Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Osvaldo boşta sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvetsiz maç izlemekten gercekten biktim.Yıllardır Burak,Umut derken simdi bide Eren çıktı.Umut kadar kotu degil katilirim buna fakat Eren bizde anca yedek forvet olur.Bu sezon Podolski'yi bol bol forvette izlerizRenktas kufurden ceza yedik. Futboldan o kadar soguttular ki artik isyan ettim. Uzak kalayim dedim iste...
Geri geldik ama aynen biraktigimiz gibi. Alp Yalman'in ismi bile duyulmuyor. Mal gibi birseyler yapar dedik ama adami goren cennetlik. Sanirim soylentiler dogru. Borclar varmis. Kapatmak icin komisyon falan iste...
Zaten bursanin yoneticiler dedi Alp Yalman liderlik yapti bu transferde diye. 4 milyonun bir kisminin nereye gittigi belli
Insan ister istemez bu ortamda futbol izleyesi gelmiyor maalesef
Sent from my iPhone using Tapatalk
EvetOsvaldo boşta sanırım
Benim anlamadığım Buraktan gelen para ne oldu onunda mı üstüne yattınız 6 milyon bir zahmetde siz üstüne 3 filan koyup Sébastien Haller Moussa Konaté Diego Rolán filan genç birisini alın Eren ne lan
Cavanda tam bir el bombasi Dany Chedjou gibi. Şuursuz bir topçu. Burda eleştiri manyaği olur. Scout transferi uygun olur Fransa 2. liginden.
Forumca fransa 2.ligi manyagi oldukkeske ön liberoyada ordan cigersiz bi zenci getirselerdi
Yav gözünü seviyim scout gibi yetenekli genç oyuncu ismi yazmayın buraya zaten yönetim alamayacak yazdıklarınızı..
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haller hayal birader
Onun için çok para isterler
Zaten İngiltere'den onu isteyenler var
Ciddi misin hic kafa bulacak halde değilimLevent Nazifoğlu: Eren Derdiyok'tan sonra ikinci bir forvet transferi olma ihtimali düşük. Podolski de var orada oynayabiliyor.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi