Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fena kazık yedik.Ulan yillik ucretini ödeyeceğim adami neden bedavadan baskasina vereyim.A2 takiminda sabah aksam kopek gibi surundurmek varken.Eren'i almak zaten ayrı bir fiyasko

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iş burda Eren'de de bitiyor. 2.2 isteyeceksen bas git gelme. Kimsin lan sen..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Biz bu adamdan Bas Dost'u bekliyoruz birde.Lucas Leiva'yı alabileceklerini bile zannetmiyorum

Biktim ya hep ayni döngünün icindeyiz. Hep ama hep Süperligin SÜPER topcularinin pesinde kosuyoruz, sanki dünyada baska futbolcu yokmus gibi.

Serdar ve Donk denen iki gereksiz herife sirf bonservis olarak 7 Milyon verdik !! (Üstüne verdigimiz 3 oyuncuyu da sayarsak daha fazla oluyor bu rakam da neyse).

Bu ikiliye verdigimiz maas 3,5 Milyon. Resmen cöpe giden paralar. Simdi biz 7 Milyon bonservise 3,5Milyon maasa tas gibi bir forvet alamaz miydik?

2 tane yetersiz herife para bayilacagina git ayni paraya en azindan adam akilli tek bir oyuncu al. Yillardir bu mantik var bizim yöneticilerde "tek bir oyuncuya o kadar para verecegime giderim o parayla 2-3 oyuncu alirim".

Sonra da bu takimda niye bu kadar gereksiz herif var diye tartisip dururuz.

Bu dursun bizleri salak yerine koyuyor sözde 1.2 milyon bonservis ödeniyor ama diger 2 cöpün maaslariyla beraber 6 milyon ödemis oluyoruz

Maaslarin tamami ni ödemek ne lann

Biktim ya hep ayni döngünün icindeyiz. Hep ama hep Süperligin SÜPER topcularinin pesinde kosuyoruz, sanki dünyada baska futbolcu yokmus gibi.

Serdar ve Donk denen iki gereksiz herife sirf bonservis olarak 7 Milyon verdik !! (Üstüne verdigimiz 3 oyuncuyu da sayarsak daha fazla oluyor bu rakam da neyse).

Bu ikiliye verdigimiz maas 3,5 Milyon. Resmen cöpe giden paralar. Simdi biz 7 Milyon bonservise 3,5Milyon maasa tas gibi bir forvet alamaz miydik?

2 tane yetersiz herife para bayilacagina git ayni paraya en azindan adam akilli tek bir oyuncu al. Yillardir bu mantik var bizim yöneticilerde "tek bir oyuncuya o kadar para verecegime giderim o parayla 2-3 oyuncu alirim".

Sonra da bu takimda niye bu kadar gereksiz herif var diye tartisip dururuz.
7 milyon euro ve 3.5 milyon euro yilliga Super Lig tarihinin gelmis gecmis en iyi stoperini alabilirdik

Donkun taliplisi çıkardı her türlü ancak Umut 1,8 alacaktı kimse almazdı bu yeteneksizi. Yabancı sınırı kalkmışken nedir bu yerli sevdası anlamsız. Lucas Leiva transferi çok önemli bir an önce onu bitirmeliler. Niasse de kiralanmalı bu ligde 2 forvet de oynayacaz bir çok maç içerisinde. Eren gençken de çok potansiyelli idi sonrasında düşüşe geçti, geçen yıl haric son 4 sezondur kötü geçiriyor, yüksek maaş ve bonservis verilmez.

Maaşlarını biz neden ödeyeceğiz

Yine mal mal işlerle uğraşıyoruz

hücum hattı zaten iyi. bir tane orjinal st lazım. güclü-rakip savunmaları zorlayacak, sırtı dönük ve basarılı duvar pasları yapabilecek st.

dortmund'dan ramos düsünülmeli. 5m euro bonservise bitirilebilir.

eren derdiyok kesinlikle alınmamalı. umut bulut 2 olma ihtimali cok yüksek.

Abi yeminle komedi.. Olm niye biz maliyetini karsiliyoruz böyle sacmalik nerde var..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

BipSpor'un haberine göre Eren Derdiyok'un bonservisine 6 Milyon Euro vermişiz. Üstüne Donk ve Umut'u da takas etmişiz. Yıllık ücretlerini Kasımpaşa karşılayacak ama bizden çıkartmışlar o parayı. Donk 1.5 X 2 = 3 , Umut 1.8 = 4.8+1.2'de Kasımpaşa'ya bonservis. İyi kazık yedik beyler.

bu şekildeyse tamam eyvallah bence zaten 4.8 bize girecek
1.2 ye gelmiş oluyo Eren bize

********************* saçma bir kaynak olsa da , özür dilerim kardeşim. O kadar troll çok ki artık birden kızıyor insan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sorun yok renkdas olayi büyütmeden konusarak cözdügümüze sevindim. O yönden haklisin ********************* fazla güvenilir degil ama bu yönetim Leiva'ya imza attirmasi da mucize olur gibime geliyor.

Biz bu Eren transferini yapmaya mecbur bırakılıyoruz resmen. Çünkü Umut ve Donk'tan (bunların maaş yükünden) başka türlü kurtulma yolu yok. Hiçbir Avrupa takımına bunları takasla öneremezsin haliyle. O yüzden biz Eren'e muhtaç kaldık, Kasımpaşa da haklı olarak sömürmeye çalışıyor. Bir kazık yiyeceğimiz kesin ama bu ikisinden kurtulmak adına bu seferlik biraz göz yumulabilecek bir kazık.

Sorun yok renkdas olayi büyütmeden konusarak cözdügümüze sevindim. O yönden haklisin ********************* fazla güvenilir degil ama bu yönetim Leiva'ya imza attirmasi da mucize olur gibime geliyor.

Geçen sene bjk de son anda alamadı , Liverpool yine bir kıllık yapabilir . Olur da Leiva da gelmezse , Gerçekten ayvayı yeriz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt