Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
dedik ya bunlar leivayi getiremez, eger gercekten leivanin yerine tolga gelirse bu yönetim küfür yeme rekoru kirar.
ne tolga'sı ya. akpa ile poko'yu alsınlar iste.
tempo lazım tempo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dedik ya bunlar leivayi getiremez, eger gercekten leivanin yerine tolga gelirse bu yönetim küfür yeme rekoru kirar.
Su yorumara bitiyorum. Yok o gelmezse yonetim kufur yer.
Ya birakin hic birsey olmaz. Bu yonetim bizi gecen sezon ortalik mali yapti ama kufur rekoru falan kirilmadi. Bizim genetigimizde var biat etmek. Sasirmiyorum...
Bu yonetime taraftar bir bok yapamaz ama Lise isterse 1 saat icinde istifa ettirir...
Anlayin artik bunu
Sent from my iPhone using Tapatalk
yönetimin cokta şeysineydi.
en ii protesto maca gitmemek ve storelere kurus harcamamaktır.
para kaynakları kurudugu zaman kapımızda köpek olacakler köpek..

Hele biz taraftar olarak organize olmayi ogrenelimde ilk once
Arena'da bir taraf istifa diye yirtinirken bir taraf girtlakliyor. Oda yetmizmis gibi girtlaklayanlarn, istifa diyenleri dovuyor :red:
"Made In Turkey" iste buna denilir. Baska yerde boylesini bulamazsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.ojogo.pt/futebol/1a-liga/porto/noticias/interior/alex-ja-esta-no-porto-5321835.html
Alex zu Porto
Bizde iş yapardı
Swansea Llorenteyi satın almış
Llorente kim rnkt. Eren gibi bir adamı aldık biz.
Fransa gibi bir pazardan Poko yada Akpro gibi isimleri ucuz maliyet ile neden denemeyiz bunu anlamam.
Hayır daha önceki oynadığın mini kumar 1.5 Mn €'luk Carole tutmuşken hemde ne bekleniyor ?