Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu burda etik söz konusu. Umut ve Donk Kasimpasa'da iş görecek oyuncular. Ne demek biz bir kurus bile vermeyelim siz ödeyin?
Böyle pazarlik mi olur? Ozm bize Umut ve Donk girerse girsin, yeterki böyle sahtekar adamlara katkimiz olmasin.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Banlayin lan bu herifi kafa yapiyorÇöpleri paraya saydırdık Kasımpaşayı kazıkladık , ayrıca Avrupa'yı da aldattık.
Sanki bu sekilde cok farkli oldu.Adamlarin k.pasadaki ucretlerini yine biz oducez ayni hesap.Keske A2 de ucretlerini odeseydikte boyle belescilere prim vermeseydikSürünmek mi abi oynamıcak adam için A2 de antremana çıkmak ödüldür. Yatarak 18 trilyon alcaklardı bizden bunun ismi sürünmek mi oluyor.
Ya bi git ne tapmasi dalga mi geciyon
Bende onu diyorum iste. Kasimpasa acisindan masaya oturup kendilerine faydasi olacak 2 oyuncu için bir kurus vermek istememek etik degil. Senin de bu tip beleşci sahtekar herifler katkin olmamali.Yaw etikligini gectim gerekirse ikisini de A2 takiminda süründür git 6 milyon'a daha kaliteli adamlar getir
Eren in Burak Yılmaz dan çok daha fazla katkı vereceğine ben de inanıyorum. Sakatlanmazsa, saglam bir Eren güçlü fiziği, kafa toplarındaki üstünlüğü ve tekniği ile bize katkı verecektir.Burak Yılmaza yıllarca kral diyen bu taraftar Eren'e tapar
Kafası çalışan birini görmek güzel![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu diyorum iste. Kasimpasa acisindan masaya oturup kendilerine faydasi olacak 2 oyuncu için bir kurus vermek istememek etik degil. Senin de bu tip beleşci sahtekar herifler katkin olmamali.
Allah akil fikir versin ticaret işlerine girme. Galatasarayda Donk ta iş görmedi ama Paşayi tek basina sirtladi.
Bunu anlamayacak kadar dar düsüncelimisin
Çöpleri paraya saydırdık Kasımpaşayı kazıkladık , ayrıca Avrupa'yı da aldattık.