Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
poko karabük'e giderse seneye min. 4-5m euro verip transfer ederiz.

1m euro'ya bitirin su adamı.

akpa keza 1.5m euro.

2.5'a iki tane sigorta. 5 yıl bi bk olmaz ortasahaya.

leivayi da almayi beceremezseniz bi topu sektiriverip gidin yani. Ulan takima yerlileri doldurdunuz yine.

Su yorumlara bitiyorum. Yok o gelmezse yonetim kufur yer.

Ya birakin hic birsey olmaz. Bu yonetim bizi gecen sezon ortalik mali yapti ama kufur rekoru falan kirilmadi. Bizim genetigimizde var biat etmek. Sasirmiyorum...

Bu yonetime taraftar bir bok yapamaz ama Lise isterse 1 saat icinde istifa ettirir...

Anlayin artik bunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
leiva'da biten birsey yok. alma ihtimalimiz yüksek ama akpa-poko gibi iki dinamik ve maliyeti ucuz zenci kacırılmamalı..

adamlar süper ligde hersekil iş yapar.

Su yorumara bitiyorum. Yok o gelmezse yonetim kufur yer.

Ya birakin hic birsey olmaz. Bu yonetim bizi gecen sezon ortalik mali yapti ama kufur rekoru falan kirilmadi. Bizim genetigimizde var biat etmek. Sasirmiyorum...

Bu yonetime taraftar bir bok yapamaz ama Lise isterse 1 saat icinde istifa ettirir...

Anlayin artik bunu

yönetimin cokta şeysineydi.

en ii protesto maca gitmemek ve storelere kurus harcamamaktır.

para kaynakları kurudugu zaman kapımızda köpek olacakler köpek..

Bu yonetime guvenipte nobet tutuyoruz ya valla gram akil yok bizde yaw

yönetimin cokta şeysineydi.

en ii protesto maca gitmemek ve storelere kurus harcamamaktır.

para kaynakları kurudugu zaman kapımızda köpek olacakler köpek..

Hele biz taraftar olarak organize olmayi ogrenelimde ilk once

Arena'da bir taraf istifa diye yirtinirken bir taraf girtlakliyor. Oda yetmizmis gibi girtlaklayanlarn, istifa diyenleri dovuyor :red:

"Made In Turkey" iste buna denilir. Baska yerde boylesini bulamazsin

Hele biz taraftar olarak organize olmayi ogrenelimde ilk once

Arena'da bir taraf istifa diye yirtinirken bir taraf girtlakliyor. Oda yetmizmis gibi girtlaklayanlarn, istifa diyenleri dovuyor :red:

"Made In Turkey" iste buna denilir. Baska yerde boylesini bulamazsin

yok abi bu isler bagırmak ile olmaz.

para akıyor nasıl olsa deyip geçiştiriyorlar.

para kaynaklarını kuruttuk mu olay cözülür. kulüp lisenin degil taraftarın olur.

kaynak mı istiyorsun? şu adamı bitir parasını ödeyecek diyecez.

@Secckin1905

Cagliari, Isla ile 1.8 milyon € bonservis & 1.2 milyon €'dan üç yıllık imzalamaya yakınmış. Sağ bek deniliyor, düşük maliyete elden kaçacak.

Bizim yonetim uymaya devam ediyor. Boyle oyunculari uygun bir bonservis ve yillik ucrete alma ihtimalimiz varken bizim yonetim nerde pahali oyuncu var onla ilgileniyor...

Fransa gibi bir pazardan Poko yada Akpro gibi isimleri ucuz maliyet ile neden denemeyiz bunu anlamam.

Hayır daha önceki oynadığın mini kumar 1.5 Mn €'luk Carole tutmuşken hemde ne bekleniyor ?

Daha eren bile aciklanmadi.

Kesin ödeme planinda sorun cikmistir diyecegim ama dursun kankasina ödemeyi hemen yapar sonucta komisyon var

Fransa gibi bir pazardan Poko yada Akpro gibi isimleri ucuz maliyet ile neden denemeyiz bunu anlamam.

Hayır daha önceki oynadığın mini kumar 1.5 Mn €'luk Carole tutmuşken hemde ne bekleniyor ?

Andre Biyogo Poko Karabük diyorlar ABV Abbas millet ne alacağını biliyor nasıl takımdır arkadaş bizimkiler seneye boşa çıkcak Eren peşinde koşuyoruz , Alsana şu adamı orta sahaya lavuklar Bilal Emre Jose giderken sevinmiştik bunlar gidiyosa daha kimler gider diye millet işe yarıcakları aldı çöpler duruyo orta saha bu sene iyice çöker Ciğersiz miş Derdiyokmuş Türk manyağı olduk çıktık.

transfer işi sadece para işi degil transferi yapacak adamın iletişimi ikna gücü olacak haldun üstünel gibi adamın olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt