Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Debuchy'i de TS mi alacak acaba?

Transfer şampiyonuna yakışır.

@Aslanews

Levent Nazifoğlu: "Biz, Tolga Cigerci için teklifimizi yaptık ve bekliyoruz. Sağ bek transferi için şu anda bir şey yok ama olabilir."

Hertha tolga'nin pozisyonunda oynayan allan diye bir oyuncu aldi, muhtemelen teklifimizi hem tolga hem hertha kabul etmistir, zaten 1 yil sozlesmesi kaldi.

Bu arada imza toreni izleyemedigim icin sag bek hakkinda tam olarak ne dedi?

beyler bu nazifoğlu dürzüsü elini açık etti tolga ciğerciyi alıp transferi kapatacak hainler alıştırın kendinizi.
eğer böyle olursa her gün 3 öğün söverim o heriflere bostan korkuluğumu bunlar oraya diktik bunları adam gibi transfer yapamıyosanız ne işiniz var orda

Eskiden o gazete haberlerini burada paylaşmak yasaktı. Olmayacağını bildiğin haberleri okumaktan rahatsız değil misin? Gir sitelerine kimseye rahatsızlık vermeden oku!
O zaman ne paylaşacaksın?Piyasada sağlam duyumcu da yok..Ayrıca Sergenin mesajlarından binlerce kat daha rahatsız edici mesajlar atılıyor veya konuyla alaksız yüzlerce mesajlar atılıyor.

Transfer nöbetinde transfer haberi paylaşılmasından mı rahatsız olunuyor şimdi son durum nedir

O zaman ne paylaşacaksın?Piyasada sağlam duyumcu da yok..Ayrıca Sergenin mesajlarından binlerce kat daha rahatsız edici mesajlar atılıyor veya konuyla alaksız yüzlerce mesajlar atılıyor.

Benim rahatsız olduğum konu saçma sapan transfer haberlerini burada 1312468645 milyon kez paylaşılması ve bu haberlere endeksli olarak kadrolar vs yapılması! Haksız da değilim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
baslatma simdi altincilik neymis efenim

denayer'i CL'de olsun kupa finalinde olsun sans verdik kendisini gelistirsin diye

ilk soz hakki bizde olmali hay yonetim gibi

Yok renktas oyle dunya. Adam mal benim , istedigimi yaparim diyor iste. Sende olsan SL'ye gidecek yada en azinda EPL'de oynayabilecek takima kiralamak istersin

Gercekler aci maalesef

Galatasaray, Arsenal ile anlaştı. Debuchy, Galatasaray'a gitmeye hazırlanıyor. (Goal UK)

Muslera
Sabri serdar hakan carole
Selçuk. Tolga
Sinan sneijder bruma
Eren

4 yabancı sınırı için güzel kadro oldu. Malum yabancı sınırı var yerli oyıncu almak lazımdı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TuttoBolognaWeb
‏@TuttoBolognaWeb
Il Bologna insiste su Dzemaili, ma il Galatasaray chiede due milioni

Olm bu Goal.com guvenilir diye biliyorum. Ya bizim Levent bilmemneoglu blof yapiyor yada Goal.com salliyor.

Adam sag bek dusunmuyoruz dedi resmen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt