- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
Gerrard'ın ayağı kaymasa şampiyon olacaklardı.
Rodgers hocamın transferleri son derece müspetti.
Daglish efendide cok güzel transfer yapardi
Sonra Rodgersin'da bu harika doktrine devam etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerrard'ın ayağı kaymasa şampiyon olacaklardı.
Rodgers hocamın transferleri son derece müspetti.
Zabaleta, Debuchy'den daha iyi bir oyuncu ancak geleceklerini sanmıyorum. Gelirsede Debuchy gelir. Schweinsteiger ise maliyeti fazla, ne olursa olsun. Kiralayacakları zamanda bize değil başka bir EPL takımına falan kiralarlar, tekrar piyasada sağlam bir şekilde satabilmek için. Zaten UEFA'nın verdiği limiti aştık, bunlar hikaye, fasa fiso.
Daglish efendide cok güzel transfer yapardi
![]()
Sonra Rodgersin'da bu harika doktrine devam etti
![]()
EPL'de ilk 5 adayı takımlar almaz.
Almanya'ya kiralanırsa kiralanır orada da Bayern'den sonra başka takımda oynamak isteyeceğini sanmıyorum.
Ligimizi de fazla küçümsemeyelim, önümüzde Gomez örneği var mesela.
Adamın kariyeri dip yapmışken gol kralı oldu, EURO 2016'ya alındı.
Piyasası yeniden yükseldi.
Olabilir yani, olmaz diye bir şey yok.
İlk 5 adayı takımlarının bu 2'sine ihtiyacı yok zaten. Umut,Olcan,Tarık gibi isimler gitmediği sürece ki sürece bakarsak Umut,Tarık kalacak gibi, maaş limitini azaltmadan adam falan alamıyoruz. Şampiyonlar liginde kesin olarak 1 yıl, sıkıntılar artarsada uzayacak bir cezamız var. Debuchy dışında diğer 2 oyuncunun buraya gelip böyle bir riske gireceklerini düşünmüyorum, kariyerleride daha o dip seviyesine gelmedi zaten. Gomez'in tekrar yükselme sebebide ligde attıkları değil, Euro 2016, UEFA ve kendi markasının olması, Alman olması vs. Yoksa Aatıf gibi bir oyuncu FB yerine Chelsea'da olurdu, ligimizi EPL'ye kıyasla çok rahatlıkla küçümseyebilirim. Büyük bir lig değil çünkü, BJK'ın şampiyon olabildiği, Konyaspor'un ilk 3'e girebildiği, 3 günde 5 teknik direktör değiştirildiği bir lig.
valla cildircam bu haberleri görünce. Neden her oyuncunun yilligini biz karsiliyoruz arkadas dalga mi geciyor serefsiz HamzaOrhan Güney: "Bursaspor, Olcan’la 1+1 yıllık sözleşme planlıyor. Oyuncuya yapılacak tüm ödemeler Galatasaray’la yarı yarıya şeklinde olacak"
A Sporda Mac Özetleri var.
Aman allahim.... Bizim defansin hatalarini görünce kafayi yiyorum.
Chedjounun ve Hakanin Yerlesme Hatalari... Semihin yerlerde sürünmeleri vs...
Olcan ve Sol bek hatalari...
Bu defans ile yola cikarsak Her mac en az 3 Gol atmamiz lazim, kazanmak icin.
A Sporda Mac Özetleri var.
Aman allahim.... Bizim defansin hatalarini görünce kafayi yiyorum.
Chedjounun ve Hakanin Yerlesme Hatalari... Semihin yerlerde sürünmeleri vs...
Olcan ve Sol bek hatalari...
Bu defans ile yola cikarsak Her mac en az 3 Gol atmamiz lazim, kazanmak icin.
EPL ile kıyaslama veya kıyaslamama anlamında söylemedim zaten futbolun f'sini takip eden biri öyle bir şeyin içine girmez.
Benim anlatmak istediğim yıldız futbolcuların burayı tercih etmeyeceği veya illa kulüplerinin kendi ligine kiralamak isteyeceğinin yanlış olduğu.
Maaşını verirsen avrupa olsa da olmasa da GS markası oyuncuyu cezbedebilir.
Örnek 2011/12 sezonunda Melo'nun gelmesi.
Brezilya milli takımı'nın geniş kadrosunda yer alabilen, ciddi bedellerle transfer yapmış, Juve'de oynayan bir adamdı.
Piyasası da vardı, fakat Juve illa ligime kiralayacağım demedi. Türkiye'ye giderse piyasası dip yapar da demedi. Sonuçta sezonluk maliyeti ciddi oldu ama kiraladık.
Schweinsteiger de sakatlıklar yüzünden kariyeri düşüşe geçen, hocasının takımda istemediği bir adam. Melo'nun bize geldiği sezondan seviye olarak çok çok yüksek bir konumda değil.
Talipleri olur tabii ki ama en azından aday takımlardan biri olabilirdik doğru düzgün bir transfer anlayışımız olsa.
Maaş konusuna gelince. Yıllık maaşı diyelim ki 6 m € olacak. Bunun 3'ünü futbolcuya verirsin, 3'ünü de kulübüne verirsin onu futbolcuya öderler.
Zaten Manu'nun derdi yeni transfer için maaş bütçesi açmak... Öyle kiralama bedelinin peşine düşecek bir durumda olduklarını da sanmıyorum.
Vergisiz maaşı çok ciddi bir maaş Schweinsteiger'in, avrupa içerisinde bunu alabileceği takım sayısı da onlarca değil yani.
EPL'de, Bundesliga'da orta sıra takımlara gitmektense burada şampiyonluk mücadelesinde olmayı tercih edebilir.
Kaldı ki en yakın arkadaşlarından Podolski de burada.
Orhan Güney: "Bursaspor, Olcan’la 1+1 yıllık sözleşme planlıyor. Oyuncuya yapılacak tüm ödemeler Galatasaray’la yarı yarıya şeklinde olacak"