Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas'i falan alamaz bunlar.Komisyon yoksa dursunda yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 milyon'a kruse ve diarra transfer edilir biz gittik kasimpasa'yi zengin ettik

bu şekildeyse tamam eyvallah bence zaten 4.8 bize girecek
1.2 ye gelmiş oluyo Eren bize
Neresi tamam arkadas?

Kasimpasa denen lavuk takim bizden orda rahat iş görecek 2 oyuncu alsin ve utanmadan bir kurus ödemesin, üstüne para alsin.

Ulan Donk o takimi sirtliyordu. Adam olsunlar keriz yerine koymasinlar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Eren'i alıp 2 Milyon üzeri para vereceksem Burak Yilmaz'i niye gönderdik.

Kızan olur ama Burak bile daha iyi bu adamdan azı özellikleri ile.

Yok ya. Burak rezalet biri idi. Sakattı. iyiki gitti.

Göreceksiniz bu adam top tutup saklayabiliyor. bu adama asla burak kadar kızmayacağız bence.

maaşı önemli. Burağa kalsaydı 3.5 milyon euro verecektik yaşlandıkça artırarak ünal aysalın yaptığı salakça kontratlar yüzünden.

Eğer erene 2 civarı ödersek ve en önemlisi 2. forvet olacaksa uygundur.

ama çok para ve 1. forvet yaparsak geçmiş olsun.

Ben trabzon çetesinin tamamen yollanmasının çok hayati olduğuna inanıyorum.

umarım olcan, umut, salih dursun bu sene GS forması giymez.

6m avroyla bir sürü daha iyi topçu alabiliriz

Doğruysa ağır rezil olduk

Yok boyle bir skandal gercekten dunya uzerinde boyle sacma bir transfer gormedim

Beyler sakin olun şuanda herkes bişey sallıyor resmi açıklamayı bekleyin ondan sonra yorum yapın.

Şahsi fikrim 5 milyon euroya kadar Eren için değer. Kasımpaşanın çoğu maçını izlemiş biri olarak şunu söyleyim bu adama tapacaksınız ;)

Başkan adam olsa teklifimiz 2.5 milyon arti Umut+Donk der.

Yillik ücretileri siz karsiliyorsunuz, yemiyorsa forvetsiz devam ediyoruz.

Bu kadar net. Lan kazma Umut ve Donk o takimda 1 Eren den belki daha fazla katki verir.

arkadaş eren zaten 1.8 almıyor mu e bu adamlar küçülmeye gitmek istiyor o zaman sende rest çekeceksin almıyoruz diyeceksin. Kalsın ellerinde seneye bedava istediği takıma gider mallık hep bizde anasını satayım. Donk ile umut'un paralarını ödeyeceksek herhangi bir anadolu külübüne veririz ne fark edecek.

Eren bizim için olmazsa olmaz bir transfer mi yani. Oturup konuşursun adamlarla en kötü yarı maaşlarını verip sözlemeyi fesih istersin fark zaten otomatik kapanır. 6 milyon euro da kasımpaşanın kıçına girer. Hep bunlar akıllı anasını satayım

Transfer bitmeden niye bildiriyosa bu beceriksizler

~tap

dün ve ondan önceki gün bu transfer kapa düşmeden her sayfaya eren gelmesin umut bulutun genç hali dedim
İyi yedek olur ama kasımpaşa 7 milyon ister yapmayın en az 5 milyona bu transfer olur istemeyelim şu adamları dedim.

Vay senmisin diyen neymiş umutla eren birmiymiş bilmemne bilmemne akıllanmıyor bazı arkadaşlar yetmedimi

Serdar aziz veysel sarı donk tarık çamdal olcan adın yani ısrarla süper ligden oyuncu almamızdaki nedeni anlamıyorum...

ulan takım geçen sezon 6. olmuş

serdar aziz emrah başsan eren derdiyok alıyorsun...

Bu sezonda heba olur ben size söyliyim....

Ne zor bir kulubuz anlam veremiyorum, ya bu paralari gozden cikartiyorsun madem TR topcusu icin. Git 5 milyon euro ya Jose Angulo gibi cengaveri al herkes heyecan duysun, orta saha ya bas parayi Diarra icin veya Mvila olsun bitsin. Ne dir bu cektigimiz taraftar olarak.(!)

Neresi tamam arkadas?

Kasimpasa denen lavuk takim bizden orda rahat iş görecek 2 oyuncu alsin ve utanmadan bir kurus ödemesin, üstüne para alsin.

Ulan Donk o takimi sirtliyordu. Adam olsunlar keriz yerine koymasinlar.

Arkadaş adamlar Eren için 5-6 zaten istiyordu BJK den falan istediler.

Eren bize 1.2 ye gelmiş oldu zaten Umut yatarak bu sene 1.8 alacaktı , Donk sahada ıslıklanacak yedek oturacaktı 2 sene seve seve 4.8 verecektik ikisinede. Yararlanmadan adamları 4.8 e saydırmışız işte ne var bunda Eren 1.2 ye gelmiş olacak.

Biz Tarığı 3 yıl daha tutarsak 5 m eu bayılcaz artiste yata yata alacak parasını bari çöpler paraya sayıldı kurtulduk işte

Bence güzel hamle yönetimden

Umut ve Donk'u tutup Eren'e 3-4 milyon saysak daha mı iyiydi ?

Sozlesmesi 6 ay sonra bitecek donk icin once 2.5 milyon euro verdik k.pasaya.Simdi 2 yillik sozlesmesini biz karsilayip geri verdik adamlara saka gibi donkun 2 yillik parasini biz oducez k.pasada

Beyler sakin olun şuanda herkes bişey sallıyor resmi açıklamayı bekleyin ondan sonra yorum yapın.

Şahsi fikrim 5 milyon euroya kadar Eren için değer. Kasımpaşanın çoğu maçını izlemiş biri olarak şunu söyleyim bu adama tapacaksınız ;)
Ya bi git ne tapmasi dalga mi geciyon

arkadaş eren zaten 1.8 almıyor mu e bu adamlar küçülmeye gitmek istiyor o zaman sende rest çekeceksin almıyoruz diyeceksin. Kalsın ellerinde seneye bedava istediği takıma gider mallık hep bizde anasını satayım. Donk ile umut'un paralarını ödeyeceksek herhangi bir anadolu külübüne veririz ne fark edecek.

Eren bizim için olmazsa olmaz bir transfer mi yani. Oturup konuşursun adamlarla en kötü yarı maaşlarını verip sözlemeyi fesih istersin fark zaten otomatik kapanır. 6 milyon euro da kasımpaşanın kıçına girer. Hep bunlar akıllı anasını satayım

renkdaş bu dediğini yaparsa dursun komisyon oranı azalır..
Gül gibi komisyon kokarken ortalık bu dediğini niye yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt