Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Zaten Dardai da deneyimsiz, gecen sezon ilk defa tüm bir sezon takim calistirdi. Ondan önceki sezon adami kurtarici olarak Berline getirdiler o da takimi kümede tutunca devam ettiler. Yani ilk sezonunda ligi uzun süre 3.sirada götürmesi ve sonunda takimin Avrupa'ya katilmasi büyük basari bence bu kadar deneyimsiz birisi icin.

Asil önemli is bu sezon basliyor. Eger bu sezon da iyi isler yaparsa kendini kanitlamis olur benim gözümde bu adam. Hertha efsanesiydi zaten futbolcu olarak 14 sene oynadi Berlin'de, simdi bir de antrenör olarak basarili olmaya devam ederse adama taparlar iyice.

Bu arada vatandasi olan Bursali Dzudzak'i istiyormus takima. Irkci Hamza da zaten yollamak icin can atiyor, bence bu transferin gerceklesme ihtimali yüksek.

Dzudsdakı biz istesek keşke

Bir kaç yabancı kaynaktan okuduğum kadarıyla kloop'la ilişkileri iyi fakat kloop o bölge için daha biraz daha genç daha enerjik ve çok yönlü futbol anlayışına sahip oyuncu istiyormuş onlarda bizim aradığımız gibi oyuncu arıyorlar :D Leiva bu hafta açıklansın da üzerimizdeki stres kalksın yoksa insan panik yapmaya başlıyor :oley:

Aynen öyle renkdaşım.

stoperlerimiz kötüydü o yüzden serdar ok, forvet yok erene de ok söylenen rakam degilse daha iyi olur.
birde tabiki leiva iyi gelir ama tolga cigerci gerekmez bos transfer.
ozaman leivayla kapatsinlar daha iyi.
ilaki bir orta saha daha alinacaksa ozaman 1 milyon üstüne katip johanseni alsinlar.

hangi takimi tuttugu önemli degil, düzgün topcu olsun yeter

Dzudsak gibi futbolcuyu bursa gibi takıma getirmişsin ama sen dayak atarak az kalsın kovuyorsun. Hamza ırkçı mı bilmem de inanılmaz tuhaf futbol bakışı var.
Ön yargılı olmak da istemiyorum şimdi adama. Sonuçta başarısı oldu az çok futbolda ki tesadüflere asla inanman futbolda uzun vadede kazanılmış başarılarda.
Özelikle Akhisar başarısından söz ediyorum bu arada. PTT ligin dibinden alıp nerelere getirdi takımı yani.
Bize geldiğinde başlarda bende umutluydum bundan birşey olur diye ama adamın zihniyeti bozuk bir kere.

Değişik manyak bir kafası var herifin. Aman bizden uzak dursun da ne halt yiyorsa yesin,

Bursa da uzun kalacağını da düşünüyorum açıkçası yabancıları böyle dışlamaya devam ederse kıçından kan alır Bursalılar. Bizde yemediği dayağı orada yer artık Allahın cezası.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Beyler bu hertha berlinin bu seneki herhangi macinin tamamini nerde bulabilirim ama tabiki tolganin oynadigi maci bilen var mi?

əvrən ‏@evrenmanchester 8 dk.8 dakika önce
Galatasaray
Leiva yi aldik dien adamlar nie lass diarra ya yuklenir ?

Bizimkiler acaba diarra'yı mı zorluyor o yüzden mi leivayı açıklayamıyorlar :oley:

Gerçi bu çapsız yönetim başarır mı bilmem ama Lass Diarra + Leiva'nın olduğu bir orta sahaya rakipler girerse infilak ederler :D :D :D

Son düzenleme:
Futbol Leaks ‏@FutbolLeaks
Galatasaray kulübü Lucas Leiva'yı son alternatif olarak düşünüyor. Orta saha için 1 numaralı aday Lassana Diarra oldu.

Futbol Leaks ‏@FutbolLeaks
Paris'te bugün avukatlarla buluşuldu. Transferinden doğabilecek sorunların Galatasaray'ı etkileyip etkilemeyeceği araştırılıyor.

Leiva = 3 m euro(bonservis) + 2.7 m euro x 3 = 8.1 m euro = 11.1 m euro
Lass Diarra = 5 m euro x 2 = 10 m euro

Bu işin sonunda ikisinden de olmayalım da gerisi mühim değil :D

Arena dolmaz forma satılmaz aldığımız ilgilendiğimiz oyunculardan cacık olmaz gecen seneden farklı olmaz ilk 5 başarıdır...

İns bruma boyle her mac gol atmaya devam eder.Tek heyecanimiz Bruma suan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener zenci sever.

i

bugun cehennem kapısı acılıyor ya son verin bu azaba yada sizde yok olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt