Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben saygı duymuyorum

Bu rezil takıma debüşi gelirse büyük iş yapmış oluruz

Yapacağınız yoruma sokuyum

Sent from my iPhone using Tapatalk

sıfır seyirciye oynarsak bu sezon benim icin basarıdır.

sıfır seyirci. sıfır forma. storelerden sıfır alısveris.

bu sezonu tüm taraftarlarca sıfır yılı olarak ilan etmemiz lazım.

bunlara tarihi bir tokat çarpmadıkca yakamızdan düsmeyecekler.

finans kaynakları kesilsin. cıksınlar taraftardan özür dileyip kapımızda köpek olsunlar.
Öğrenciyim bir tane forma alıcam bir de ankaradaki maça giderim ama şuan forma için umutun kalıp kalmamasıno bekliyorum kalırsa yok destek arkanızdayım

Riekerink hocam olmasa bu sezon skoru bile takip etmem bu başkanla.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Debuchy kötü bir adam değil ama ihtiyacımız olan tip değil hemde çok sık sakatlanıyor. Janmaat tam aradığımız profil

Janmaat'ı alamayız minimum 6-7 milyon isterler Debuchy gözden düşmüş durumda sadece yıllık maaşını ödesek bile kabul edilir muhtemelen

Şimdi renktaşlar bizim 65 milyon avro sınırlamamız varya ben dikkat ettim eren+leiva eklenirse klübün gideri 47 milyon avro haydi maç maşılar ile 50 milyon avroya çıksa yine bonservise harcıyabileceğimiz 15 milyon avro var ama tipsiz sıfatsız dursun daha 2 milyon verip transfer yapamıyor daha klüpten birsürü gönderilmesi gereken çöp var endoğan umut g eray jem umut tarık salih donk linnes olcan dzemaili yasin semih chedjou bunların hepsinden kurtulmak gerekir gerekirse sözleşmelerini fesh etsinler

önce forumda leiva beğenilmedi..
Müzmin sakat düz adam denildi transferi açmaza düştü herkez ooooowwww demeye başladı..Debuchy sakatlık yaşayan bir oyuncu gelirse bizim ligde başarılı olurmu.Sabri oynuyor yahu....

Sabri zaten bizim yönetimin kimseyi alacağı yok bekliyoruz bizde boş boş....

Debuchy sakatlık yaşamadığı sürece ligin açık ara en iyi sağ beki olur.

Ne anlatıyorsunuz?

Sakatlanırsa da yedekte Linnes gibi bir adam olacak.

nazifoglu çarşamba eren parçalıyı giyer demişti cuma günü oldu eren yerine suarezimi ikna etmeye ugrasıyorlar nedir

yabancı almamalarının sebebiyse basit yabancı oyuncu alırken komisyonu kendileri degil menajerler alıyor

sıfır seyirciye oynarsak bu sezon benim icin basarıdır.

sıfır seyirci. sıfır forma. storelerden sıfır alısveris.

bu sezonu tüm taraftarlarca sıfır yılı olarak ilan etmemiz lazım.

bunlara tarihi bir tokat çarpmadıkca yakamızdan düsmeyecekler.

finans kaynakları kesilsin. cıksınlar taraftardan özür dileyip kapımızda köpek olsunlar.

çok haklısın renktaş ağlıya ağlıya gitsin şerefsizler zaten geçen sene 30 bin kombine satıldığı halde stat boş kalıyordu bu sene 3 bin satıldı sen düşün geri kalanıda paranin köpeği uA'ya peşkeş çekerler sus payı diye

sabriyi birgün bu kulüpten kovacak hocayı sırtımda taşarım ben ama imkan bile vermiyorum inan kıraç neyse sabride o

bizim torunlarımız bile görür kendi istemedigi sürece kovamazlar onu

Şimdi renktaşlar bizim 65 milyon avro sınırlamamız varya ben dikkat ettim eren+leiva eklenirse klübün gideri 47 milyon avro haydi maç maşılar ile 50 milyon avroya çıksa yine bonservise harcıyabileceğimiz 15 milyon avro var ama tipsiz sıfatsız dursun daha 2 milyon verip transfer yapamıyor daha klüpten birsürü gönderilmesi gereken çöp var endoğan umut g eray jem umut tarık salih donk linnes olcan dzemaili yasin semih chedjou bunların hepsinden kurtulmak gerekir gerekirse sözleşmelerini fesh etsinler

O 65 milyonun içinde stopaj,KDV,tüm personel giderleride var. Biz şu anda 65 milyon sınırını aşıyoruz zaten. Ayrıca UEFA o sınırı 0 zarar edeceksek koyuyor. Bizim bu sene ŞL gelirimizde olmayacağı için zarar etmememiz için safralarımızdan kurtulmamız lazımdı. Ama yönetim gidip 500 bin alan Emre'yi yollayıp Sabri ve Hamit ile sözleşme uzattı

Muslera
Debuchy Serdar Donk Carole
Selçuk Leiva Sneijder
Poldi Eren Bruma

Cenk Semih Balta Tolga Hamit Yasin Sinan

Yedek kulübesi çok zayıf sinan dışında adam yok bir de niasse alınırsa aslında bu takım iş yapar.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1d1R3B.jpg

SON DAKİKA! - Galatasaray, Eren Derdiyok için saat 15:00'da imza töreni düzenleyecek. (NTV Spor)

eren derdiyoka imza töreni yapıyor Galatasaray.....

Mübarek cuma saati küfür ve beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum.Ulan öküzler alamadınız iyi bir santrafor stoper sağ bek ortasaha

Sabır ver yarabbi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt