Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde bizim genc futbolcumuz Ibrahim Coskun cok iyi bir yetenek. Fransa Auxerre altyapisindan geldi bize. Ajaxa iyi cakti.

gelirse gelsin, cok uzatildi sanki baska oyuncu yok, nedense hep bizde problem cikiyor

Araya hafta sonu girdi ondan ses cikmiyor herhalde Telles isinden. Para sorunu bankalar kapaliyken hallolmaz.

özgür çok dikkat çekmişti geçen yıl alabileceğimizi sanmıyorum

ama inanılmaz olur

Herneyse bugun bi transfer açıklaması şart .

şunları yaparsak rahatlarız:

riera,amrabat,dany,yiğit,eboue gitsin

veysel,özgür,tarık,salih,tolgay,telles,hakan ç . gelsin çağ atlarız . ki

bunlardan 2 si zor gelir

Fanatik güya Telles'in menejeriyle görüşmüş ;

Otto, “Gremio’nun sportif direktörü Rui Costa, dün (öncek gün) Telles ile bir araya geldi. Oyuncum, bir kez daha Galatasaray’da oynamak istediğini kendisine söyledi. Kim ne derse desin, önemli olan Telles’in nerede oynamak istediğidir. Şundan kesinlikle eminim Telles, Türkiye’de forma giyecek. Galatasaray’ın teminat mektubunu göndermemesinin nedeni, hafta sonuna denk gelmesi. Çünkü bankalar kapalı! yarın de bu sorun çözülecek. Telles, Türkiye’de yıldızlarla oynamak için adeta çıldırıyor. Orada forma giymeyi, sabırsızlıkla bekliyor” dedi.

173547.jpg

Mustafa Saymak

---------------------------------------------

9534959392_51a784ec69_b.jpg

Deniz Turuc

-----------------------

Ikisi de Holland U-20 formasi giyiyor Hollanda liginde full oynamislar hatta Mustafa U-20'nin kaptani.Denizi izlemedim ortasahaymis ama Mustafa'ya bi mac baktim herturlu is yapar bizde cabuk,dribllingci,goze hos gelen bi futbolcu en kotu al kirala verecegin para 2-3'u gecmez Anadolu kluplerinin agiz kokusunu cekmezsin, elbet Yerli acigin olacak suan bile varda neyse..Insallah izleyenler vardir.

ulan eskişehirde topçu kalmadı fenerin ilk deplasmanını keklik maça mı çevireceğiz

Çeptalk

Bugun pazar. Yabanci oyuncu transferi olmaz. Yarin a bakin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt