Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende onu diyorum iste. Kasimpasa acisindan masaya oturup kendilerine faydasi olacak 2 oyuncu için bir kurus vermek istememek etik degil. Senin de bu tip beleşci sahtekar herifler katkin olmamali.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Umut Bulut değil kasımpaşa ptt 1.ligde bile katkı verecek seviyede değil şu an. Donk katkı verir tamam ama Umuta kimse para vermez. 1,8 milyon girecekti bize, Eren bu şartlarda yaklaşık 4 milyon euro maliyetli oluyor bonservis, 4 milyona yabancı almak daha mantıklı ama uefa mali kriterleri bize maaş sınırı koymus ondan Türkiye piyasası takas olmuş olabilir.

Ulan bir kere de dogru duzgun transfer yapin yaw oyuncunun takima katkisi yerine maliyetini konusuyoruz ne hale dusurdun bizi dursun

Heh simdi 4m diyolar oyuncu kabul etmemis kasimpasa asil kazik bu oldu. Umut da donk ta iki yıl takima 0 katkiyla yatcaklar 4.8 + 4 m cikcak kasadan. Obur turlu en azindan 1.2 + 4.8 cikcakti. Lanet olsun bu kadar serefsiz bir yonetim olamaz ya.

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut 1 sene sözleşmei var o da hamza yüzünden.

Evet çöplerden kurtularak 6 milyon vermiş olacağız bu mantıklı ama sıkıntı şu ki her nasıl ödenirse ödensin Eren 6 milyon bonservis edecek biri değil.. Bir de hadi bu transfer olmadı yattı, sen bu haberlerden sonra Donk ve Umut'u kime verebileceksin yıllık ücretlerinden kurtulup, kim alır artık? En olabileceği yıllık ücretleri yarı yarıya karşılanarak transfer edilmesi Rıza'da galiba bunu kastetti dün..

hamza da azıcık onur haysiyet olsa, şöyle bir ortamda umutu kendi takımına alırdı. sonuçta umut yürüyene kadar takımda kalmalı diyen kendisi. geçen sene full oynatıp sözleşmesinin uzamasına neden olanda kendisi

Heh simdi 4m diyolar oyuncu kabul etmemis kasimpasa asil kazik bu oldu. Umut da donk ta iki yıl takima 0 katkiyla yatcaklar 4.8 + 4 m cikcak kasadan. Obur turlu en azindan 1.2 + 4.8 cikcakti. Lanet olsun bu kadar serefsiz bir yonetim olamaz ya.

Ya sevgili kardesim donk ile umut iki yıl takimda yatacak ile k.pasaya yillik ucretlerini odeyip göndermek ayni sey.Cok mu kiymete bindi Eren,dunyada Eren'den iyi ve az maliyetli tonla oyuncu var.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben basindan bu yana diyorum transfer yapilmasin diye,beceriksizler bir sey yapamaz bunlar, gittikce batiyoruz

Yerli adamlara tl cinsinden para verilmesi lazım..euro saçmalığı son bulsun artık

Umut Bulut değil kasımpaşa ptt 1.ligde bile katkı verecek seviyede değil şu an. Donk katkı verir tamam ama Umuta kimse para vermez. 1,8 milyon girecekti bize, Eren bu şartlarda yaklaşık 4 milyon euro maliyetli oluyor bonservis, 4 milyona yabancı almak daha mantıklı ama uefa mali kriterleri bize maaş sınırı koymus ondan Türkiye piyasası takas olmuş olabilir.

Hesaplamayı mı bilmiyorsunuz maaş sınırı diyorsunuz

Eren -2
Donk -1.5
Umut -1.8 bu adamların bütün maaşını ödeyeceksin zaten

Dolayısıyla Sadece eren transferine 5.3 m € yazar uefa.

Anlamıyor arkadaşlar bunu bir türlü.

Bu haber doğruysa kimse ABV Dursun çöpler kaldı elimizde demesin.

Seve seve Umutlara , Donklara , Tarıklara , Olcanlara , Semihlere , Sabrilere , Yasinlere trilyonları bayılcaz.

hamza da azıcık onur haysiyet olsa, şöyle bir ortamda umutu kendi takımına alırdı. sonuçta umut yürüyene kadar takımda kalmalı diyen kendisi. geçen sene full oynatıp sözleşmesinin uzamasına neden olanda kendisi

hamza kadar şeref yoksunu bir antrenor daha yoktur.
Evlatlarımda evlatlarım yırtıyordu kendisini alsaya bursaya olcanı tarığı hamiti umut bulutu karaktersiz herif..İşallah girmez 1 daha bu klüpten içeriye.

Anlamıyor arkadaşlar bunu bir türlü.

Bu haber doğruysa kimse ABV Dursun çöpler kaldı elimizde demesin.

Seve seve Umutlara , Donklara , Tarıklara , Olcanlara , Semihlere , Sabrilere , Yasinlere trilyonları bayılcaz.
K.Pasa ya gönderincede biz bayilacagiz o trilyonlari baskasi mi bayilacak? Bu sekilde enayi yerine konulmak hoş mu geliyor sana anlamadim ki arkadas

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hesaplamayı mı bilmiyorsunuz maaş sınırı diyorsunuz

Eren -2
Donk -1.5
Umut -1.8 bu adamların bütün maaşını ödeyeceksin zaten

Dolayısıyla Sadece eren transferine 5.3 m € yazar uefa.
Donk ve Umutun yıllık ücreti bonservis olarak ödenir bence,yani yıllık ücret 0 olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt