Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5+1 varken gidip Ontivero, Hajrovic, Burdisso gibi sapıkça transferler yaptık.

Şimdi sınırsız yabancı var yerli ağırlıklı kadro kuruyoruz. (Cenk-Serdar-Semih-Hakan-Koray-Salih-Sabri-Selçuk-Emrah-Tolga-Yasin-Sinan-Eren / gönderemezsek Umut-Olcan-Tarık)

Allah bizleri Galatasaray yönetimleri ile sınıyor gerçekten.

Bir de yabanci siniri kaldirilsin / gevsetilsin diye en cok biz cabaladik durduk. Buna ragmen yeni kuraldan en AZ faydalanan kulüp de yine biziz.

Cok degisik bir kulübüz gercekten. Aslinda taraftari olmasak cok eglenceli bir yer Galatasaray Spor Kulübü.

Leiva alındı diyelim , Diarra'da da sorunlar çözüldü anlaşma zemini olustu diyelim bu vizyonsuzlarin ikisini birden alma iht. Var mi ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumda soyadları karıştırmayı ''salaklık'' olarak niteleyen son derece akıllı ve sinirli bi arkadaş.

sergen güzel kardeşim..
Sinirlilikten değil yani her gün buraya 2 aydır bakıyorum bilerek mi yapıyorsun yoksa huyun mu böyle
Şu galatasarayda bu galatasarayda diye haber veriyorsun bir şey olduğu yok bide üstüne karıstırdım ettim deyince zaten bu sene transfer olayından gerilim hattındayım.Hoş yapmasakta olur transfer ama yöneticiler Galatasarayın ismine yakışacak şekilde iş yapsınlar e o da yok...

Haliyle sıkılabiliyor insan inan amacım sana saldırıp dikkat çekmek değil senin yapmış olduğun haber ve tavırlarına vurgu yapmak kusura bakma tekrar :)
Oluyor böyle şeyler sevdamızın adı Galatasaray..

sergen güzel kardeşim..
Sinirlilikten değil yani her gün buraya 2 aydır bakıyorum bilerek mi yapıyorsun yoksa huyun mu böyle
Şu galatasarayda bu galatasarayda diye haber veriyorsun bir şey olduğu yok bide üstüne karıstırdım ettim deyince zaten bu sene transfer olayından gerilim hattındayım.Hoş yapmasakta olur transfer ama yöneticiler Galatasarayın ismine yakışacak şekilde iş yapsınlar e o da yok...

Haliyle sıkılabiliyor insan inan amacım sana saldırıp dikkat çekmek değil senin yapmış olduğun haber ve tavırlarına vurgu yapmak kusura bakma tekrar :)
Oluyor böyle şeyler sevdamızın adı Galatasaray..

Bak daha güzel bir dil ile oldu , Sana da bu yakışırdı renktaş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
O degilde spor izleyeyim diye spor kanali aciyorum , siyasi reklamlar yuzunden igrenc deneyim oldu.

Yazik valla

Aynen renktaş! Geçen bir aspor'u izleyeyim dedim, bakalım yine kimi bize transfer ediyorlar diye.
Adamların yaptığı ilk haber Hakan Şükür'ün biriyle yaptığı Gülen mesajlarıydı. Geçen hafta'da ilk kez Enes Kanter'den bahsetiler. Ve yine mesaj yüzünden.

Fatih , seni severim ; yani muhabbetimiz var biliyorsun ama Sergen'e haksızlık yaptın gibi. Hani bana düşmez ama sana yakıştıramadım .

eyvallah kardeşim bende zaten kendisine neden öyle yaptığımı açıkladım haklısın :)
Senden de özür dilerim yakısmadı ama sürekli aynı seyler neyse savunacak halimiz yok oldu 1 kere daha dikkatli olmak lazım :)

Yorumun için özellikle teşekkürler :)

ben kaynaksız haber paylaşmadım hiç,arda çıkardı hep adımı.ama bundan sonra kaynaksız paylaşıcam.

Lass futbolcu olarak daha kaliteli ama ben Leiva'nin gelmesini istiyorum acikcasi.

Nedenini sorarsan tamamen hislerime dayanarak söylüyorum, bu adam bizdeki bu ön libero yoklugunda cok is yapar. Adam Premier League'in en cok top calan adami bir kere. Tam bizim özledigimiz özellik bu. Ayrica Leiva 2 yas daha genc.
Katılıyorum . Ben cok olumlu bakıyorum bu transfere.Evet Melo'ya göre teknik kapasitesi sınırlı ama Melo 'nun da sadece uzun pasları iyiydi.Leiva iyi bir pasör ve Melo'dan çok daha seri.Melo Juve'de de Interde de istenilen seviyeye gelemedi ama Leiva yillardir Liverpoolda as adami.
Top çalma kapasitesi ve kesici özelliği de dünyada ilk 3'e girer.
Bu kadar olumlu yaklaşımlar varsa Dursun bu adamı almaz orası ayrı.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben kaynaksız haber paylaşmadım hiç,arda çıkardı hep adımı.ama bundan sonra kaynaksız paylaşıcam.

kardeşim sorun kaynakta değilki yani şu transfer sezonunda kimi aldık Galatasarayda dediysen başkasına gitti.
Şimdi sürekli biri Galatasarayda diye kaynakta verse gösterse aa acaba aldık mı filan heyecan yapıyorsun bi bakıyorsun başkası almışş...

Tekrar kusura bakma istediğin gibi yaz sen ne dersen tersi oluyor gibi :D bende öyle okumaya gayret göstereceğim artık :D

505e6299964de591a7f6052e83cbae58.jpg

H.O ?
Aslinda imza parasi almazsa ve yillik 3 milyon euronun altinda bir rakami kabul ederse 10 milyon euroluk cezanin yarisini bonservis niyetine biz odeyebiliriz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlız diarrayı takımda gelecek sezon tutacak iyi bir kontrat yapabilirsek eğer.

Bu yönetimin podolski ile en akıllı hamlesi olur..Ama nedense benim gönlüm yinede lucas leivadan yana.

yanlız diarrayı takımda gelecek sezon tutacak iyi bir kontrat yapabilirsek eğer.

Bu yönetimin podolski ile en akıllı hamlesi olur..Ama nedense benim gönlüm yinede lucas leivadan yana.

İstikrar olarak Lucas Leiva inanılmaz bir kariyer ve başarıya sahip yaş olarak da 2 sene daha genç ve çevik siyahi futbolcuların yaşı tam yazılmaz o yüzden diarra 33-34 yaşında diyebiliriz. Umarım leiva gelir :oley:

Aynen renktaş! Geçen bir aspor'u izleyeyim dedim, bakalım yine kimi bize transfer ediyorlar diye.
Adamların yaptığı ilk haber Hakan Şükür'ün biriyle yaptığı Gülen mesajlarıydı. Geçen hafta'da ilk kez Enes Kanter'den bahsetiler. Ve yine mesaj yüzünden.

Hic sorma reis. Hele aspor felaket...

basic - Sidibé, Raggi, Jemerson, Mendy - Fabinho, Bakayoko - Dirar, Lemar - Germain, Falcao

ertuğrul, Kjaer, Skrtel, Neustader, Wan der Wiel, Hasan Ali, Josef, Ozan, Salih, Fernandao, Emenike

İstikrar olarak Lucas Leiva inanılmaz bir kariyer ve başarıya sahip yaş olarak da 2 sene daha genç ve çevik siyahi futbolcuların yaşı tam yazılmaz o yüzden diarra 33-34 yaşında diyebiliriz. Umarım leiva gelir :oley:

katılıyorum fakat öyle 1 hale geldikki kimi açıklasalar ohhh be diyeceğiz...

Aslinda hem Lassa hemde Leiva alacaksin renktasimizin dedigi gibi ama ilk 11 nasil olur orasini bilemem. Lassa ve Leiva cok defansif olur gibi geliyor.

Hic sorma reis. Hele aspor felaket...

fotosporun televizyon kanalı gibi...Yalan üstüne yalan satıyorlar daha pazartesi becekeli muhabir çarşamba çok önemli stoper açıklayacaklar olmazsa ben söylerim çarşamba dedi tık yok hala... Bony Galatasarayda diye haberler neler neler yarın antonio valencia Galatasarayda diye haber yapıcaklar hiç şaşırmayacağım bu sefer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt