Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oyuncular yurt dışı kampına niye gidiyor ki o zaman sabahın 5 inde niye kalkıp koşuyorlar mobing değil mi bu suç değil mi.

Mobing'in büyüğünü oyuncular yapıyor git diyorsun gitmiyor fesih veriyorsun yine kabul etmiyor. Çalışmıyor gidiyor tatil yapıyor hangisi mobing. Oyuncunun çalıştırılması mı yoksa yatarım çükümün keyfine bakarım olayı mı.

Mobing ise en ağırını uygulayacaksın. Dağ başına çıkartıp çalıştırırsın da sözleşmede dağbaşında sezon başı yüklemesi yapılamaz yazmıyor merak etmeyin standart sözleşmeleri var hepsinin.

kardeşim senin kadar ben de kızıyorum ama mantık doğrultusunda ceza verebilirsin, öyle dağ başı falan olmaz...
ofis çalışanı olan seni işinden çıkarmak için hamallık yaptırabilirler mi?

Umut ve Donkun gitmesiyle 6milyon isini kârlı bi is goruyordum ama biseyi unutmusum mevcut.durumda 3 futbolcu var üçünü de biz oduyoruz yani Eren in ucretini de bize yazmamiz lazm oda 2 milyon olduguna gore bu transfere bize 8 milyona mâl oldu..
Hakkaten cok ama cok ahmakça bir iş
Gelmesin istemiyoruz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle bir anlaşma yapmalarının tek sebebi maaş bütçesini bir şekilde düşürmek her türlü cebimizden para çıkıyor ama maaş bütçesi ffp ye uygun hale gelmiş oluyor bizim aklı kıt yönetimin kafası ancak bu kadar çalışıyor

Muslera

Cavanda-Chedjou-Serdar-Carole

Lucas-Selçuk

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

SUB:Cenk,Linnes,Balta,Sinan,Dzemaili,Yasin,Berk ( Tolga Cigerci)

Kötü degil ama çok iyide degil. yinede iş görür.

Cavanda haberlerine göre yaptım. Gelmezse Linnes girer. Kulübeye Cigerci girer.

Mevcut durumda 4.8 öduyoruz 1.2 de bonservis + bir oyuncunun bizde oynamasi icin de 2 milyon daha ahahah 8 milyon

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim senin kadar ben de kızıyorum ama mantık doğrultusunda ceza verebilirsin, öyle dağ başı falan olmaz...
ofis çalışanı olan seni işinden çıkarmak için hamallık yaptırabilirler mi?

Benim yazdığım yerler dağ başı değil ki İstanbul'un ilçeleri sözleşmesinde illa Florya'da antrenman yapacak diye bir madde yoktur herhalde para cezası vermesen bile buralarda antrenman yaptırabilirsin

Evren Göz ‏@evrengoz
Eren Derdiyok; Takassız 4M Euro. Maaş 2M Euro. Umut, Salih, Donk gitmek istemiyor. Rıza hoca istese de Kasımpaşa'ya yıllık ücretler fazla.
Umut, Donk ve Salih'in yıllık ücretlerini Galatasaray karşılamak istemedi. Son turda anlaşmazsa sağlanırsa transfer takassız gerçekleşir.
Lucas Leiva'da şu an sıkıntı yok. O da kısa sürede açıklanır.
Riekerink sol bek transferinden vazgeçip sağ bek istedi. Linnes'i sol bekte de kullanırım dedi. Yönetim bu bölge için çalışmalara başladı.

Gsstore da yeni formalarda isim seceneklerinde hala Bilal, Denayer ve Jose var.

Evren Göz ‏@evrengoz
Eren Derdiyok; Takassız 4M Euro. Maaş 2M Euro. Umut, Salih, Donk gitmek istemiyor. Rıza hoca istese de Kasımpaşa'ya yıllık ücretler fazla.
Umut, Donk ve Salih'in yıllık ücretlerini Galatasaray karşılamak istemedi. Son turda anlaşmazsa sağlanırsa transfer takassız gerçekleşir.
Lucas Leiva'da şu an sıkıntı yok. O da kısa sürede açıklanır.
Riekerink sol bek transferinden vazgeçip sağ bek istedi. Linnes'i sol bekte de kullanırım dedi. Yönetim bu bölge için çalışmalara başladı.

geçen sezon rafael'i sağ beke aldırmayan umuta 2 yıllık sözleşme öneren şeref şerefsizoğlu umarım 1 daha bu klüpten içeri girmez...
G.t oğlanının yüzünden ne forvet alabiliyoruz ne ortasaha meloyu sattıklarında ellerini ovuşturanlar melonun yarısı edicek 1 tane adam alamadılar 2.5m€ donk bilal kısa alındı + jose rodriguez buyur hamza evlatların allah senin belanı versin bursadanda en kısa sürede kovulursun işallah...

Hala buradamisiniz la

Ne yalan soyleyeyim Leiva ve Eren transferleri biraz sakinlestirdi ama yetmez...

Gerci sanirim Eren transferi her an olumsuz sonuclanabilir. Sonra kuslardan biri alir ve kap'amadilar diye billur gecerler. Ben olsam bende billur gecerdim

Madem eren alacaktiniz ne icin agustosu beklersiniz be beceriksizler. Bari haziranda alsaydinizda kamp falan yapsaydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Benim yazdığım yerler dağ başı değil ki İstanbul'un ilçeleri sözleşmesinde illa Florya'da antrenman yapacak diye bir madde yoktur herhalde para cezası vermesen bile buralarda antrenman yaptırabilirsin

......p gitsinler de antrenmanı falan gittikleri yerde yapsınlar kardeşim...

2.5 + umut ve Donk'a bitiyorsa alsinlar yoksa ugrasmaya gerek yok

4-5 milyon'a daha kaliteli forvetler var piyasada

AS broheim

Uzun zamandır ortalıkta yoktun

Summer vacation?

Nah Brother

Bu kansizlar beni isyan ettirdi. Biraz kafami dinleyeyim dedim ve kufuru bastim

Anlayacagin hapisanedeydim

Ama hala transfer yok. Diyecek birsey bulamiyorum. Bu gidiste kapa bildirdigimiz Erenide alamayacagiz

Rezalet be Brother

İlk antlaşmada erenin de maaşını katarsak yıllık 2m € 3 yıllık sözleşmeyle toplam cebimizden 12 m€ çıkacaktı
Şimdi donk ve umut da kaldığına göre 3 yılda toplam cebimizden 14,8 m € para çıkacak derhal görüşmeleri durdurun

Erene takas vermeyince transferin bi mantığı kalmıyo.. Git yurtdışında yüzlerce oyuncu içinden seç

Hala buradamisiniz la

Ne yalan soyleyeyim Leiva ve Eren transferleri biraz sakinlestirdi ama yetmez...

Gerci sanirim Eren transferi her an olumsuz sonuclanabilir. Sonra kuslardan biri alir ve kap'amadilar diye billur gecerler. Ben olsam bende billur gecerdim

Madem eren alacaktiniz ne icin agustosu beklersiniz be beceriksizler. Bari haziranda alsaydinizda kamp falan yapsaydi

volki baby naberrr:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt