Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paşa teklifi kabul etmemiş çöpleri ne seven varmış be hem Eren'i alıp hemde ftf için 1-1.5 milyon eu elimiz rahatlıcaktı. Hayırlısı artık.

Bir daha görüşecekler , yalan o haber . Hangi salak böyle bir teklifi reddeder .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gidiceksin çingenr pazarlığı yapıcaksın Avrupada şuan kaç tane adam var takımından gitmek isteyen misal Balotelli kirala bedelsiz ver maaşını yaz kontrata disiplinsiz davranış sonucu şu kadar ceza öder kulübüne döner diye

Juventusdan Zaza. Adam dalga konusu oldu kirala bedelsiz koy 20 25 opsiyon zaten alamıcaz 1 sene oynar denayer gibi katkı da alırız kaliteli birisi

Chelseaden Remy. İsteyeni çok alanı yok hala kirala ikna et adamları maaşından kurtulurlar koca Abramoviçin bizim 2 3 milyonumuza ihtiyacı yok sonuçta

Dortdmunddan Ramos. Kirala küçük bir de opsiyon koy seneye yedekte durur iyi bi adama para yatırırız.

Wolfsburg Bas Dost. Eren maliyetine gelir zaten ama daha ucuz bir aday bulunabilir

Ha daha böyle araştırsak kaç tane adam var bunlar aklıma gelenler hadi diyelim bunlar da pahalı ya git Adebayoru al boştan başka topçu al bu kadar basiretsiz olma Eren kim yani ligi tanıyor diye.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm ayılıp bayılıyordunuz adama Kasımpaşa'da aldığı paraya mı oynayacak sanıyordunuz ? Bir siz akıllısınız memlekette

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ne kadar saçma bir yorum olmuş boyle.Ne demek k.pasa da aldığı paraya mı oynayacak? Dursun'un mantigi=Senin mantigin tebrik ederim gule gule kullan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray formasini terleten adamlara bak. Hamit, Umut, Sabri.. "Rizkimiz buysa hayir'mi diyelim" Allah sizin gibi futbolcularin yöneticilerin bin belasini versin. Ilk basta o Dursun denen S*ksuratin belasi verilsin

Anlaşma bence çok da kötü değildi ama yıllık ücreti çok kötü..Bu yıl 1.8 alırdı ve sonraki 2 yıl 1.5 milyon euro..Bu arada Umutu yollamak için minimum 1 milyon euro,Donku yollamak için de minimum 2.25 euro vermemizz gerekir..

Bu ne kadar saçma bir yorum olmuş boyle.Ne demek k.pasa da aldığı paraya mı oynayacak? Dursun'un mantigi=Senin mantigin tebrik ederim gule gule kullan

Olm sen bir şirkette çalışıyorsun başka daha iyi bir şirkete giderken aynı parayı almak için mi gidicen süper zeka

transferin olumsuz sonuclanmasi bizim icin daha hayirli olacak gibi

Pablo Osvaldo boşta Erenin 5 te birine malolur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm sen bir şirkette çalışıyorsun başka daha iyi bir şirkete giderken aynı parayı almak için mi gidicen süper zeka

Kariyer acisindan evet cünkü Galatasaray da imkanlarin daha fazla.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Uç ornekler verme aynı şey degil.Ben A sirketinde calisiyorum sonra B sirketine gönderiyor patron beni ve ben maasimi hala A sirketinden aliyorum.Bu durumda A sirketi enayiligin daniskasinı yapmis oluyor.

Kariyer acisindan evet cünkü Galatasaray da imkanlarin daha fazla.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Hangi kariyer yahu medyasıyla taraftarıyla adama ihtiyacım var diye kapısına gidersen 1.5 imza attırırsın işte. Üstelik iyi performansı var diyede dayatılmış bu adam Kasımpaşadan daha fazla para almak için imza atmıyordu bu zokayı yutmayacaksın o zaman

-Prestij
-Daha iyi imkanlar
-Belki de 1 sene sonra ş.ligi arenası
-Ateşli taraftar
-Aynı şehir.

Yeterli bir sebep bence.

Eto'o 3 milyon euro alıyor antalyadan beşiktaşa gitmek için 5 falan istemeli bu mantıkla o zaman. Daha iyi kulüp ve eto'o kalitesi

Uç ornekler verme aynı şey degil.Ben A sirketinde calisiyorum sonra B sirketine gönderiyor patron beni ve ben maasimi hala A sirketinden aliyorum.Bu durumda A sirketi enayiligin daniskasinı yapmis oluyor.

Yanlış örnek konumuz Donk'un bize gelmesi. Eren'i alırken takas olayı başka bir olay burada ipler senin elinde almak zorunda değilsin ama her şartta Donk'a maaşını vermek durumundasın. Bu şartlarda zarar eden zaten ortada bu görmemek için başka şartlar gerektirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt