Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.558
- 26.360
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut Bulut değil kasımpaşa ptt 1.ligde bile katkı verecek seviyede değil şu an. Donk katkı verir tamam ama Umuta kimse para vermez. 1,8 milyon girecekti bize, Eren bu şartlarda yaklaşık 4 milyon euro maliyetli oluyor bonservis, 4 milyona yabancı almak daha mantıklı ama uefa mali kriterleri bize maaş sınırı koymus ondan Türkiye piyasası takas olmuş olabilir.Bende onu diyorum iste. Kasimpasa acisindan masaya oturup kendilerine faydasi olacak 2 oyuncu için bir kurus vermek istememek etik degil. Senin de bu tip beleşci sahtekar herifler katkin olmamali.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sneijder gitsin diyen birinden kafa mi bekliyorsunTam senin kafanda birini buldun iste. Allah bilir Serdar transferinin ayrintilarini da begeniyordur bu arkadas senin gibi.
Heh simdi 4m diyolar oyuncu kabul etmemis kasimpasa asil kazik bu oldu. Umut da donk ta iki yıl takima 0 katkiyla yatcaklar 4.8 + 4 m cikcak kasadan. Obur turlu en azindan 1.2 + 4.8 cikcakti. Lanet olsun bu kadar serefsiz bir yonetim olamaz ya.
SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam donkun 2 umutun 1 sonucta kasadan cikacak para 4.8 her turlu cikacak bu hayatta gitmez bu ikisi enayimi gitsinler. En azindan bonservisten dusecektik öbür türlü.Umut 1 sene sözleşmei var o da hamza yüzünden.
Ya sevgili kardesim donk ile umut iki yıl takimda yatacak ile k.pasaya yillik ucretlerini odeyip göndermek ayni sey.Cok mu kiymete bindi Eren,dunyada Eren'den iyi ve az maliyetli tonla oyuncu var.Heh simdi 4m diyolar oyuncu kabul etmemis kasimpasa asil kazik bu oldu. Umut da donk ta iki yıl takima 0 katkiyla yatcaklar 4.8 + 4 m cikcak kasadan. Obur turlu en azindan 1.2 + 4.8 cikcakti. Lanet olsun bu kadar serefsiz bir yonetim olamaz ya.
Galatasaray, Eren Derdiyok'un bonservisine 1.2 milyon Euro verecek. Ayrıca Umut Bulut'un 1, Donk'un 2 yıllık ücretini de ödeyecek
Yine kaziklandik
Umut Bulut değil kasımpaşa ptt 1.ligde bile katkı verecek seviyede değil şu an. Donk katkı verir tamam ama Umuta kimse para vermez. 1,8 milyon girecekti bize, Eren bu şartlarda yaklaşık 4 milyon euro maliyetli oluyor bonservis, 4 milyona yabancı almak daha mantıklı ama uefa mali kriterleri bize maaş sınırı koymus ondan Türkiye piyasası takas olmuş olabilir.
Heh simdi 4m diyolar oyuncu kabul etmemis kasimpasa asil kazik bu oldu. Umut da donk ta iki yıl takima 0 katkiyla yatcaklar 4.8 + 4 m cikcak kasadan. Obur turlu en azindan 1.2 + 4.8 cikcakti. Lanet olsun bu kadar serefsiz bir yonetim olamaz ya.
hamza da azıcık onur haysiyet olsa, şöyle bir ortamda umutu kendi takımına alırdı. sonuçta umut yürüyene kadar takımda kalmalı diyen kendisi. geçen sene full oynatıp sözleşmesinin uzamasına neden olanda kendisi
K.Pasa ya gönderincede biz bayilacagiz o trilyonlari baskasi mi bayilacak? Bu sekilde enayi yerine konulmak hoş mu geliyor sana anlamadim ki arkadasAnlamıyor arkadaşlar bunu bir türlü.
Bu haber doğruysa kimse ABV Dursun çöpler kaldı elimizde demesin.
Seve seve Umutlara , Donklara , Tarıklara , Olcanlara , Semihlere , Sabrilere , Yasinlere trilyonları bayılcaz.
Donk ve Umutun yıllık ücreti bonservis olarak ödenir bence,yani yıllık ücret 0 olurHesaplamayı mı bilmiyorsunuz maaş sınırı diyorsunuz
Eren -2
Donk -1.5
Umut -1.8 bu adamların bütün maaşını ödeyeceksin zaten
Dolayısıyla Sadece eren transferine 5.3 m € yazar uefa.