Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler biz anlamadık olayı Burak Yılmaz en azından efendi gibi gitti para kazandırarak hain umut ve donk para yemeye alışmış şimdi gitmez tabii tatlı geldi .

Valla umut denen yaratıpa iyi , Burak'a karaktersiz diyorlardı. Tamam Burak yine orada iyi para alıyor ama sırf adam burada yuhalandı diye gurur yaptı ve Çin'e gitti , ne kadar para alırlarsa alsın orada . Umut denen adiye millet burada her gün küfür ediyor ama o parayı seçiyor . Bir de duyar kasmıyorlar mı ,çıldırıyorum ; neymiş o parayı bırakıp gider misin. Ya senin çalıştığın yerde sana her gün ezik gibi davransalar , laf saysalar sen orada kalır MIsın . Şerefin varsa kalmazsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jem Karacan Skandalı( İdman temposunu arttirmasi icin oyuncu almak)
Donk Skandalı( sozlesmesi bitecek cop adama 2.5 vermek)
Grosskreutz Skandalı
Serdar Aziz Skandalı( Anlasma tamamken ustune birde Bilal'i vermek)
Yetmedi simdi Eren Skandalı !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutla donkla sözleşme yapan benmiyim.. dursun yaptı şimdi onların maliyetlerini klübün üzerine yıkıyor..
Kardesim haklısın haklisinda ne bekliyosun cebinden vereceğini mi düşünüyorsun o capsizlarin bu paralari ? Suan bu yeteneksiz adamlardan en zararsız nasil kurtuluruz onun derdindeyiz yoksa yattiklari yerden alcaklar parayi

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar yillardir hala akillanmamis.

Tarik icin ölenler, Donk icin ölenler 180 derece dönüyor. Ama bu dönmelerine ragmen hala akillanmiyorlar.

Anadolu'dan hic bir topcu almayacaksin abi, adamlarin tek derdi "bu hiyarlardan ne kadar para cukkalayabilirim" diye düsünmeleri. Ben baskan olsam bana böyle bir teklifle gelseler, orada yumrugumu masaya vurup sizin de Ereninizin de Umut'un da Donk'un da biiiip diye devam ederek orayi terk ederdim.

Rest cekecek biri varsa o da sensin. Eren'in seneye konrtati bitiyor, cok istiyorsan gidersin seneye bedava alirsin bu kadar kolay. Sanki dünyada baska futbolcu yok.

Umut'un 1 sene, Donk'un da 2 sene maaslarinin ödenmesinin hic bir mantikli aciklamasi yok. Burada bunu savunan varsa da onun beyninden süphe ederim.

Valla umut denen yaratıpa iyi , Burak'a karaktersiz diyorlardı. Tamam Burak yine orada iyi para alıyor ama sırf adam burada yuhalandı diye gurur yaptı ve Çin'e gitti , ne kadar para alırlarsa alsın orada . Umut denen adiye millet burada her gün küfür ediyor ama o parayı seçiyor . Bir de duyar kasmıyorlar mı ,çıldırıyorum ; neymiş o parayı bırakıp gider misin. Ya senin çalıştığın yerde sana her gün ezik gibi davransalar , laf saysalar sen orada kalır MIsın . Şerefin varsa kalmazsın.

iş yeri seni çıkarmak istiyor ama tazminat istediğin için karaktersiz oluyorsun.
bırakın artık bu işleri, burak aynı durumda olsa o da parasını isteyecek, sneijder de isteyecek, muslera da isteyecek..
kim istemez... bu sözleşmeleri yapanları bulup ........ lazım.

iş yeri seni çıkarmak istiyor ama tazminat istediğin için karaktersiz oluyorsun.
bırakın artık bu işleri, burak aynı durumda olsa o da parasını isteyecek, sneijder de isteyecek, muslera da isteyecek..
kim istemez... bu sözleşmeleri yapanları bulup ........ lazım.

Eren ve serdara da 2 veriyoruz , ilerde onlar da gitmeyecek

Son düzenleme:
Olm Eren'e 2.2m verip tutmazsa gönderince yine mi biz ödeyecegiz 2.2m avroyu..

Salak salak islere imza atmayin

ben inanmıyorum bu şekilde olduğuna rıza akşam televizyonda yıllık ücretlerini ödeyemeyiz dediği için bu haberler çıktı bence

Biride ciksin desin yahu ereni almassak umutla donk ne olucak maaslarini odemicezmi ? Herkes anlasin artik unut donk benzeri oyunculari yollucaksan ustune para vermen lazim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzerine parayı yine ver verme diyen yok o zaman eren alma zorunluluğun yok.

Git opsiyonlu kiralık adam al misal millet göndermek için can atıyor bu durumda olan sadece biz yokuz hani.

Umut'a 1.2 donk'a 2 milyon euro versen fesih bedeli bunu 2 yılda ödeyecem desen yine ok. Bu adamların zaten taliplisi var fark otomatikman kapanır zaten. Kos koca hamit la hamit 3 milyona oynayan adam son maaşını iki taksitle almayı kabul edip bu sene totalde 300 bin euroya oynuyor. Umut ve donk ne boktur bu adamın yanında.(hamiti bile savundum ya lan :( )

Böylece erene bağlı kalmazsın zaten dünya üzerinde binlerce forvet varken 8 milyon euro bedelle ereni almak mallıktır.

3.2 milyon euro giderin var. Dembele bebesine 1 milyon imza parası versen erenden daha ucuza gelmiş olurdu bu transfer.

Yönetenler beceriksiz diye bunun cefasını taraftar çekmek zoruna değil gitsin cebinden versin. Kasımpaşaya çok net uyuzum ben.

Sonra gel gelelim ulan 6 ay önce donk için umut +para teklifini niye kabul etmedin sen diye sorarlar. Bir kişi de çıkıp demiyor arkadaş bu ne iş diye.

Bu adamları illa bu oyuncunun takasında kullanmak zorunda değilsin git başka oyuncular için teklifte bulun, niye kendi oyuncunu çöp durumuna sokuyorsun.

Bundan sonra oyuncu nasıl göndereceksin. Olcanı kim alacak tarık'ı kim alacak. Hep hata hep hata.

Oyuncuyla anlaşıp fesih etsen daha mantıklı iş olur emin olun

Oyuncu takasi iptalmis

4 milyon'a bitmis transfer iddaalari var

donk'un 2 yıllık maaşı....................................................: 3 milyon €
umut'un 1 yıllık maaşı....................................................: 1,8 milyon €
bonservis.........................................................................: 1, 2 milyon €
daha 6 ay önce donk için ödenen bonservis.................: 2,5 milyon €
toplam maliyet..............................................................: 8,5 milyon €

Dursun kankasi Kasimpasa baskaninin kicini kurtariyor iste. Donk transferi ile basladi simdi Eren ile devam ediyor.

Riza bas bas bagiriyordu biz kücülmeye gidecegiz diye, ulan adamlar takimda (muhtemelen) en cok kazanan Eren'i elden cikarmak zorundalar ama biz gidiyoruz toplamda 5-6 Milyon veriyoruz. Hainlik degil de nedir bu. Ulan Dursun bir gün karsima cikarsan neler olur hayal edemiyorum bile elimde kalirsin herhalde.

Adam koskoca Galatasarayi kullaniyor, bir de bu transfere canak tutan gerizekalilar var. Evet gerizekali siniz cünkü bu isin hic bir sekilde mantikli bir aciklamasi yok. Umut ve Donk'u elimizden cikarma ihtimali bile bu SOYGUNU aklamaz.

haysiyet parayla satın alınmamalı bu çok ağır bişey gururlu olan insan için bunu dicek adam yok haram zıkkım böyle adamlara .. resmen istenmiyosun kadro dışı bırakılıyosun hala laf söz ben gitmem oraya .. o tavırlarını başka yerde yap ..

Eren i degilde Balotelli yi alsak daha karlı çıkardık bu transferden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt