- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Semih Vaizovič @vaizovicsemih 1 dk.1 dakika önceAhuahauaah
Rıerınk kırbaclıyorley:
Arkadaşlar yazdıklarım gerçekleşmeyebilir ama bi daha sormanıza gerek yok.. Zevk olsun diye yalan sölicek değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih Vaizovič @vaizovicsemih 1 dk.1 dakika önceAhuahauaah
Rıerınk kırbaclıyorley:
Semih Vaizovič
@vaizovicsemih
Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı..Semih Vaizovič @vaizovicsemih 47 dk.47 dakika önce
@AykanAlbayrak süresiz mi yoksa bi maçlık mı bilemiyorum öyle haber aldım
Olcanı bilmişti bu şahıs bursayla görüştüğünü.
Bu adam futbolu biliyor hangisi iyi topçu bir söyleyin![]()
fotomac ama gülesim geldi
sneijder hocam futbolu birakip baskan ol beeeSemih Vaizovič
@vaizovicsemih
Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı..Semih Vaizovič @vaizovicsemih 47 dk.47 dakika önce
@AykanAlbayrak süresiz mi yoksa bi maçlık mı bilemiyorum öyle haber aldım
Olcanı bilmişti bu şahıs bursayla görüştüğünü.
başını ezecek adam kalmadı ya.hakandan zarar gelmez.semih bi poka yaramaz.selçuk seviyo hocayı.Riek hocam gercekten efsane olma yolunda hizla ilerliyor. Ama ne yazik ki bu adamin basini ezerler yakinda.
Ne kadar kazma varsa sutlama pesinde helal olsun vallah.
başını ezecek adam kalmadı ya.hakandan zarar gelmez.semih bi poka yaramaz.selçuk seviyo hocayı.
Daha açık yazayım ben yine seviye olayını tam anlatamadım sanırım.
Yani Bundesliga ve EPL'nin ligimizin kaç seviye ötesinde olduğunu, orta sıra takımlarını geçtim küme düşme adayı takımların bile burada şampiyon olabileceğini defalarca yazmış biriyim zaten.
Fakat anlatmak istediğim başka.
Schweinsteiger belli bir kariyere sahip, bundan sonra büyük transfer kovalamak yerine başarı kovalayacak bir adam.
Yani Çin'e de gitse, buraya da gelse, MLS'e de gitse şampiyonluk kazanmak bu tarz winner adamların önceliğidir.
Mesela 23-24 yaşında bir adam olsa yeniden kariyerini düzene koymak için West Bromwich'e, ne bileyim Bremen'e falan gitsin.
Fakat bu saatten sonra bu kalibrede takımlar, her ne kadar dünyanın en iyi liglerinde olsa da, tatmin etmeyecektir.
Bu liglerin şampiyon adaylarında oynar mı? Halen rahat oynar bence.
Fakat bu noktada da maaşı ve sakatlık durumu o takımları soğutabilir.
Kesin soğutur demiyorum fakat en azından transfere aday takımlardan biri olabilirdik.
Aysal'ın da sihirbazlık yeteneği falan yoktu bildiğim kadarıyla, evet gerçekten vizyoner hamleler yaptı fakat bu yaptığı hamleleri de elbette ki GS markasının büyüklüğü sayesinde yaptı.
İlk mesajımda vizyonlu bir yönetim olsa derken de aynı şeyden bahsettim zaten.
Avrupa'ya git veya gitme... GS ekonomisiyle, büyüklüğüyle, camiasıyla bu tarz futbolcular için çekici bir kulüp.