Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık. Kimden aldın bu bilgiyi sen. Hasta Galatasaraylıdır. Yenilsende yensende adlı eski ntv programında Galatasaray formalı. Videoları mevcut.

Twitterda rastlamıştım bi kere benim Galatasaraylı olduğumu idda ediyosunuzda en çok eleştirdiğim takım Galatasaraydır gibisinden bişey söledi

SA.

Fransa 2'den genç bir sağ bek getirirler umarım.

store'da çok kuyruk olur, talepden değil ismini bir türlü söyleyemeyenlerin yaratacağı kuyruk..

o transferi yapsınlar millet bu yönetimin yapmıs olduğu bütün yanlıslıkları unutabilir..
Valencia ve sweinsteiger tam fırsat transferi ikisini şöyle 12 milyona filan alırsın ama vizyon lazım...

--------------------Muslera----------------

--Valencia---Serdar---Denayer------Carole

--Sinan/poldi--Leiva--Selçuk -----Bruma

-------------------Sneijder----------------

--------------Eren-----------------------

11 ligde iş görürde ceza ve sakatlikta hamle oyuncularimiz var mi muamma

Denayer'i Chedjou'nun yerine aldim. Valenciayi fetö hocamiz aldi saolsun.

Son düzenleme:
Dursun once bi kasimpasadan floryaya ereni getirtmeyi basarsin digerlerine bakariz!

En son yurt disindan oyuncu getirdiginde lisans cikartamamisti embesil!!

Ogun bugundur yabanci denemiyor! :)

O yuzden leiva, valencia falan hayaleri kurmayin derim!

Kim uyduruyor burada ya Leiva en az 1 ay oynamayacak diye? O kadar agir bir sakatligi yok.

Twitterda rastlamıştım bi kere benim Galatasaraylı olduğumu idda ediyosunuzda en çok eleştirdiğim takım Galatasaraydır gibisinden bişey söledi
Biz nasıl eleştiriyorsak oda öyle eleştiriyor yönetimi. Tipik taraftar gibi. Ceyda ile yaptığı programlarda söz konusu Galatasaray yönetimi oldumu küfür etmemek için zor tutuyor kendini. O twiti ben herkesi eleştiriyorum .babında atmıştır

Biz nasıl eleştiriyorsak oda öyle eleştiriyor yönetimi. Tipik taraftar gibi. Ceyda ile yaptığı programlarda söz konusu Galatasaray yönetimi oldumu küfür etmemek için zor tutuyor kendini. O twiti ben herkesi eleştiriyorum .babında atmıştır

Olabilir ben yanlış anlamışım o halde. Futbol yorumlarını beğeniyorum açıkcası. İnşallah transfer haberleride doğrudur

Yine genc naif kardeslerimiz cosmus.

Niasse, Valencia fln.

Ibrahimovic haberlerine inanmaniz gayet normal. Iki paket seker versem her dedigime inanacak tipler var forumda.

Transfer Derdiyok, Lucas ve Tolga ile kapanacak, kesin bilgi. Transfer döneminin sonlarina dogru Denayer duruma göre dönecek veya dönmeyecek. Bunu öngörmek icin profesör olmaya gerek yok aslinda ama dedigim gibi cok genc kardeslerimiz var aramizda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt