Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün bu olumsuz mesajlar erenden çok bi forvet daha alıcaz demedikleri için de mi?konuşacağımıza baskı yaparsak alırlar.

Alakasi yok

Olumsuz Mesajlar kasimpasa'yi zengin etmemizden dolayi

Senin istedigin gibi 10 transfer yapsalar bile eren icin ödenen bonservis facia

Transferlerin gecikmesinin nedeni dunyaca unlu ismiler ile gorusuyoruz demisti bir Galatasaray yoneticisi :D

Serdar Aziz Eren Dediyok Emrah Bassan alin size dunyaca unlu oyuncular.

mal malak bir şeydi hatta sakaryaspordan filan bahsetmişti allah kuran çarpsın orda tesislere yakın köftecide filan otururlarmış onları anlattı adamcağız...

Dahada güzel bir şey dedi pomolskimi nedir bir oyuncu var melodan daha kötü agresif her maç kırımızı kart görmeye oynuyor falan filan ....Başka yerde olsa oynatmazlarmış....
He la aynen o, kimdi yahu o :D Isim?

Ne baskisi yaw transfer falan yapmasin bu beceriksizler

Sirf senin hayallerin gerceklesecek diye dursun batirsin mi kulubu

naruto bleach a game a kill efendim gungrave d-gray man
Deadman wonderland another filan izliyim darlandım bi mok olacağı yok zaten

Ciğerci gelirse Leiva gelmeyebilir. Cemalinin gitmesi lazim. Defansif ön libero yine gelmeyebilir yani hazir olun buna

Hahaha müthis ya :D

Bunlar kulübün gelecegine mi etki ediyor simdi :D

divan kurulunda konuşuyor işte çişini tek başına yapamaz bu adam idda ediyorum..
Fakat gel görki arkadaşım koskoca divan kurulunda podolskinin kim olduğunu bilmeden konuşuyor 1 Allahın kuluda demiyorki adam Alman Milli takımında seçiliyor...
Dede sen ne anlatıyorsun ama yok yalaka dolu orası mehmet karlı gibi genç adamlar cengiz özyalçın ve o kadroyu yalayıp charizard olmanın peşindeler...

Bu noktadaCan Uzforumdaşa destek verme ihtiyacı duydum. Ben FB ye gelmeden önce de Ersun Yanal Hocayı isteyen nadir kişilerden biriydim; Can sonradan da olsa doğruyu bulan kişilerden biri. Ersun Hoca ''Tarık için Galatasaray henüz erken'' dediği zaman ''Mis gibi sağbek işte, Ersun bizim iyiliğimizi isteyecek değil ya?!'' diyenler şimdi pişkinliğin dibine vuruyor. Futbol anlayışına itibar ettiğim tek Türk TD dür kendisi. Bizde çalışma imkanı bulsa, Serdar ve Eren' i isterdi belki ama bu bedellerle asla...

Yahu ben mention olayını niye beceremiyorum, daha önce yapabilmiştim, şimdi yine olmadı:red:...

Son düzenleme:
Ciğerci gelirse Leiva gelmeyebilir. Cemalinin gitmesi lazim. Defansif ön libero yine gelmeyebilir yani hazir olun buna

Yok yok, zaten 1 forvet ve 2 orta saha diyorlardı; yani Eren'i sadece almaları sürpriz değildi aslında ama 2 orta saha ta baştan beri belli yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt