Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bunlar Eren'i 4'e alacak.
Donk ve Umut'un maaşı da ödeyecek.

Al sana 8 milyon euro bonservisli forvet.
Afiyet olsun büyük Galatasaray taraftarı.

*Büyük taraftar grubumuz da twitter hesaplarını verified yapmış. Bu hamle ile kesin kulüp kurtulur. :hat:

Peki umutla donkun maasini odememe sansimiz var mi? Tek bildigim yol bu 2 salagi itelemek.

Peki hangi salak kulup onlara bizde aldigi maasi verir?? Adamlar ustelik yata yata bizde o maasi alirlar. Niye gitsinler??

Erene 4 verip almaktansa donk ve umutun maaşlarını ödeyip toplam maliyet 6m olacak şekilde almak daha iyi.

ManU Bruma icin 20 Milyon € + 1 oyuncu teklif etmek istiyormus. Twitter'de okudum.

Valencia + 23 Milyon €'ya fit olurum

Burak'a o kadar laf ettik adam istenmedigini anlayinca hic dusunmeden gitti Istanbul'da yasamaya devam edip yillik 3 milyon eurosunu 2019 yilina kadar catir catir alacakti ve ustelik 8 milyon euro kazandirarak gitti. Umut ise efendi cocuk vs gorduk kimin adam oldugunu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek denen arkadaşın tipini görünce sadece ben mi geriliyorum . Bunun girdiği her yerde bi cinslik var adam cins .

Everton niassenin yıllığını ödeyip bize göndersin alalım kiralık para da vermeyelim. Ne de olsa şu anki değeri bu arkadaşın 0 tl olduğundan olması gereken şey. +4 milyon euro opsiyon koyarız mis

Dogru olabilir Bruma iddiasi.

Milik 35 Milyon ise Brumada su anki halinde 30-35 Milyon Euro.

Milik ne yapti Allah askina

Umut ve Donk'un ücretini ödeyeceksek neden Kasımpaşa'ya verelim ki ?
A2 takıma gönderip çürüteceksin ikisini de neden oynayacağı klübe verelim.
Sabah öğlen akşam boş bırakmadan çalıştıracaksın izin de yaptırmayacaksın.

Umut,Olcan,Tarık ve Donk'tan kurtulmak çok basit

4 günde bu iş biter

1. gün Beylikdüzü'nde
2. gün Tuzla'da
3. gün Şile'de
4. gün Sarıyer'de toprak saha kiralayıp sabah 8:30'da çöpleri orada antrenman yaptıracaksın.

Noter eşliğinde gelmediği her gün için 500 bin euro para cezası vereceksin.

Sonuç : Ağlayarak kulubü terk edecekler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt