- 9 Ocak 2014
- 33.055
- 9.407
- 1.538
Günaydın pofuduklar... Çoluk çocuk dışarı bi zahmet.... Ben geldim...
Var mı gelişme? Coentrao geldi mi?
Nerdeeee hala telles denen çocukla ugrasıyoz birader.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halit kardşim ben alıntı yapabilir miyim senden?
Ya bu Telles konusunu kim neden bu kadar uzatıyor? Para da anlaşılmış, hoca çok istiyor. Dün menajeri de açıklama yapmış, aksaklıklar giderilmiş önümüzdeki hafta resmi imzalar atılıyor dendi.
Hayır kim neden kaşıyor milleti çözebilmiş değilim
Ya bu Telles konusunu kim neden bu kadar uzatıyor? Para da anlaşılmış, hoca çok istiyor. Dün menajeri de açıklama yapmış, aksaklıklar giderilmiş önümüzdeki hafta resmi imzalar atılıyor dendi.
__________Muslera___________
Tarık___Semih__Vidic___Countrea
____________Melo____________
Bruma______Selçuk_______Olcan A.
___________Sneijder____________
______Drogba veya Burak_________
Ömer kardeşim sen herdaim alıntı yapabilirsin.Forumun mantıklı adamlarından birisin.Ayıp ediyosun![]()
Kamil abi öğleni geçtik.Yeni kalktın herhalde![]()
Farkındamısınız bilmiyorum ama Hajrodan kıllanan bir ben değilim. Sen her böyle düşünene futbol bilgin zayıf diyeceksen işimiz var.
Evet engel olanları görmeyenler var.
Bu forum polyanacı forum.
Senelerdir yapılan transfer hatalarından sonra gene akıllanmadılar.
Her yapılan iş doğru en büyük başkan benim başkanım, benim futbolcum benim teknik adamım. Yani burada Galatasarayın menfeati falan önemli değil. Burada benlikcilik var.Benimki en iyisi gibi..Bu taraftarın tutumunu başka türlü açıklayamıyorum.Çünkü Galatasarayın menfeatini düşünen insan aşrırı polyanacı olmamalı.
O kim?
edit : Coentrao haberleri dönüyormuş yanlış yazmışsınız sanırım.
Alex Telles - Galatasaray - Gremio - Futbol Son gelişmeler biraz sıkıntılı renkdaş.
Nasılsın bu arada? Son zamanlarda daha az giriyorsun. Yoğunsun herhalde. Transferlerden umutlu musun?
Hajrovic için hem ölçü hem de değil bu tarz maçlar.
Ölçü ne?
Genellikle genç diye tabir ettiğimiz oyuncular ilk oynadıkları maçta her şeyi ben yapayım derdine düşerek normalinden fazla hata yaparlar. Onda da bu gözlendi. Ama işte aması var.
Birincisi topsuz oyunda Hajrovic yok. Yani sadece ayağına veya koşu yoluna pas gözlüyor. Teknik olarak üst düzey değil gibi ama daha yorum yapmak için de erken sayılır bu konu da.
Şutları için ise eğer dünkü gibi her maç 4-5 şut deneyip sene de bu tarz 3-4 gol atan bir isim ise onu kariyerinin başında ilk 1-2 sene Sabri bile yapmıştı. Ama ben iyi şut çektiğini sadece bu maçlık heyecan olduğunu düşünüyorum yine de.
Bunlar dışında saha duruşu olarak bana 2.5 sene önce gelip 6 ay sonra gönderdiğimiz Stancu gibi olacak geldi. Yani potansiyel olarak Anadolu kulüplerinde oynayabilecek standartta gibi.
Bruma ile kıyaslayanlar olmuş. Bruma çok daha haraketli ve hızlı bir oyuncu. Koordinasyon sorunu yüzünden istediklerini yapamıyor ama potansiyel olarak bana kalırsa arada en az 2 gömlek fark var.
Türk olursa ve biraz üst seviyeye çıkabilirse rotasyonda iş yapabilir. Ama yabancı olarak kalırsa en geç sezon sonu kiralanır. Ve hatta bana göre eğer Amrabat-Riera gitmezse (ki Riera umarım gitmez), o zaman bu sene bile yeni almışken kiralayabiliriz süpriz yaparak.