- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
2milyon üstü her rakam komisyon ona göre hesaplayınYine kötü, allah kahretsin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2milyon üstü her rakam komisyon ona göre hesaplayınYine kötü, allah kahretsin ya
Yine kötü, allah kahretsin ya
Hahaha saka gibi ya yeminle2milyon üstü her rakam komisyon ona göre hesaplayın
bu bi pok bilmiyoAydın Cingöz : Galatasaray, Eren Derdiyok 'u 4M € karşılığında kadrosuna kattı! Oyuncu takası yok. Hilmi Öksüz transferi doğruladı!
Aydın Cingöz : Galatasaray, Eren Derdiyok 'u 4M € karşılığında kadrosuna kattı! Oyuncu takası yok. Hilmi Öksüz transferi doğruladı!
rıza çalımbay donku ve umutu istiyo.yıllıklarının bir kısmını veririz,alırız ereni.bence öyle böyle kasımpaşa umut u almak ister
para+umut olur gibi geliyor bana
bende deliriyorum bu adam bize pis pis gülüyo bombalar salı patlıcak diyo sonra gidiyo kapalı kapılar ardında peşkeş çekiyoo..uyan Galatasaraylı içimizde haainler var..Sinirden ağlayacağım. Allah belamızı versin bizim. Burada kimse ben dahil isyan etmesin, iki yüz kişi Florya'nın önünde toplanmakla olmuyor bu işler. Başlarına yıkacaksın orayı, başlarına!!!!