Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonu yalaya yalaya bitiremediniz.

Çok beğeniyorsanız gidin Trabzonu destekleyin de burada saçma sapan şeyler görmeyelim. Nasıl bizden (Dursun kaldığı sürece) bir halt olmazsa aynı şekilde Trabzon dan da bir halt olmaz.

Bizimkiler çapsız ve beceriksiz onlar da herkes manyak. Bilhassa da taraftarlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben onazi dışında iyi transferlerini de görmedim . Linnes mesela onların yaptığı transferlerden daha iyiydi , onazi dışında ki o da soru işareti ama biz
Linnes'i rezil görüyoruz . Saçma sapan transferler , zaten 1 2 kişi sempatisi var diye övüyor sanırım ; olabilir de düşünceleri saygı duymak gerekir. Zaten Trabzon en fazla 5. Olur . Osmanlı , Bursa çok daha iyi takımlar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim yönetim acizliğini ortaya koyunca gelen geçen vuruyor.

Ağırdan almasını bilmiyorlar.
Zaten suç bizimkilerde tamamen. Böyle gerizekalı olunmaz arkadaş ya.

Kasımpaşa Bursa falan buldular böyle beceriksiz işbilmez adamları sonuna kadar sömürüyorlar. Normal yani böyle enayi olumca millet de donuna kadar alır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Lan bu adamlar bu kulübün anasini aglatti, prestij diye bi halt kalmadi.

Eren'e hatirlatin Galatasaray'a geliyor. Ne demek 400bin avro daha fazla para istemek?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Liverpool dan Leiva gelecek ve 2.2 kazanacak, Eren'e ne oluyor?

Alper en sonunda bunlar yüzünden kendini asıcaksın diye korkuyorum

Manyaklikta sinif atliyorlar her gecen gun, beni bile deli etmeyi basardilar neredeyse. Bundan daha kotusu olmaz diyorum bir bakiyorsun daha da beterini beceriyorlar. Insallah Eren icin 6 milyon euro bonservis dogru degildir ama dogruysa bu kulubun neden bu durumda oldugunu ve bu durumda hep boyle kalacagi da bellidir. Bunlara 1 kurus bile harcamam.

Kur almis basini gitmis sen hala Turk adamlara eurolar saciyorsun ustune gidip maca cikti diye mac basi para veriyorsun Serdar'a 1 milyon euro vereceksin istiyorsa gelir ulan burasi Galatasaray ne yaptinizda direk 2 milyon euro istiyorsunuz. Bu adam biliyor ki kotude oynasa iyi de oynasa bu parayi alacak diger turlu en azindan motive olup iyi oynayarak yillik ucretini arttirmaya çalışır bir sekilde sadece Serdar icin konuşmuyorum genel olarak bu sözleşmelerin b.ku cikti

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manyaklikta sinif atliyorlar her gecen gun, beni bile deli etmeyi basardilar neredeyse. Bundan daha kotusu olmaz diyorum bir bakiyorsun daha da beterini beceriyorlar. Insallah Eren icin 6 milyon euro bonservis dogru degildir ama dogruysa bu kulubun neden bu durumda oldugu ve bu durumda hep kalacagi da bellidir. Bunlara 1 kurus bile harcamam.

Bu yönetimden böyle bir saçmalık beklerim de yok ya bence yine yarısını vermişizdir

Türkiyede futbolcu olmak en karlı iş. Herhangi bir Anadolu klübünde yılda 2 jeneriklik gol at 2-3 depar at transfer sezonunda yılda en az 2 milyonla 3 yıllığına Galatasaraydasın

Gökhan Inler ismini duyunca kusmak istiyorum, bi ölmedi

Valla Eren olayi dogru ise ben forvet almadan kapatmaya raziyim. Artik herkes haddini bilsin ve gerektigi yerde resti ceksin.

Sahte 9 oynariz yine her türlü ligi götürürüz.

Maaşları biz ödeyeceksek neden Eren'i almak zorunda kalıyoruz. Onlar pafta geçirsinler seneyi sen başka forvet al neden Eren?

Dursun şow başlamış..
Rakamlar doğruysa siyasi bağlantılara bakın bu iş komisyonuda aştı..
Neyse herşey bi kesinlesinde lafimiz havada kalmasın.

Emrah serdar eren tolga inler

Bunlarla kapatiriz. Bizim yonetim en az hamza kadar yerli sevici. Ilgilendigimiz oyuncula hep turk arkadas

~tap

Galatasaray, Eren Derdiyok'un bonservisine 1.2 milyon Euro verecek. Ayrıca Umut Bulut'un 1, Donk'un 2 yıllık ücretini de ödeyecek

Yine kaziklandik

Eren gelmeyecek bence Lucas açıklanır herhalde.

Umut gitmek istemiyormus. Donk'un parasınin tamamını istiyorlar bu durumda 2 sene boyunca.

Turkiye içinden transferini istediğim tek oyuncu (takas + makul fiyat şartıyla) Eren idi.. Ama duyuyoruz ki Umut yetenek düşmanı parazitlik yapmış.. Kasımpasa 6m€ istiyormuş. Zaten Donk transferinde kazık yedik, umarım tekrar bir kazık yemeyiz. 6m€ paramız varsa yurt dışında çok daha kaliteli oyuncu bulabiliriz.

Donk bize 5.5 milyona patladi dogru ise, yuh lan yuh.

Sen elindeki o 2 gereksize zaten parayi vereceksin.

Bu konusulanlar dogru ise ve biz Eren icin yüksek bonservis ödeyip bir de o 2 gereksiz herifin maaslarini yine de ödeyeceksek biz bu isten ne anliyoruz?

Dünyada baska forvet mi yok ya, git baskasini al. Umut ve Donk'u yine kiralarsin zaten maasini sen ödeyeceksen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt