Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal accept offer for first-team defender << Arsenal News burada beşiktaşa transfer olduğu söyleniyorDebuchy'i de TS mi alacak acaba?
Transfer şampiyonuna yakışır.
eğer böyle olursa her gün 3 öğün söverim o heriflere bostan korkuluğumu bunlar oraya diktik bunları adam gibi transfer yapamıyosanız ne işiniz var ordabeyler bu nazifoğlu dürzüsü elini açık etti tolga ciğerciyi alıp transferi kapatacak hainler alıştırın kendinizi.
baslatma simdi altincilik neymis efenimGecen sene 6. olmus takima vermemelerine saygi duymak gerekir.
O zaman ne paylaşacaksın?Piyasada sağlam duyumcu da yok..Ayrıca Sergenin mesajlarından binlerce kat daha rahatsız edici mesajlar atılıyor veya konuyla alaksız yüzlerce mesajlar atılıyor.Eskiden o gazete haberlerini burada paylaşmak yasaktı. Olmayacağını bildiğin haberleri okumaktan rahatsız değil misin? Gir sitelerine kimseye rahatsızlık vermeden oku!
takıntılı ve rahatsız eden insanlar forum yönetimine şikayet ediebilirSergen ve Ali Naci'cilere gecmis olsun simdiden![]()
O zaman ne paylaşacaksın?Piyasada sağlam duyumcu da yok..Ayrıca Sergenin mesajlarından binlerce kat daha rahatsız edici mesajlar atılıyor veya konuyla alaksız yüzlerce mesajlar atılıyor.
baslatma simdi altincilik neymis efenim
denayer'i CL'de olsun kupa finalinde olsun sans verdik kendisini gelistirsin diye
ilk soz hakki bizde olmali hay yonetim gibi
gayet iyi oynadi sag bekteHaklı adamlar Hamza adamı zorla sağ bek yaptı.
evet öyleymiş,konunun adı 'boş muhabbet'olsun diyorum.daha keyifli olur.Transfer nöbetinde transfer haberi paylaşılmasından mı rahatsız olunuyor şimdi son durum nedir
yapilan net serefsizliktirYok renktas oyle dunya. Adam mal benim , istedigimi yaparim diyor iste. Sende olsan SL'ye gidecek yada en azinda EPL'de oynayabilecek takima kiralamak istersin
Gercekler aci maalesef
TuttoBolognaWeb
@TuttoBolognaWeb
Il Bologna insiste su Dzemaili, ma il Galatasaray chiede due milioni