Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer kesinlikle City seviyesinde değil.Hele Guardiola old. için işi daha da zor.Ağustosun sonlarına doğru bir takıma kiralanacaktır.Bize gelme ihtimali de var.Böylece bek ve stoper sorununu çözeriz.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oglum benden size tavsiye aci yerken bira icmeyin. Deminden beri pertim cikti.

Ilk defa böyle oluyorum, basim bir ayri midem bi ayri dönüyor. Yoksa löpür löpür aci yerim :D

Oglum benden size tavsiye aci yerken bira icmeyin. Deminden beri pertim cikti.

Ilk defa böyle oluyorum, basim bir ayri midem bi ayri dönüyor. Yoksa löpür löpür aci yerim :D

3 gün önce 1 kg acılı çiğ köfte yedim hala kötüyüm :D halini anlıyorum renktaş:asd22:

Galatasaray'a transferi an meselesi olan Tolga Ciğerci, Brondby ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçının kadrosuna alınmadı. (Kicker)

kasımpasa erenın 1.8 m ucretını oduyebılecekmı!!!! aynı hatayı gecen sene gomezde yapmıstık eger eren ıcın ıstenılen bonservıs rakamları dogruysa demek kı yonetım gomez olayından ders cıkarmamıs olayı kısaca tekrar hatırlatayım gomez ıstedıgımızde kulubu 9m ıstemıstı bızım saflar masadan kalkıp besıktas oturmustu sonrası gomez besıktasa bedava gelmıs ıtalyan kulubunu gomezın yıllık malıyetını gostererek sız bu mali durumda bunu odeyemıyeceksınız bıze verin bız odeyelım teklıfı kabul gormustu bızım ılerı goruslu dursun baskan kasım pasanın malı durumu bu kadar kotuyken aynı transfer polıtıkasını uygulayıp erenı bedavaya almak varken ne yazık kı yuksek bır bedelle transfer edecegınden emınım.... :(

ben burda herkese saygılıyım.küfrettirmeyin bana.

Son düzenleme:
A Spor : Hamza Hamzaoğlu Cihat Arslan ve Uğur Tütüneker cemaatci.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktas ben zamaninda 6 sence okullarinda bilgi islem olarak calistim sapina kadar cemaatciler her etkinlige geliyodu bunlar hakan sukurle

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva aciklansada surasi senlense

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hamza ugur cihat hakan sükür hepsi cemaatci,bunlari cemaatla tanistiran 30 yas üzerindekiler bilir sari ismail vardi,adnan polat hakan sükür disinda hepsini temizlemisti
Yanliz su var,cemaate sempati duymak sucsa pkk isid gibi örgütlere sempati duyanlarda cezalandirilmali,hatta gecmiste fetöye göz yuman destekleyen hepsi cezalandirilmali

Hamza ugur cihat hakan sükür hepsi cemaatci,bunlari cemaatla tanistiran 30 yas üzerindekiler bilir sari ismail vardi,adnan polat hakan sükür disinda hepsini temizlemisti
Yanliz su var,cemaate sempati duymak sucsa pkk isid gibi örgütlere sempati duyanlarda cezalandirilmali,hatta gecmiste fetöye göz yuman destekleyen hepsi cezalandirilmali

Adnan Polat'ta fetocu diye biliyorum

Bir ara ses kayitlari vardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt