Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga ancak Selcuka backup olur. O yüzden 1 Milyon bonservisten fazlasi israftir, ayrica cok sakatlaniyor. Buna da bir formül bulunmali, maasini düsük tutup mac basini ve primleri yüksek tutabilirsin mesela ne bilim 15 mac /20 mac görünce belirlir primler gibi.

Berlin de forma sansi bulamaz bu sezon yine o kadar fazla. Orta sahadaki tandem belli, orada Skjelbred - Darida ikilisi oynayacak bu adamlar makina gibi ne yoruluyor ne sakatlaniyorlar.

Bunlarin arkasinda da zaten daha takim kaptani Lustenberger var. Yani Tolga su an orada Lusterberger ile alternatif olabilmek icin savasiyor ancak.

Önemli olan sakatlıktan çıktıktan sonra toparlamak bruma da o sene çok kötü sakatlanmıştı ama şimdi fırtına gibi ciğerci de riekerink ve iyi bir kondisyoner şansı var bu sene bir şeyler farklı olacak bu çocukta bizle beraber tekrar yükselmeye başlar ve hak ettiği yeteneğine ulaşır... Riekerink raporunda istiyorsa o çocuk da bir şey görmüştür sonuçta adam hollanda ekolünün içinden geliyor :D

Tolga ancak Selcuka backup olur. O yüzden 1 Milyon bonservisten fazlasi israftir, ayrica cok sakatlaniyor. Buna da bir formül bulunmali, maasini düsük tutup mac basini ve primleri yüksek tutabilirsin mesela ne bilim 15 mac /20 mac görünce belirlir primler gibi.

Berlin de forma sansi bulamaz bu sezon yine o kadar fazla. Orta sahadaki tandem belli, orada Skjelbred - Darida ikilisi oynayacak bu adamlar makina gibi ne yoruluyor ne sakatlaniyorlar.

Bunlarin arkasinda da zaten daha takim kaptani Lustenberger var. Yani Tolga su an orada Lusterberger ile alternatif olabilmek icin savasiyor ancak.
Berlin de baya güçlü takımdı geçen yıl yani. Orda ilk onbirde oynayamamasi yargılayamam

Hertha Berlin yöneticisi Preetz, Tolga'yı kampa götürmeme sebebi olarak Galatasaray'ın transfer teklifini göstermiş

Berlin de baya güçlü takımdı geçen yıl yani. Orda ilk onbirde oynayamamasi yargılayamam

Takim olarak güclülerdi bireysel olarak vasat üstü bir takim Hertha, ligi 3.olarak götürürken ben arkadaslara hep diyordum bunlar cok pis düsüs yasayacaklar sezon sonuna dogru diye. Yasadilar ve adamlar 7.olup zarzor Avrupa biletini kapti, eh biraz da Wolfsburg'un kötü halinden dolayi.

Antrenör Dardai'in ben biraz Terim style takimi gaz ile calistirdigini düsünüyorum :D Sezon sonundaki yasadiklari düsüsü de buna bagliyorum, takim birden kopuk kopuk oynamaya basladi oysa ki iyi giderken, gaz gitti is bitti hesabi.

Duda diye bir 10 numara aldilar Legia Varsova'dan, onu cok merak ediyorum nasil oynayacak bakalim. Ha bir de yakinda Brooks takimdan ucar gider, bayagi iyi piyasa yapti . Ingiltere'den kaparlar bence 10-15 Milyona falan.

Rıerınk hocamın tespitleri çok güzel de dursun ve ekibi hocamın tespitlerini berbat edip leş transferleri ile baltalayacak gibi hissediyorum

4.5 milyon serdar aziz

4 milyon eren derdiyok

2.5 milyon leiva

2 milyon tolga Cigerci

13 milyon euro'ya vizyonlu bir baskan olsa cok daha kaliteli adamlari transfer ederdik

4.5 milyon serdar aziz

4 milyon eren derdiyok

2.5 milyon leiva

2 milyon tolga Cigerci

13 milyon euro'ya vizyonlu bir baskan olsa cok daha kaliteli adamlari transfer ederdik

bence Lucas ve (biraz fazla da olsa) Tolga nin rakamlari fena degil; digerleri cok kötü

Takim olarak güclülerdi bireysel olarak vasat üstü bir takim Hertha, ligi 3.olarak götürürken ben arkadaslara hep diyordum bunlar cok pis düsüs yasayacaklar sezon sonuna dogru diye. Yasadilar ve adamlar 7.olup zarzor Avrupa biletini kapti, eh biraz da Wolfsburg'un kötü halinden dolayi.

Antrenör Dardai'in ben biraz Terim style takimi gaz ile calistirdigini düsünüyorum :D Sezon sonundaki yasadiklari düsüsü de buna bagliyorum, takim birden kopuk kopuk oynamaya basladi oysa ki iyi giderken, gaz gitti is bitti hesabi.

Duda diye bir 10 numara aldilar Legia Varsova'dan, onu cok merak ediyorum nasil oynayacak bakalim. Ha bir de yakinda Brooks takimdan ucar gider, bayagi iyi piyasa yapti . Ingiltere'den kaparlar bence 10-15 Milyona falan.
Dediğin gibi nefesleri yetmedi ama takım halinde yine dediğin gibi taş gibi takımdı Hertha. Tecrübe eksikliği var adamlarda tabiki. Winner olma istikrarını yakalamak başka bir olay onu sonuna kadar sürdüre bilmek apayrı konu.
Hocaları da zaten winner sayılmaz pek

Serdar ve eren'e o bonservisleri verecegime kruse'yi transfer eder,denayer'i kiralardim

Serdar ve eren'e o bonservisleri verecegime kruse'yi transfer eder,denayer'i kiralardim

Kruse tek başına stoperler arasında pivot yükünü kaldıramaz ha yerden oynanan oyunda çok iyi ama işte hava toplarını toplayacak bir adam gerekiyor bize eren ucuza alınıp yanına kruse gelmeliydi bu ligde açık ara en iyi hava topu alan futbolcusu eren yanına da kruse olsa 4-4-2 ye de dönebiliriz ama bu sefer de sneijder devre dışı kalırdı :D İlla sırtı dönük istiyorlarsa bas dost gelebilirdi aynı maliyetlere umarım eren sakatlanmasın da fayda versin sakatlanırsa baya sıkıntı çekeceğiz :oley:

cigerci iyidir. selçuk inanı kesebilecek oyuna sahip kendisi.

Lucas yarı bildirilsin artık kapa.

Dediğin gibi nefesleri yetmedi ama takım halinde yine dediğin gibi taş gibi takımdı Hertha. Tecrübe eksikliği var adamlarda tabiki. Winner olma istikrarını yakalamak başka bir olay onu sonuna kadar sürdüre bilmek apayrı konu.
Hocaları da zaten winner sayılmaz pek

Aynen. Zaten Dardai da deneyimsiz, gecen sezon ilk defa tüm bir sezon takim calistirdi. Ondan önceki sezon adami kurtarici olarak Berline getirdiler o da takimi kümede tutunca devam ettiler. Yani ilk sezonunda ligi uzun süre 3.sirada götürmesi ve sonunda takimin Avrupa'ya katilmasi büyük basari bence bu kadar deneyimsiz birisi icin.

Asil önemli is bu sezon basliyor. Eger bu sezon da iyi isler yaparsa kendini kanitlamis olur benim gözümde bu adam. Hertha efsanesiydi zaten futbolcu olarak 14 sene oynadi Berlin'de, simdi bir de antrenör olarak basarili olmaya devam ederse adama taparlar iyice.

Bu arada vatandasi olan Bursali Dzudzak'i istiyormus takima. Irkci Hamza da zaten yollamak icin can atiyor, bence bu transferin gerceklesme ihtimali yüksek.

cigerci iyidir. selçuk inanı kesebilecek oyuna sahip kendisi.

Lucas yarı bildirilsin artık kapa.

Bir kaç yabancı kaynaktan okuduğum kadarıyla kloop'la ilişkileri iyi fakat kloop o bölge için daha biraz daha genç daha enerjik ve çok yönlü futbol anlayışına sahip oyuncu istiyormuş onlarda bizim aradığımız gibi oyuncu arıyorlar :D Leiva bu hafta açıklansın da üzerimizdeki stres kalksın yoksa insan panik yapmaya başlıyor :oley:

Aynen. Zaten Dardai da deneyimsiz, gecen sezon ilk defa tüm bir sezon takim calistirdi. Ondan önceki sezon adami kurtarici olarak Berline getirdiler o da takimi kümede tutunca devam ettiler. Yani ilk sezonunda ligi uzun süre 3.sirada götürmesi ve sonunda takimin Avrupa'ya katilmasi büyük basari bence bu kadar deneyimsiz birisi icin.

Asil önemli is bu sezon basliyor. Eger bu sezon da iyi isler yaparsa kendini kanitlamis olur benim gözümde bu adam. Hertha efsanesiydi zaten futbolcu olarak 14 sene oynadi Berlin'de, simdi bir de antrenör olarak basarili olmaya devam ederse adama taparlar iyice.

Bu arada vatandasi olan Bursali Dzudzak'i istiyormus takima. Irkci Hamza da zaten yollamak icin can atiyor, bence bu transferin gerceklesme ihtimali yüksek.
Dzudsak gibi futbolcuyu bursa gibi takıma getirmişsin ama sen dayak atarak az kalsın kovuyorsun. Hamza ırkçı mı bilmem de inanılmaz tuhaf futbol bakışı var.
Ön yargılı olmak da istemiyorum şimdi adama. Sonuçta başarısı oldu az çok futbolda ki tesadüflere asla inanman futbolda uzun vadede kazanılmış başarılarda.
Özelikle Akhisar başarısından söz ediyorum bu arada. PTT ligin dibinden alıp nerelere getirdi takımı yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt