Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_____________Muslera
Debuchy Denayer Serdar Carole
______________Leiva
_________Selçuk__Sneijder
Sinan______Carefree______Brum

Muazzam

ali naci ve fanatik idare eder..donk,umut,olcan ve tarığı ilk fanatik yazdı.

Debuchy ne alaka ? Transfermarkt sakat olduğunu yaziyor.O halde hayirli olsun?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer Listemiz:

- Debuchy
- Leiva
- Niasse
(- Josue )

Bu arada kloop leiva'nın kalmasını istiyor değil o bölgede başka alternatif olmadığı için gönderemiyoruz demeye getiriyor o bölgeye eğer ki transfer yaparsa liverpool ya da kendi içinden çözüm yaratırsa leiva'yı bırakacaklar bide yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla genel olarak şunu diyebilirim leiva da kalıcı biri olmak istiyor o yüzden emre can ve diğerlerinin arkasında oynamak istemiyor :hat:

ugursuz demeyelim ama transfer nöbetindekilerin yüzde 90ı negatif düşünen kimselerden oluşuyo.ve sanki transferde ben yetkiliymişim gibi bana yüklenilyo,angutça bi şekilde.

ağır konuşmak isterdim ama öğlenki duygusal muhabbetten sonra pek bişey yazasım da gelmiyo.30 tane kişiyi engellemişim.uğraşmak istemiyorum.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti; daha birkaç gün önce forumda Leiva' ya kötürüm derecesinde sakat muamelesi yapan birçok kişinin fikrinin 180 derece değişmiş olup, şimdi alınmıyor diye veryansın ettiklerini görüyorum, izaha muhtaç bir tavır değişikliği, ne dersiniz?!...Mantıklı olmayacaksa cevap için zahmet buyurulmasın; ben yazmadım, siz de okumadınız farzedin ;)...

Debuchy gelirse çok güzel olur.
Bekler sağlam olur... Sırf Bek değil... Kanatlar sağlam olur (:

Left:

Carole
-
-
Bruma

-----------------

Right:

Debuchy
-
-
Sinan/Podolski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt