Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.895
- 16.228
- 2.538
Leiva aciklansada surasi senlense
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
İki saat sonra zaten şenlenir büyük ihtimalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leiva aciklansada surasi senlense
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bu Diarra'nin cezasini niye onu transfer edecegi takimlara mal etmeye calisiyorlar. Kendi sucu kendi ödemeli o parayi.
Marsilya'ya transfer olurken o cezayi Marsilya ödemezken iyiydi ama, simdi bize kitlemeye calismasinlar sakin.
Ne olacak kiiiİki saat sonra zaten şenlenir büyük ihtimalle![]()
İki saat sonra zaten şenlenir büyük ihtimalle![]()
oo duyum var demek
Ne olacak kiii
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok belli değilmi 10 milyon € yani adam zaten karakterli bir futbolcu değil her sene transfer olmuş 2 sene durduğu takım yok doğru düzgün..
Bu adamın gelmesini hiç istemiyorum 1 sene oynayıp gider bu adam yada 3 yıllık sözleşme cezanı ben öderim maç başı veririm gibi bir anlaşma yapmak lazım olurda haksız fesih yada şu bu nedenle takımdan gidersen 10 milyon geri ödersin demek lazım almasınlar bu adamı leiva bence hem karakterli hemde ihtiyacımızı kapatabilecek düzeyde bir oyuncu
Lass futbolcu olarak daha kaliteli ama ben Leiva'nin gelmesini istiyorum acikcasi.
Nedenini sorarsan tamamen hislerime dayanarak söylüyorum, bu adam bizdeki bu ön libero yoklugunda cok is yapar. Adam Premier League'in en cok top calan adami bir kere. Tam bizim özledigimiz özellik bu. Ayrica Leiva 2 yas daha genc.
eren derdiyok açıklanır ....
Yönetimimizin ne kadar ylaancı olduğu 1 kere daha tescillenir...
Çok önemli isimler Türkiyenin gündeminden dolayı işler uzadı... 2 aydır eren derdiyok mu peşlediniz diyede yönetim kurulumuza kimse soru soramaz pilav bedava üstünede tavuk verirler...
forumda soyadları karıştırmayı ''salaklık'' olarak niteleyen son derece akıllı ve sinirli bi arkadaş.Fatih , sen bugün neden bu kadar sinirlisin ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fatih , sen bugün neden bu kadar sinirlisin ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
oo duyum var demek
Renkdaş nasıl olmayayım... Allah aşkına aylardır hep beraber bekliyoruz Parçalıya yakışan isimleri görmeyi takıma..
Gele gele serdar aziz emrah başsan eren derdiyok bu levent nazifoğlu daha geçen hafta çok önemli isimler fakat Türkiyenin gündeminden dolayı işler uzadı en kısa sürede açıklayacağız dedi gelen adam 1.Forvet olarak takıma eren derdiyok 7 milyona yakın serdar aziz üstüne eren derdiyok gerilmemek elde değil..
5+1 varken gidip Ontivero, Hajrovic, Burdisso gibi sapıkça transferler yaptık.
Şimdi sınırsız yabancı var yerli ağırlıklı kadro kuruyoruz. (Cenk-Serdar-Semih-Hakan-Koray-Salih-Sabri-Selçuk-Emrah-Tolga-Yasin-Sinan-Eren / gönderemezsek Umut-Olcan-Tarık)
Allah bizleri Galatasaray yönetimleri ile sınıyor gerçekten.