Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcuların lisansları konusundaki yönetmelik/kural vs. bilmiyorum ama mesela Dany ve Amrabat'ın lisanlarını iptal edip Hajrovic'e lisans çıkartamıyor muyuz ?

Böyle bir şey mümkünse yapılsın bence.O zaman takım beğenmesinler de görelim.:sopa::sopa::sopa:

Bunlar hep masal. Semih ne yaptıda şımardı playboy a mı soyundu. Gece klüplerinden mi çıkmıyor. Bu taraftar "arda sinema kapattı yeae" diyip Arda nın da başını yedi. Bu türk futbolcu çekememezliğinden kurtulunmadığı sürece hep aynı hikaye olucak.

Ben saha içi performanslarından bahsediyorum

Klasik Onur hatasi, yan topa cikma, 0.5 metre onunden geciyor top ziplayip vurmuyor..

1-1

Yağız Burak ‏@Senfo10 Korumalı Tweetler7 dk

Telles'in açıklanmamasının sebebi, para değil. Ciddi üç tane alternatifimiz varmış, ünlü ve marketing adaylar.

Yağız Burak ‏@Senfo10 Korumalı Tweetler4 dk

Üç adayla da görüşmeler iyi gittiği için, Telles kenarda. Bahsedilen isimlerden ikisi sol bek, biri ise stoper.

Yağız Burak ‏@Senfo10 Korumalı Tweetler16 sn

Bunların sadece biri CL'de oynayabilir ve bu adamlar dünyanın Top 5 takımlarında. Kulup değerlendiriyor bakalım.

1. Yağız Burak ‏@Senfo10 Protected Tweets43s

Bunların sadece biri CL'de oynayabilir ve bu adamlar dünyanın Top 5 takımlarında. Kulup değerlendiriyor bakalım.

2. Yağız Burak ‏@Senfo10 Protected Tweets5m

Üç adayla da görüşmeler iyi gittiği için, Telles kenarda. Bahsedilen isimlerden ikisi sol bek, biri ise stoper.

• More
  3. Yağız Burak ‏@Senfo10 Protected Tweets7m

Telles'in açıklanmamasının sebebi, para değil. Ciddi üç tane alternatifimiz varmış, ünlü ve marketing adaylar.

1. Yağız Burak ‏@Senfo10 Protected Tweets43s

2. Yağız Burak ‏@Senfo10 Protected Tweets5m

• More
  3. Yağız Burak ‏@Senfo10 Protected Tweets7m

Coentrao mu acaba :cool:

(Bu sezon cl de oynamadı.:rolleyes:)

Atletico - Barcelona maçını Türksat üzerinden arap kanalı verebilir çünkü hemen hemen her hafta 5 - 6 maç yayınlıyorlar. Isteyen varsa frekansı yazıyım mi arkadaşlar ?

fatih terimin kaziklarinin hic biri baska kulube gitmek istemiyorum. bende hakketmedigim paralari alsam bende gitmem. bu serefsiz dany ve ambrabat ne zaman gidecekler merak ediyorum.

Bjk robinhonun peşine düşmüş şimdide

Discovery cihazımdan gönderildi

o zaman bende diyorum ki ;

1282803939-robinho.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt