Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la bi sakin olun lan.ödenirse yarısı ödenir o yıllıkların.:D

eren transferi olmaz inşallah,yoksa ben de küfredecem.

SON DAKİKA | Galatasaray Eren Derdiyok'un bonservisine 1.2 milyon euro ödeyecek. Sosa'nın 1 Quaresma'nın ise 2 yıllık ücretini de ödeyecek.

Bak bu iyiymiş

Sinirden ağlayacağım. Allah belamızı versin bizim. Burada kimse ben dahil isyan etmesin, iki yüz kişi Florya'nın önünde toplanmakla olmuyor bu işler. Başlarına yıkacaksın orayı, başlarına!!!!

bence öyle böyle kasımpaşa umut u almak ister
para+umut olur gibi geliyor bana

eren açıklanınca kafa yoralım.leiva 2 milyon avroya,tolga ciğerci de 1 mlyon avroya bitiyomuş medyadaki haberlere göre.

Eren = Erenin yıllığı(1.8)+2.5 milyon euro +donk+umut yapacaksan bunu yapacaksın.

Keza küçülmek istiyorlar erenin maliyeti yüksek, seneye hiç para almadan göndermek zorunda kalacaklar.

Lan herşey senin elinde ya. Biz erene öpücük mü vereceğiz erenin parasını da kasımpaşa ödesin o zaman bizde küçülmeye gidiyoruz. Daha 6 ay önce eksiklerini kapattığı oyuncuyu geri veriyoruz.

Bu adamın değeri 0 tl değil aldığımız paradır yani 2.5 milyon euro

Takas işine
-Umut 1.8
-Donk 2.5+1.5+1.5
-Eren 2
+2.5 milyon euro

Toplam= 11.8 milyon euro

Mantıklı görenler bu şekilde baksın. 1.5 milyon euroya defans veya orta sahayı yedekleyecek oyuncu kalabilir benim gözümde. Olmadı adam gibi oynamasını istersin ek idman koyarsın ceza yazarsın.

Sinirden ağlayacağım. Allah belamızı versin bizim. Burada kimse ben dahil isyan etmesin, iki yüz kişi Florya'nın önünde toplanmakla olmuyor bu işler. Başlarına yıkacaksın orayı, başlarına!!!!
bende deliriyorum bu adam bize pis pis gülüyo bombalar salı patlıcak diyo sonra gidiyo kapalı kapılar ardında peşkeş çekiyoo..uyan Galatasaraylı içimizde haainler var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt