- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Ekli dosyayı görüntüle 10123 Sağ bek lazım dediler![]()
Tam kapayip uyuyacaktim olmadi bu şimdi
Discovery cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 10123 Sağ bek lazım dediler![]()
Bu yeteneksizler bu arabalara binip bu hayatı sürüyor ya, dünyanın adaletli olduğunu söyleyenler özelden yazsınlar banaiki çift lafım var.
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu3 dk
Zamanı durdurduk! Adalet tam sağlanana dek, Bize hergün 3 Temmuz 2011..!
Şu yargıtay cezaları açıklasa da bu abide rahatlasa![]()
Allah bizi sInIyor Kardesim...hani aklima baska bir bahane gelmiyor...D
Ya arkadaş 1 hafta ceza aldık ertesi gün Başkan her gün transferi açıklarız dedi,sadece Hajrovic geldi.Bari en kısa sürede yerli statü işini halletsek.
Ah şu 10 yabancı sınırı olmasaydı bir şekilde hallederdik ancak bu rezalet yüzünden transfer yapamıyoruz.Amrabat amma karaktersiz çıktı.
Yerli transferinde de gelişme yok.Ya ligin başlamasına 2 hafta kaldı ne ara gelecek bu transferler ?
3 tane alternatif var, marketing açısından önemli ve dünya markası oyuncular 2'si CL'de oynayamayan, 1'i CL'de oynayabilen 3 oyuncu. Kimler bilmiyorum ama Telles bu yüzden bekletiliyormuş. Mancini Telles'i istiyormuş tabi ama bu 3 oyuncu ile de görüşmeler ilerlemiş. 2 si sol bek, 1 stoper.
Baskan geliyor diyorsa gelir Kardesim..Heyecan yapmana gerek yok..D
Ona şüphem yok da bari kampa yetişseydi yeni elemanlar abi...
Birileri bize birşeyler yapıyor ama, henüz kestiremedim tam olarak![]()
yağız burak sen misin twitter'daki
Yağız Burak @Senfo10 Korumalı Tweetler7 dk
Telles'in açıklanmamasının sebebi, para değil. Ciddi üç tane alternatifimiz varmış, ünlü ve marketing adaylar.
Yağız Burak @Senfo10 Korumalı Tweetler4 dk
Üç adayla da görüşmeler iyi gittiği için, Telles kenarda. Bahsedilen isimlerden ikisi sol bek, biri ise stoper.
Yağız Burak @Senfo10 Korumalı Tweetler16 sn
Bunların sadece biri CL'de oynayabilir ve bu adamlar dünyanın Top 5 takımlarında. Kulup değerlendiriyor bakalım.
ne oluyor aslanim?
sinirlendim abi tutamadim kendimi
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk