Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.551
- 23.981
- 3.723
Bunlar transfer falan yapamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paşa teklifi kabul etmemiş çöpleri ne seven varmış be hem Eren'i alıp hemde ftf için 1-1.5 milyon eu elimiz rahatlıcaktı. Hayırlısı artık.
Bu ne kadar saçma bir yorum olmuş boyle.Ne demek k.pasa da aldığı paraya mı oynayacak? Dursun'un mantigi=Senin mantigin tebrik ederim gule gule kullanOlm ayılıp bayılıyordunuz adama Kasımpaşa'da aldığı paraya mı oynayacak sanıyordunuz ? Bir siz akıllısınız memlekette
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir daha görüşecekler , yalan o haber . Hangi salak böyle bir teklifi reddeder .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Olm sen bir şirkette çalışıyorsun başka daha iyi bir şirkete giderken aynı parayı almak için mi gidicen süper zekaBu ne kadar saçma bir yorum olmuş boyle.Ne demek k.pasa da aldığı paraya mı oynayacak? Dursun'un mantigi=Senin mantigin tebrik ederim gule gule kullan
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesin olarak yatmis transfer.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Kesin olarak yatmis transfer.
Kariyer acisindan evet cünkü Galatasaray da imkanlarin daha fazla.Olm sen bir şirkette çalışıyorsun başka daha iyi bir şirkete giderken aynı parayı almak için mi gidicen süper zeka
Uç ornekler verme aynı şey degil.Ben A sirketinde calisiyorum sonra B sirketine gönderiyor patron beni ve ben maasimi hala A sirketinden aliyorum.Bu durumda A sirketi enayiligin daniskasinı yapmis oluyor.Olm sen bir şirkette çalışıyorsun başka daha iyi bir şirkete giderken aynı parayı almak için mi gidicen süper zeka
Hangi kariyer yahu medyasıyla taraftarıyla adama ihtiyacım var diye kapısına gidersen 1.5 imza attırırsın işte. Üstelik iyi performansı var diyede dayatılmış bu adam Kasımpaşadan daha fazla para almak için imza atmıyordu bu zokayı yutmayacaksın o zamanKariyer acisindan evet cünkü Galatasaray da imkanlarin daha fazla.
Olm sen bir şirkette çalışıyorsun başka daha iyi bir şirkete giderken aynı parayı almak için mi gidicen süper zeka
Yanlış örnek konumuz Donk'un bize gelmesi. Eren'i alırken takas olayı başka bir olay burada ipler senin elinde almak zorunda değilsin ama her şartta Donk'a maaşını vermek durumundasın. Bu şartlarda zarar eden zaten ortada bu görmemek için başka şartlar gerektirir.Uç ornekler verme aynı şey degil.Ben A sirketinde calisiyorum sonra B sirketine gönderiyor patron beni ve ben maasimi hala A sirketinden aliyorum.Bu durumda A sirketi enayiligin daniskasinı yapmis oluyor.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi