Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldi mi Leiva ve Isla ?!!???!!

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

lucas leiva yatarsa eğer yönetim rezilliklerine 1 yenisini daha eklemiş olur ben açıkçası zannetmiyorum..

Gelen haberler olumlu yönde orasıda resmi bir haber kaynağı değil kloop'un ağzı yok mu çok fazla demeç veren bir hoca kendisi istemese gitmesini satmayacağız derdi çoktan.

Bu transfer olur olmak zorunda....

lucas leiva yatarsa eğer yönetim rezilliklerine 1 yenisini daha eklemiş olur ben açıkçası zannetmiyorum..

Gelen haberler olumlu yönde orasıda resmi bir haber kaynağı değil kloop'un ağzı yok mu çok fazla demeç veren bir hoca kendisi istemese gitmesini satmayacağız derdi çoktan.

Bu transfer olur olmak zorunda....
Bu klopp haberi çok saçma, diyor ki transferim son gününe kadar tutmak istiyor , bu ne saçma haber . Hadi kalsın istiyor dese anlayacağız da son gün göndermek heralde Ada'mın fantazisi. Umarım Leiva medyada geçtiği gibi bu hafta içi gelir . Artık açıklansa da rahatlasak yoksa vallahi çok kötü bir adam getirirler, ya da hiç gelmez

Sent from my iPhone using Tapatalk
haber bu.GScimbom forumdan oluk oluk olumsuzluk aktığı için saçma bi haber olsa da değer verirler.

haber bu.GScimbom forumdan oluk oluk olumsuzluk aktığı için saçma bi haber olsa da değer verirler.

Sergen ,kafan mı iyi? Ben orada saçma demişim bana habere değer veriyorsun diyorsun. Ne içtiysen aynısını istiyorum
Edit: bana demediysen sorun yok.

Son düzenleme:
Sergen ,kafan mı iyi? Ben orada saçma demişim bana habere değer veriyorsun diyorsun. Ne içtiysen aynısını istiyorum

sana söylememiş olabilir kardeşim benim :)
Hani forumda genel olarak olumsuz hava olduğu için birisi transfer yattı diyince millet kusuyor adam bizim gibi düşündüğünü söylemeye çalışmış..Bence :)

Her neyse renkdaşım gelmezse leiva bu sezon 1 tane maç filan izlemem yetti artık şaka bir yana şu sezon ilgilendikleri tek kalburüstü oyuncu lucas leiva onuda beceremeyip mındar edicekler...

Ya yeter artk cildiracam ya Leiva'yı alamayıp Herta da kadroya giremeyen sakat adama 1.5 milyon mu vereceğiz simdi biz.?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri burada bugün diyordu Selcuku satip Zielinksi'yi alalim diye. Napoli'ye transfer olmus.

CpBBXAuXYAE5qzJ.jpg

Bana ozm mantikli bir aciklama yapin lütfen.

Lucas Leiva transferi sözde günlerdir bitti. Biten oyuncu neden aciklanmaz? Neden hemen kampa dahil edilmez? Bunun mantikli aciklamasi var mi? Evrak fln demeyin, 1 hafta oldu. Demek ki daha henüz bitmedi veya sorunlar var.

Medya kesin bitti diyordu, bitmemis iste. Birde Tolga'ya neden 2 gün icinde o kadar para bastilar? Garanti altina almak icindir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt