Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasin defolsun,keşke arası alsaydık bjk almadan.orkan çınar gelmeli.

Semih Vaizovič
‏@vaizovicsemih
Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı..Semih Vaizovič ‏@vaizovicsemih 47 dk.47 dakika önce
@AykanAlbayrak süresiz mi yoksa bi maçlık mı bilemiyorum öyle haber aldım

Olcanı bilmişti bu şahıs bursayla görüştüğünü.

CpKY49MWEAExg6S.jpg

Semih Vaizovič
‏@vaizovicsemih
Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı..Semih Vaizovič ‏@vaizovicsemih 47 dk.47 dakika önce
@AykanAlbayrak süresiz mi yoksa bi maçlık mı bilemiyorum öyle haber aldım

Olcanı bilmişti bu şahıs bursayla görüştüğünü.
sneijder hocam futbolu birakip baskan ol beee

Riek hocam gercekten efsane olma yolunda hizla ilerliyor. Ama ne yazik ki bu adamin basini ezerler yakinda.

Ne kadar kazma varsa sutlama pesinde helal olsun vallah.

CpKnFCCXgAAXlG5.jpg

Yasin bunu paylasmisti bugün galiba, gidecegini sanmam

Nacinin dediği sürprüz ayrılık yasınmi acaba ?

biri aspor dedi özetleri bulamadim orda varmi bugünkü macin özeti biyerde ?

Gönül hatir, cete mete dinlemiyor adam helal be. Umarim cabuk yemezler bu adami.

Riek hocam gercekten efsane olma yolunda hizla ilerliyor. Ama ne yazik ki bu adamin basini ezerler yakinda.

Ne kadar kazma varsa sutlama pesinde helal olsun vallah.
başını ezecek adam kalmadı ya.hakandan zarar gelmez.semih bi poka yaramaz.selçuk seviyo hocayı.

Yönetim şu rıerınk ın dediklerini yapsaydı bu sene şampiyon duk.

Hala çok geç değil.

yerli cetesi ve yerli futbolcu fetiscisi basin sneijder hocamiza karsi savas baslatacak yakinda

1 girisim olacaktir

Daha açık yazayım ben yine seviye olayını tam anlatamadım sanırım.

Yani Bundesliga ve EPL'nin ligimizin kaç seviye ötesinde olduğunu, orta sıra takımlarını geçtim küme düşme adayı takımların bile burada şampiyon olabileceğini defalarca yazmış biriyim zaten.

Fakat anlatmak istediğim başka.

Schweinsteiger belli bir kariyere sahip, bundan sonra büyük transfer kovalamak yerine başarı kovalayacak bir adam.

Yani Çin'e de gitse, buraya da gelse, MLS'e de gitse şampiyonluk kazanmak bu tarz winner adamların önceliğidir.

Mesela 23-24 yaşında bir adam olsa yeniden kariyerini düzene koymak için West Bromwich'e, ne bileyim Bremen'e falan gitsin.

Fakat bu saatten sonra bu kalibrede takımlar, her ne kadar dünyanın en iyi liglerinde olsa da, tatmin etmeyecektir.

Bu liglerin şampiyon adaylarında oynar mı? Halen rahat oynar bence.

Fakat bu noktada da maaşı ve sakatlık durumu o takımları soğutabilir.

Kesin soğutur demiyorum fakat en azından transfere aday takımlardan biri olabilirdik.

Aysal'ın da sihirbazlık yeteneği falan yoktu bildiğim kadarıyla, evet gerçekten vizyoner hamleler yaptı fakat bu yaptığı hamleleri de elbette ki GS markasının büyüklüğü sayesinde yaptı.

İlk mesajımda vizyonlu bir yönetim olsa derken de aynı şeyden bahsettim zaten.

Avrupa'ya git veya gitme... GS ekonomisiyle, büyüklüğüyle, camiasıyla bu tarz futbolcular için çekici bir kulüp.

Futbolcuların eşleri, sosyal hayatı bilmemnesi kulübü geçtim bu ülkeyi şu olaylardan sonra tercih etmek için bir sebep yok. İngiltere'de,Amerika'da,Almanya'da daha kaliteli yaşam, daha kaliteli kadro, daha kaliteli teknik ekipler varken kimse buraya Orhan Atikleri, Mehmet Özbek'leri görmeye gelmez. Hayal dünyasında yaşamıyoruz, doğrudur o ligleri tercih ederler, vergisiz maaş bunuda tercih ederler ancak şu son olaylardan sonra pek tercih edilecek bir durumumuz kalmadı. Ziraat ile Schweinsteiger'i ikna edemessin, olmaz. Maddi boyuttan hiç bahsetmiyorum bile.

Sneijder futbolcu olarak da sportif direktör olarak da bu takımın vazgeçilmezi olduğunu kanıtladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt