Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delaney ve cornellius paketi ne olmuş bi sorsanıza gökmene

Sergen , gerçek hayatta da böyle pozitif misindir? Keşke senin gibi olsam, ölürken bile bir güzel neden bulursun . Ne olursa olsun , bu huyundan vazgeçme ; gerçek hayatta da böyleysen .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neyse ya sinirlerim salındı iyice bir kalkıp kola felan koyayım dertlendim gece gece öyle bir aşığım ki bu renklere kendi derdim gibi dertlenirim :(
Ben de viskiye verdim kendimi. Gece bitmeden banlanirim herhalde. Bi de savundum ben geçen sene bu allah'in belâlarını...

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen boş konuşuyor bencede son yıllarda ama inandık diyelim.
Nerde yatı transfer leiva ilgili yazmış ki? İlk teklif az bulunmuş yazmış sadece. Buradaki üyelerde tuhaf bazen gerçekten

Ben de viskiye verdim kendimi. Gece bitmeden banlanirim herhalde. Bi de savundum ben geçen sene bu allah'in belâlarını...

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyisi bence foruma girmeyelim,yoksa sinirden patlayacağız.

Ayrica gökmen transfer yatti demedi sadece görüsmeler devam ediyor yazmis

Tolga ile de anlastigimiza göre yavas davraniyor yönetim diye düsünüyorum yani her an leiva transferi yatabilir bence

Nerde yatı transfer leiva ilgili yazmış ki? İlk teklif az bulunmuş yazmış sadece. Buradaki üyelerde tuhaf bazen gerçekten

Bugün için bakarsak transfer zor da yazmış , o yüzden millet kızdı.

Zor dediğine göre yüksek ihtimal yattı.
Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 49 dk.49 dakika önce
Kesilmedi. Ama bugün için transfer zor gözüküyor
Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 51 dk.51 dakika önce
Fakat gelen haber transferin kolay olmayacağını ortaya koydu. Liverpool önerilen bonservis bedeliyle bu transfere onay vermedi.

Bakın beyler tekrar diyorum bu adamlar komisyonla çalışıyor. Leiva transferinde komisyon koparamamışlardır o yüzden transfer yatma noktasına gelmiştir. Bunlar defolup gitmeyene kadar bize her gün zulüm. ZU-LÜM !

Taffarel bugün leiva'da sorun olmadığını söyledi hatta kulübe kazandırmaktan mutlu olduğunu söylemedi mi demek ki şu zamana kadar ödeme planlarında ve bonservisinde anlaşamadığı için ufak tefek sorunlar vardı onlar da çözülemeyecek boyutta olduğunu düşünmüyorum geç olsun ama güç olmasın leiva + debuchy bize çok şey katar hatta takım 1 gömlek yukarı çıkar :oley:

Fax gönderemeyen bir yönetimden bahsediyoruz

Bi zahmet transferin yatabilme süphesi olsun insanlarda Birakin da

Sponsor sali gunu netlesecekmis..

Yersen :distrust:

Kesilmedi. Ama bugün için transfer zor gözüküyor

Bunu yazdı kardeş , ben uydurmuyorum. Direkt sayfasını takip ediyorum zaten .

Eee yatmış mı? Düşünülenden ziyade zor geçiyor transfer pazarlıklar demiş sadece. Verdiğin paraya Liverpool bırakmıyor demiş ki teklifi az bulursa hayır diye bilir tabiki adamlar. Transfer pazarlıkları öyle pat sonuça varılmıyor.

Yine olmaya bilir bu transfer tabiki çok yüksek miktarlar iszeniliyorsa mesela bilemem ama şimdilik yatı mati olayı yok

Son düzenleme:
Yalnız olur da Leiva ve sağlıklı bir debuchy gelirse , ben Özbek'i de düşünerek bu yazı Mutlu kapatırım. Bu arada iyi ki Eren'i aldık , az çok kalitesi belli . Özbek bundan kötüsünü alırdı o yüzden buna da çok şükür .

Twitter'de ki duyumculara pek takılmayın onların bi .ok bildikleri yok... En iyi örnek Serdar ve Eren bu ikisini hangisi bildi daha önceden hiç biri o yüzden sallayın gitsin... Türkiye'de yaşayıp gazeteci olmak varmış salla bi haber kap parayı... Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı hele yalanlara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt