Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas kufurden ceza yedik. Futboldan o kadar soguttular ki artik isyan ettim. Uzak kalayim dedim iste...

Geri geldik ama aynen biraktigimiz gibi. Alp Yalman'in ismi bile duyulmuyor. Mal gibi birseyler yapar dedik ama adami goren cennetlik. Sanirim soylentiler dogru. Borclar varmis. Kapatmak icin komisyon falan iste...

Zaten bursanin yoneticiler dedi Alp Yalman liderlik yapti bu transferde diye. 4 milyonun bir kisminin nereye gittigi belli

Insan ister istemez bu ortamda futbol izleyesi gelmiyor maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk
Forvetsiz maç izlemekten gercekten biktim.Yıllardır Burak,Umut derken simdi bide Eren çıktı.Umut kadar kotu degil katilirim buna fakat Eren bizde anca yedek forvet olur.Bu sezon Podolski'yi bol bol forvette izleriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım Buraktan gelen para ne oldu onunda mı üstüne yattınız 6 milyon bir zahmetde siz üstüne 3 filan koyup Sébastien Haller Moussa Konaté Diego Rolán filan genç birisini alın Eren ne lan

Benim anlamadığım Buraktan gelen para ne oldu onunda mı üstüne yattınız 6 milyon bir zahmetde siz üstüne 3 filan koyup Sébastien Haller Moussa Konaté Diego Rolán filan genç birisini alın Eren ne lan

Haller hayal birader

Onun için çok para isterler

Zaten İngiltere'den onu isteyenler var

Ulan o degilde bizde bu transferleri kim yapiyorsa ABV!!!!!!!!

Yillardir adam gibi sag bek alamadik. Kodumun salaklari bilincli yapiyor sanirim. Ulan hic olmadi Fransa liginden Mandi'yi alsaydiniz. Birde sans yok aga. Linnes'ten umutluydum ama adam Sabri'den beter cikti. Valla defansif olarak Sabri daha cok guven veriyor. Bana ofans falan demeyin. Bir bekin onceligi defans olmali.

Rezil herifler

Su forumdan bir yonetim olustursak yeminle bin kat daha iyi yonetiriz.

Offf offf yeminle sagliga zarar bizim turk futbolu

eren den baska forvet transferi yapilmiyacagini söylemis levent nazifoglu.

inanilir gibi degil.lan dursun.

Son düzenleme:
bu ikinci forvet alinmayacak aciklamasi net bilgimi? duyan oldumu kendi kulagiyla o adamin agizindan?

Yav gözünü seviyim scout gibi yetenekli genç oyuncu ismi yazmayın buraya zaten yönetim alamayacak yazdıklarınızı..

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek olumlu olan Rieking gerisi fasa fiso

Tek beklentim kargalara super kupasa yaslayip winner karakterimizi devam ettirmemiz. Sonra ne bok yerlerse yesinler

Bence Eren'in bonservisi net 1,4-1,5 Milyon Euro arasi + Donk ve Umut ikisininde 1 yillik maasi

Yav gözünü seviyim scout gibi yetenekli genç oyuncu ismi yazmayın buraya zaten yönetim alamayacak yazdıklarınızı..

Normalde pek koymam. O islerden pollyanna Sergen kardesimiz sorumlu ama iste harcanan paralar ile alabilecegimiz adamlardan ornek verdim

Haller hayal birader

Onun için çok para isterler

Zaten İngiltere'den onu isteyenler var

Renktaş everton istiyordu ama vazgeçti Ronald Koeman Niasse tarzında birisini istiyor zaten Lukaku var diye ama lukaku satılırsa iş değişir ama lukaku için 90 milyon istiyorlar Chelsea lukaku ya 90 vermez

Haller zaten hep diyordu avrupada oynayan bir takıma gitmek istiyorum diye Everton'ın ingilterede avrupa kupalarına katılması imkansız
Ama podolski parasına alabiliriz biz kalan parayıda seneye Cl gelirleri ile öderiz aklını çeleriz nasıl olsa son yıllarda sürekli Cl'ye giden takım biziz seneye'de gideriz şöyle böyle diye

Levent Nazifoğlu: Eren Derdiyok'tan sonra ikinci bir forvet transferi olma ihtimali düşük. Podolski de var orada oynayabiliyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ciddi misin hic kafa bulacak halde değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt