- 31 Aralık 2015
- 15.689
- 10.342
- 1.688
Villarreal bi ara bizim ilgilendigimiz espinoza'yi almis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artık. Kimden aldın bu bilgiyi sen. Hasta Galatasaraylıdır. Yenilsende yensende adlı eski ntv programında Galatasaray formalı. Videoları mevcut.Uğur Galatasaraylı değil ki
Galatasaraylı kardeş,ntvspor'da gençken formalı programı vardı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok artık. Kimden aldın bu bilgiyi sen. Hasta Galatasaraylıdır. Yenilsende yensende adlı eski ntv programında Galatasaray formalı. Videoları mevcut.
store'da çok kuyruk olur, talepden değil ismini bir türlü söyleyemeyenlerin yaratacağı kuyruk..şıvanştayger'i alsak ne forma satarız be
Twitterda rastlamıştım bi kere benim Galatasaraylı olduğumu idda ediyosunuzda en çok eleştirdiğim takım Galatasaraydır gibisinden bişey söledi

store'da çok kuyruk olur, talepden değil ismini bir türlü söyleyemeyenlerin yaratacağı kuyruk..
Ee ne desin, ben objektif değilim mi desin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biz nasıl eleştiriyorsak oda öyle eleştiriyor yönetimi. Tipik taraftar gibi. Ceyda ile yaptığı programlarda söz konusu Galatasaray yönetimi oldumu küfür etmemek için zor tutuyor kendini. O twiti ben herkesi eleştiriyorum .babında atmıştırTwitterda rastlamıştım bi kere benim Galatasaraylı olduğumu idda ediyosunuzda en çok eleştirdiğim takım Galatasaraydır gibisinden bişey söledi
Biz nasıl eleştiriyorsak oda öyle eleştiriyor yönetimi. Tipik taraftar gibi. Ceyda ile yaptığı programlarda söz konusu Galatasaray yönetimi oldumu küfür etmemek için zor tutuyor kendini. O twiti ben herkesi eleştiriyorum .babında atmıştır
Kim uyduruyor burada ya Leiva en az 1 ay oynamayacak diye? O kadar agir bir sakatligi yok.
Ozaman Sneijderin alternatifi bulunmali. Son zamanlarda cok kart görüyor ve ara sira sakatlaniyor. Poldi orda oynamaz
Dembaba'nin ayağinda platin var olayina döndü bu.