Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerrard'ın ayağı kaymasa şampiyon olacaklardı.

Rodgers hocamın transferleri son derece müspetti.

Daglish efendide cok güzel transfer yapardi

583762-andy-carroll.jpg

Sonra Rodgersin'da bu harika doktrine devam etti

joe-allen-chicken.jpg

Zabaleta, Debuchy'den daha iyi bir oyuncu ancak geleceklerini sanmıyorum. Gelirsede Debuchy gelir. Schweinsteiger ise maliyeti fazla, ne olursa olsun. Kiralayacakları zamanda bize değil başka bir EPL takımına falan kiralarlar, tekrar piyasada sağlam bir şekilde satabilmek için. Zaten UEFA'nın verdiği limiti aştık, bunlar hikaye, fasa fiso.

EPL'de ilk 5 adayı takımlar almaz.

Almanya'ya kiralanırsa kiralanır orada da Bayern'den sonra başka takımda oynamak isteyeceğini sanmıyorum.

Ligimizi de fazla küçümsemeyelim, önümüzde Gomez örneği var mesela.

Adamın kariyeri dip yapmışken gol kralı oldu, EURO 2016'ya alındı.

Piyasası yeniden yükseldi.

Olabilir yani, olmaz diye bir şey yok.

EPL'de ilk 5 adayı takımlar almaz.

Almanya'ya kiralanırsa kiralanır orada da Bayern'den sonra başka takımda oynamak isteyeceğini sanmıyorum.

Ligimizi de fazla küçümsemeyelim, önümüzde Gomez örneği var mesela.

Adamın kariyeri dip yapmışken gol kralı oldu, EURO 2016'ya alındı.

Piyasası yeniden yükseldi.

Olabilir yani, olmaz diye bir şey yok.

İlk 5 adayı takımlarının bu 2'sine ihtiyacı yok zaten. Umut,Olcan,Tarık gibi isimler gitmediği sürece ki sürece bakarsak Umut,Tarık kalacak gibi, maaş limitini azaltmadan adam falan alamıyoruz. Şampiyonlar liginde kesin olarak 1 yıl, sıkıntılar artarsada uzayacak bir cezamız var. Debuchy dışında diğer 2 oyuncunun buraya gelip böyle bir riske gireceklerini düşünmüyorum, kariyerleride daha o dip seviyesine gelmedi zaten. Gomez'in tekrar yükselme sebebide ligde attıkları değil, Euro 2016, UEFA ve kendi markasının olması, Alman olması vs. Yoksa Aatıf gibi bir oyuncu FB yerine Chelsea'da olurdu, ligimizi EPL'ye kıyasla çok rahatlıkla küçümseyebilirim. Büyük bir lig değil çünkü, BJK'ın şampiyon olabildiği, Konyaspor'un ilk 3'e girebildiği, 3 günde 5 teknik direktör değiştirildiği bir lig.

açıkçası bu klopp leivayı şu saatten sonra 11 oynatmaz hata 18de bile olmaz cogu mac ama bizede vermezse şaşırmam

belirleyici olan bence leivanın görüsü olacak

Debuchy ile Leiva gelse şampiyonuz.Forvette Eren/Poldi oynar idare eder

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 5 adayı takımlarının bu 2'sine ihtiyacı yok zaten. Umut,Olcan,Tarık gibi isimler gitmediği sürece ki sürece bakarsak Umut,Tarık kalacak gibi, maaş limitini azaltmadan adam falan alamıyoruz. Şampiyonlar liginde kesin olarak 1 yıl, sıkıntılar artarsada uzayacak bir cezamız var. Debuchy dışında diğer 2 oyuncunun buraya gelip böyle bir riske gireceklerini düşünmüyorum, kariyerleride daha o dip seviyesine gelmedi zaten. Gomez'in tekrar yükselme sebebide ligde attıkları değil, Euro 2016, UEFA ve kendi markasının olması, Alman olması vs. Yoksa Aatıf gibi bir oyuncu FB yerine Chelsea'da olurdu, ligimizi EPL'ye kıyasla çok rahatlıkla küçümseyebilirim. Büyük bir lig değil çünkü, BJK'ın şampiyon olabildiği, Konyaspor'un ilk 3'e girebildiği, 3 günde 5 teknik direktör değiştirildiği bir lig.

EPL ile kıyaslama veya kıyaslamama anlamında söylemedim zaten futbolun f'sini takip eden biri öyle bir şeyin içine girmez.

Benim anlatmak istediğim yıldız futbolcuların burayı tercih etmeyeceği veya illa kulüplerinin kendi ligine kiralamak isteyeceğinin yanlış olduğu.

Maaşını verirsen avrupa olsa da olmasa da GS markası oyuncuyu cezbedebilir.

Örnek 2011/12 sezonunda Melo'nun gelmesi.

Brezilya milli takımı'nın geniş kadrosunda yer alabilen, ciddi bedellerle transfer yapmış, Juve'de oynayan bir adamdı.

Piyasası da vardı, fakat Juve illa ligime kiralayacağım demedi. Türkiye'ye giderse piyasası dip yapar da demedi. Sonuçta sezonluk maliyeti ciddi oldu ama kiraladık.

Schweinsteiger de sakatlıklar yüzünden kariyeri düşüşe geçen, hocasının takımda istemediği bir adam. Melo'nun bize geldiği sezondan seviye olarak çok çok yüksek bir konumda değil.

Talipleri olur tabii ki ama en azından aday takımlardan biri olabilirdik doğru düzgün bir transfer anlayışımız olsa.

Maaş konusuna gelince. Yıllık maaşı diyelim ki 6 m € olacak. Bunun 3'ünü futbolcuya verirsin, 3'ünü de kulübüne verirsin onu futbolcuya öderler.

Zaten Manu'nun derdi yeni transfer için maaş bütçesi açmak... Öyle kiralama bedelinin peşine düşecek bir durumda olduklarını da sanmıyorum.

Vergisiz maaşı çok ciddi bir maaş Schweinsteiger'in, avrupa içerisinde bunu alabileceği takım sayısı da onlarca değil yani.

EPL'de, Bundesliga'da orta sıra takımlara gitmektense burada şampiyonluk mücadelesinde olmayı tercih edebilir.

Kaldı ki en yakın arkadaşlarından Podolski de burada.

acil +9 ön libero

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan Güney: "Bursaspor, Olcan’la 1+1 yıllık sözleşme planlıyor. Oyuncuya yapılacak tüm ödemeler Galatasaray’la yarı yarıya şeklinde olacak"

A Sporda Mac Özetleri var.

Aman allahim.... Bizim defansin hatalarini görünce kafayi yiyorum.

Chedjounun ve Hakanin Yerlesme Hatalari... Semihin yerlerde sürünmeleri vs...

Olcan ve Sol bek hatalari...

Bu defans ile yola cikarsak Her mac en az 3 Gol atmamiz lazim, kazanmak icin.

Orhan Güney: "Bursaspor, Olcan’la 1+1 yıllık sözleşme planlıyor. Oyuncuya yapılacak tüm ödemeler Galatasaray’la yarı yarıya şeklinde olacak"
valla cildircam bu haberleri görünce. Neden her oyuncunun yilligini biz karsiliyoruz arkadas dalga mi geciyor serefsiz Hamza

Moderatör tarafında düzenlendi:
7/24 CANLI || L'Equipe: "PSG, Pazartesi saat 14:00'te Jese (Real Madrid) transferi kamuoyu ile paylaşacak"

bi jese bi de griezman çok üzüyo beni,çok isterdim bizde oynasınlar:sad:

Sakin ol Hakan bi hamzator icin seni kaybetmeyi goze alamayiz. Siktr et kafatasciyi

debushy-serdar-denayer-carole olacak defans inşallah : )

sağlamından bir önlibero-stoper-sağ bek şart.

3 yıldan beri dilimizde tüy bitti. alamıyoruz anasını satim.

EPL ile kıyaslama veya kıyaslamama anlamında söylemedim zaten futbolun f'sini takip eden biri öyle bir şeyin içine girmez.

Benim anlatmak istediğim yıldız futbolcuların burayı tercih etmeyeceği veya illa kulüplerinin kendi ligine kiralamak isteyeceğinin yanlış olduğu.

Maaşını verirsen avrupa olsa da olmasa da GS markası oyuncuyu cezbedebilir.

Örnek 2011/12 sezonunda Melo'nun gelmesi.

Brezilya milli takımı'nın geniş kadrosunda yer alabilen, ciddi bedellerle transfer yapmış, Juve'de oynayan bir adamdı.

Piyasası da vardı, fakat Juve illa ligime kiralayacağım demedi. Türkiye'ye giderse piyasası dip yapar da demedi. Sonuçta sezonluk maliyeti ciddi oldu ama kiraladık.

Schweinsteiger de sakatlıklar yüzünden kariyeri düşüşe geçen, hocasının takımda istemediği bir adam. Melo'nun bize geldiği sezondan seviye olarak çok çok yüksek bir konumda değil.

Talipleri olur tabii ki ama en azından aday takımlardan biri olabilirdik doğru düzgün bir transfer anlayışımız olsa.

Maaş konusuna gelince. Yıllık maaşı diyelim ki 6 m € olacak. Bunun 3'ünü futbolcuya verirsin, 3'ünü de kulübüne verirsin onu futbolcuya öderler.

Zaten Manu'nun derdi yeni transfer için maaş bütçesi açmak... Öyle kiralama bedelinin peşine düşecek bir durumda olduklarını da sanmıyorum.

Vergisiz maaşı çok ciddi bir maaş Schweinsteiger'in, avrupa içerisinde bunu alabileceği takım sayısı da onlarca değil yani.

EPL'de, Bundesliga'da orta sıra takımlara gitmektense burada şampiyonluk mücadelesinde olmayı tercih edebilir.

Kaldı ki en yakın arkadaşlarından Podolski de burada.

EPL'de ve Bundesliga'da orta sıra takımları ile bizim şampiyon olan takımlarımızın oynadığı futbol seviyesi aynıdır hatta EPL'deki birkaç adım daha öndedir, bizim şampiyondan. Bunu neye dayanarak söylüyorum geçen sene FB ve BJK'nin avrupa maçlarına, performanslarına dayanarak söylüyorum.

Melo'nun gelmesi çok başka bir dünya ki o aralar Galatasaray yaptığı transferlerle, oluşturduğu algıyla dünyadaki çoğu kulübün ilgisini çekti. Melo'yu zaten İtalya ligi başlı başına reddetti. Bizde iyi oynadı, adamlar öyle bir oyuncuya ihtiyacı olmasına rağmen almadı, Brezilya milli takımında yaptığı hareketlerden sonra Brezilya halkı tarafından da adam kötü şekilde boykot edildi. Yılın bidonu falan, gerçi bu bidonu kazanan oyuncular çok önemli oyuncular ama sonuç olarak bidon olarak geldi. Aatıf,Bilal gibi oyuncuların yıldızlaştığı ligdede piyasası 25M'lik bir adam doğal olarak yeniden doğdu. Schweinsteiger'e gelirsek ManUTD çok ciddi harcamalar yaptı, para onlar için sıkıntı değil sponsor gelirleri 1 milyarı buluyor ancak Mourinho ve Schw arasındaki olaylar çok farklı. Schweinsteiger büyük ihtimal kadro dışıda kalıcak yada kaldı bilmiyorum, herhangi bir yere iyi bir fiyata satacaklardır. Ülkede olan olaylarda ortada, Schweinsteiger'in şuan bizi tercih etmek için 1 tane bile sebebi yok, G.Saray olduğumuz falan bunları geçelim Avrupa'da olmayan G.Saray malesef bu statüye uymuyor. Teknik direktörün bir referansı yok, Moussa Dembele denen çocuğuda sırf bu TD referansından dolayı alamamışız, Schw'ı nasıl alalım? Neyle alalım? Tolga Ciğerci ile anlaşılmışken, bize gelen gelir kapıları sadece Ziraat Kupası iken? Ünal Aysal olsa başta okey ama şuanlık bu iddialar fotomaç,fanatik haberleri değerinde.

Gelirse Debuchy gelir oda gidecek kulüp bulamıyor zaten, diğerleri çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt