmiş gibi laf sokmaya çalışanlar bırakın insanları yargılamayı ve dalga geçmeyide şöyle yukarıdaki gibi yorumlar yapında görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt