Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou giderse bu kadroya fitim donk kötü ama chedjoudan iyidir hava topu alır en azından

Muslera
Debuchy donk serdar Carole
Leiva
Selçuk sneijder
Podolski eren bruma

Bu kadro kabul gelsinler

Chedjou giderse bu kadroya fitim donk kötü ama chedjoudan iyidir hava topu alır en azından

Muslera
Debuchy donk serdar Carole
Leiva
Selçuk sneijder
Podolski eren bruma

Bu kadro kabul gelsinler

Peki Hakan ve Semih varken neden Donk?

Gökmen dedi, ortalık yine debuchy haberleri kaynadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eren ve Tolga transferleri neden beğenilmiyor anlayamadım.
İkiside geçen yıl eksikliğini yaşadığımız oyuncu tipleri. Maliyetleri çok önemli elbette ama oyuncular burun kıvırılacak adamlar değil.
Debuchy, iyi oyuncu ama hem hücum özellikli hemde bileğinden müzmin sakatlığı var. Janmaat aradığımız profile daha uygun. Bizim kanatlar çok ofansif olduğu için savunma yönü kuvvetli beklere ihtiyacımız var.
Üst düzey bir stopere hava ve su gibi muhtacız ama görünen o ki girişim yok. Allah yardımcımız olsun. Asla istikrar sağlayamayan iki adam Chedjou ve Serdar Aziz ile artık yaşı kemale ermiş Hakan Balta'ya kaldık. Koray'ın sakatlığı çok kötü oldu. Riekerink ile aşama kaydedeceğine inanıyordum
Sol bektede geçen yıl sakatlıklarından ötürü 14 maç kaçırmış Carole'e emanet etmek biraz zar atmak gibi. Yerine o bölgede oynatabileceğimiz tek adam Hakan Balta.
Lucas Leiva ise Liverpool için "kör ölür badem gözlü olur" sözüne uygun adam. Geçen yılda bjk istediğinde kıymete binmiş, son anda vazgeçmişlerdi. İnşallah bu sezonda aynısı bizim başımıza gelmez.

Eger chedjou giderse stoperde semih'i izleriz, donk'ta takimda kalir.

Eren ve Tolga transferleri neden beğenilmiyor anlayamadım.
İkiside geçen yıl eksikliğini yaşadığımız oyuncu tipleri. Maliyetleri çok önemli elbette ama oyuncular burun kıvırılacak adamlar değil.
Debuchy, iyi oyuncu ama hem hücum özellikli hemde bileğinden müzmin sakatlığı var. Janmaat aradığımız profile daha uygun. Bizim kanatlar çok ofansif olduğu için savunma yönü kuvvetli beklere ihtiyacımız var.
Üst düzey bir stopere hava ve su gibi muhtacız ama görünen o ki girişim yok. Allah yardımcımız olsun. Asla istikrar sağlayamayan iki adam Chedjou ve Serdar Aziz ile artık yaşı kemale ermiş Hakan Balta'ya kaldık. Koray'ın sakatlığı çok kötü oldu. Riekerink ile aşama kaydedeceğine inanıyordum
Sol bektede geçen yıl sakatlıklarından ötürü 14 maç kaçırmış Carole'e emanet etmek biraz zar atmak gibi. Yerine o bölgede oynatabileceğimiz tek adam Hakan Balta.
Lucas Leiva ise Liverpool için "kör ölür badem gözlü olur" sözüne uygun adam. Geçen yılda bjk istediğinde kıymete binmiş, son anda vazgeçmişlerdi. İnşallah bu sezonda aynısı bizim başımıza gelmez.

doğru ama kesinlikle daha kalitelileri alınabilirdi o paraya.

@10Goeki

Galatasaray ve Hertha arasindaki Tolga Cigerci transfer görüsmeleri devam ediyor.Haftasonu sonuçlanir!Tolga Galatasaray'a yakin*#Galatasaray

Kaynak BILD gazetesi

@ArslanCumhur

Debuchy ve Janmaat'la ilgili son durumu sorduğumuz Galatasaraylı yetkililer, şu an için görüşmelerin sürdüğü bilgisini veriyor.

Tüm Leiva geldi diyenler hep R yapmış. Ntvspor da klopp bekleniyor demiş. Eğer bu iş uzun sürecekse bu salaklar bekler bekler sonra sezon kapanır .

Janmaat kiralik gelirse bu sene harika olur,

Janmaat Şeyşu Serdar Carole

levia

ile defansı iyice garantiye alırız...

Adamı hasta etmesinler gidip Leiva'yı bitirsinler. Yoksa her şey boş. Takım omurgasız oynuyor resmen.

Yönetim geçen sene ki aynı zibidiliği yapıyor. Ortaya bir isim atıp aptal taraftarları oyalıyor. Böyle aptal,sorgulamayan, herşeyi şakşaklayan taraftarlara dursun gibileri layıktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt