Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye hep sana buluyolar renkto anlamadım sanki sen dursunsunbelki siz uğursuzsunuzdur
melih akan ve can çelik GalatasaraydaGeldi mi Leiva ve Isla ?!!???!!
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
lucas leiva yatarsa eğer yönetim rezilliklerine 1 yenisini daha eklemiş olur ben açıkçası zannetmiyorum..
Gelen haberler olumlu yönde orasıda resmi bir haber kaynağı değil kloop'un ağzı yok mu çok fazla demeç veren bir hoca kendisi istemese gitmesini satmayacağız derdi çoktan.
Bu transfer olur olmak zorunda....
haber bu.GScimbom forumdan oluk oluk olumsuzluk aktığı için saçma bi haber olsa da değer verirler.Bu klopp haberi çok saçma, diyor ki transferim son gününe kadar tutmak istiyor , bu ne saçma haber . Hadi kalsın istiyor dese anlayacağız da son gün göndermek heralde Ada'mın fantazisi. Umarım Leiva medyada geçtiği gibi bu hafta içi gelir . Artık açıklansa da rahatlasak yoksa vallahi çok kötü bir adam getirirler, ya da hiç gelmez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Josueye ne dersin ?![]()
haber bu.GScimbom forumdan oluk oluk olumsuzluk aktığı için saçma bi haber olsa da değer verirler.
levia yatar abv abbas
Ahahah bide müzik koymuslarr
Sergen ,kafan mı iyi? Ben orada saçma demişim bana habere değer veriyorsun diyorsun. Ne içtiysen aynısını istiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk